Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn Weblog Home | Profiel | Archief | Vrienden
Mijn naam is Geert Luijten en hier is mijn weblog te zien. Hier zal regelmatig nieuws over ajax te vinden zijn.

Lucky Ajax wint nieuwjaarswedstrijd8/1/2007
Maandag 8 januari, door MN, Amsterdam, 12.03u GMT+01.00, Ajax.nl

Lucky Ajax heeft de traditionele nieuwjaarswedstrijd gewonnen. De technische staf werd met 4-3 verslagen. De wedstrijd was onder leiding van opiniepeiler Maurice de Hond.

Dit jaar werd er voor de eerste keer geloot om teams te maken. 'Meestal speelden de trainers tegen Lucky Ajax. Maar dit jaar hadden we zoveel trainers, dat we de boel door elkaar hebben gegooid', aldus Dick de Groot, trainer van de technische staf.

Sjaak Swart was de trainer van het winnende Lucky Ajax. Voorafgaand aan de wedstrijd onthulde hij zijn tactiek: 'Ik ga altijd voor de winst. Wij willen winnen. Als je bij Ajax speelt moet je altijd aanvallen en proberen de tegenstander onder druk te zetten.'

Die tactiek bleek dus juist. Man of the Match werd Maikel Schats. Hij scoorde tweemaal, waaronder het beslissende doelpunt in de laatste minuut. Na een overtreding op Bryan Roy counterde Lucky Ajax erop los, waarna Schats met een intikkertje het duel besliste.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Ook Barcelona wil jonge Laudrups8/1/2007
Maandag 8 januari, door Ronny, Barcelona, 10.28u GMT+01.00, Voetbalprimeur

FC Barcelona heeft Mads en Andreas Laudrup, zonen van de legendarische Michael Laudrup, uitgenodigd om een stage af te werken in CataloniŽ. Eerder toonde ook Ajax belangstelling voor het tweetal.

Andreas Laudrup liep in de herfst reeds stage in Amsterdam en is door de clubleiding van Ajax benaderd om ook een tweede stage af te werken.

Ook broer Mads is uitgenodigd, maar zijn club FC Kopenhagen heeft daar vooralsnog weinig trek in. Het is niet duidelijk of de Deense club wel zijn medewerking wil verlenen aan de proefperiode van de Laudrups bij Barcelona, waar vader Michael grote successen kende.
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

River wil Rosales liefst huren8/1/2007
Maandag 8 januari, door SV, Amsterdam, 07.18u GMT+01.00, Diario Hoy

Net als een jaar geleden denkt River Plate er aan om Mauro Rosales de rest van het seizoen van Ajax te huren met wellicht een optie tot koop. Dat meldt Diario Hoy maandagmorgen.

De Zuid-Amerikaanse topclub doet vandaag een laatste poging om aanvaller Ezequiel Lavezzi van San Lorenzo te contracteren. Mocht dat niet lukken, dan is de beurt aan Rosales.
0 Reacties | Reageren | Permanente Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer