Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Geheim afvallen

Geheim afvallen

11:04, 13/11/2011 .. 0 comments .. Link

Ooooo ik haat dit! Had net een heel stuk geschreven totdat er een pop up werd geblokkeerd en alles weg is......

Ik ben weer begonnen met dieten. Nadat ik het de vorige keer niet goed heb afgebouwd ben ik weer aangekomen. Ik schrok toen ik op de weegschaal stond, 74.8 kilo en ik ben 1.68m.. Gelukkig weeg ik nog niet wat ik daarvoor woog. Dit keer ben ik vast besloten om het goed af te bouwen en die kilo's er blijvend af te werken.
( voor meer info zie www.cambridgedieet.nl of www.slankmetestrallita.nl )

De reden waarom bijna niemand het weet is omdat ik van mijzelf weet dat ik het dan beter volhoud. Klinkt stom, ik weet het haha. Op het moment dat veel mensen het weten komt er een soort druk op mij te staan. Juist op zo een moment faal ik.
Misschien als ik mijn doel heb bereikt dat ik dit allemaal aan hun laat lezen.. 

Afgelopen donderdag ben ik bij de consulente geweest. Gelukkig stond ze weer voor mij klaar. De bedoeling was dat ik het weekend zou beginnen. Echter was vriendje lief het daar niet mee eens. Hij wilde samen genieten van het weekend aangezien ik de afgelopen 2 weekenden heb gewerkt.

Zaterdag ochtend heb ik toch een shake genomen en ben ik voor de afleiding naar het bos gegaan met mijn hondje, aangezien hij toch te veel energie had. In de middag boodschappen gedaan en een broodje gegeten. Vriendje wilde toch samen avondeten dus heb ik mijn gebakken aardappels laten staan en wat extra komkommer gegeten. Moet eerlijk zeggen dat dit wel met een dubbel gevoel ging. Want ik zou gister helemaal beginnen met shaken..

In de avond kreeg ik een cadeautje van mijn liefste, een kinect! Wow wat is dat intensief zeg. Haha, heb vandaag zelfs een beetje spierpijn ervan. Dat is alleen maar goed. Dus naast afvallen gaan we ook nog kinecten en sport ik zoiezo in de sportschool 2 á 3 keer per week.

Toen ik deze ochtend op de weegschaal stond was ik alsnog 400gram afgevallen, ondanks mijn slippertjes van gister. Vandaag gaan we er gewoon streng tegen aan. Mijn 1e overheerlijke chocolade shake heb ik op, plus de 1e liter water ook al. Morgen mag ik weer wegen.

Ik heb extra weegmoment aangevraagd zodat ik een stok achter de deur heb. Ben namelijk snel geneigd als ik trek heb om alsnog een boterhammetje te pakken. Zelf weet ik dat dit slecht is. Misschien kom ik over als een zwakkeling maar daarom heb ik extra weegmomenten.

Veel mensen zullen het niet eens zijn met dit dieet. But I don't care! Het is mijn lijf, mijn leven, mijn keuze. Heb geen zin in negativiteit..
En ja, ik weet het, moet na het dieet mijn eetgewoontes en leefstijl omgooien. Het is éénmaal zo. Gelukkig blijft mijn consulente me daarin steunen. Ook nadat ik op streef gewicht ben mag ik blijven langs komen.

Mijn doel is 60 kilo.

Nu ga ik weer kinecten en daarna lekker stukje lopen met de hond. Heerlijk genieten van het koude weertje met zonnetje!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Geheim afvallen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer