Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Het leven van een jonge moderne moeder

zo even me dagje bespreken

Het is nu tegen 8 uur savonds, me kleine meid ligt op bed.
Ik ga maar is terug denkend aan me dag.

Gister avond me vriend thuis van ze werk, lekker voor hem gekookt.
En toen Me Meisje op bed lag heb ik ff tijd samen gehad..
Daarna toch maar op tijd naar bed. met kinderen immers sta je op een 1 of andere manier altijd vroeg op.

Daar kwam ze vanmorgen aan me bed, Mama ik ben wakker (half 7) Staat ze daar met der speen en der bedknuffel, kan je toch niet boos op worden.
Ik maar deken omhoog gedaan en afspraak tegen haar gemaakt, als mama`s telefoon gaat mag je tv kijken. Dit zou dan 7 uur zijn. Nou na een kwartier woelen was ik er wel zo klaar mee.. tv maar aangezwengeld. En heb allerlei kinderprogramma`s voorbij zien komen..
Verschrikkelijk zo op de vroege morgen, maar aan de andere kant ook weer heerlijk ff momentje saampjes.

Maar goed tegen kwart over 7 half 8 begint onze dag echt, met zn 3e naar beneden, Broertje al naar zn werk, dus lekker rustig denk je dan.. Nee hoor., er loopt beneden ook zn pup van 16 weken die niet zindelijk is snachts.. dus eerst alles maar opruimen.. kind aan de pap, hond eten, wij koffie, en met zn alle de hond uit laten. Me meissie kan sinds kort fietsen op een kleine fiets met zij wieltjes. ideaal kan ze mee met hond uitlaten hoef je niet 20 x per dag naar buiten.
Daarna wil je de tv aanzetten.. Maar alweer doet die stomme UPC box het niet.. Gelukkig dag ervoor een nieuwe gehad met de post.. Dus die maar eerst aansluiten want de kindertv moet nu toch echt aan vind ze...  Me vriend maar de box aangesloten (wat een gedoe is dat trouwens) en ik maar dierenarts gebeld. want we wilde weten of we wat aan de zindelijkheid konden doen, en hij moest de 2de prik hebben.

begrijp me niet verkeerd ik heb een super dierenarts.. maar die zegt op een 1 of andere manier altijd kom maar meteen.
Dus kleine meid en ik snel uit onze jogging broeken, snel aangekleed.. vriend snel instaleerings programma van die box aangezet ( duurt altijd zolang) en in de auto..
Op naar de dierenarts.. hond was goed, tweede prik gehad, en de tip mee gekregen vanaf 6 uur in de avond geen drinken meer geven tot de volgende ochtend. en na een paar dagen elke x een uurtje uitbreiden tot max elf uur.
Vond zo zielig maar ja, het is nu de eerste avond en hij zeurt nu al de hele avond bij die bak. Dus maar vanaf 19:00 uur er mee begonnen

Maar goed veder met de dag. Me vriend smsje gedaan naar de vader van me meisje of die nog koffie kwam drinken. Ja apart he. Maar ook fijn dat het zo kan gaan.
Maar goed was heel gezellig maar ging pas tegen 12 uur weg, niet dat het erg was, maar me vriend moest om 1 uur alweer werken dus niet zo veel tijd meer saampjes.
wij bakje koffie doen, hij snel naar zn werk..
Zit je dan alleen na een ochtend druk te zijn geweest, kind slaapt, visite weg, vriend werken en hond in coma.. nou dus maar een wasje er in gedaan. even een serie gekeken op de computer en schoongemaakt.. Even met me knieeen omhoog die konden wel wat rust gebruiken
(erg zwakke knieeen die je elke x verdraai en waar belasting niet het beste is)
Staat moeders al op de stoep.. eerst vond ik verschikkelijk nu wil ik toch echt wel graag nog 5 minuutjes zitten. Maar goed onder tussen Kleine Meid wakker. alles weer tegelijk ( kan het nou nooit rustig zijn)
Wij met (o)ma mee naar haar huis. kind mee hond mee.. en een tas allemaal benodigdheden wat er bij komt kijken. ( speen, knuffel, luiers, eten hond en ga zo maar door)

Daar even lekker in de tuin gezetten en lekker met water en zand modder taartjes gemaakt.
heerlijk af en toe voel je je ook weer jong.. daarna kwam me Broertje er ook heen..
Daar met zn alle gegeten en me moeder haar geknipt van me broertje en met zn alle naar huis..
Sigaretje gerookt, Kleine meid wat drinken, daarna schone luier, pjamma aan, tandjes gepoetst, bedje in, verhaaltje voor gelezen, muziekje aan en Moppie kan gaan slapen.
Vermoeiend vind ik dat savonds altijd als ik haar op bed moet leggen. zijn we allebei moe en mee werken wil ze niet altijd.. maar vind het ook het mooiste moment.. even geen gezeur en lekker 1 op 1 contact.

nou op naar beneden, hond uitgelaten, kop koffie en nu zit ik hier. met eigenlijk nog een waslijst aan dingen die in huis moeten gebeuren. Maar denk dat ik het opgeef voor vandaag.
Me knieeen willen voor geen meter en ben stiekem toch wel moe... Ach ja moet zo ie zo tot een uur of elf blijven zitten want dan kan ik de hond doen voor de nacht.
Dus bij deze een avondje op de bank met een boekje stiekem zwijmelen van een fantasie wereld, en even spelletje doen op de computer, even nog wat drinken met me broertje, en dan eindelijk tijd voor de hond en naar bed.. Alleen want me vriend zit weer op de weg.

Ach ja klinkt zo gek nog niet zn woensdag dagje.. eentje met mooi weer en eentje met genoeg moeder dochter momentjes, wat wil een vrouw nog meer.. hihi.. mensen fijne avond nog, spreek  jullie snel

19:19 - 29/8/2012 - comments {0}

Hoi even voor stellen

hoi hoi Allemaal..

Bij deze wil ik jullie laten weten wie ik ben en waarom ik dit doe.
Ik ben zelf een jonge moeder die een kind heeft van 3 jaar.
Woon in een behoorlijk groot rijtjes huis, met mijn nieuwe vriend.
Die trouwens ook nog vrachtwagen chauffeur is, en maar 1x een nacht door de weeks thuis is.
De vader van me dochter, heb een bezoek regeling mee, en ook nog een goede vriendschapsband.
Veder heb ik geen werk dus lekker huis moeder, met een behoorlijk sociaal leven.
En dan hebben we nog me broertje die hier sinds kort is ingetrokken.

Klinkt dit allemaal chaotisch kan je het nog volgen?
Nou ik af en toe niet hoe raar het allemaal loopt.
Vandaar deze blog. Zodat ik me verhaal kan delen. En ik mensen kan laten zien
hoe het is om mij te zijn.
Zo dat klinkt ego, maar zo is dat niet bedoeld.. Ik wil jullie graag een kijkje geven in me leven.
En hopenlijk goede contacten krijgen met mensen, die snappen hoe het met mij gaat.
Heel veel plezier met mijn blog.
hoop er snel iets moois van te maken

12:45 - 29/8/2012 - comments {0}

Description
Hoi. Mijn leven gaat niet altijd over rozen vandaar deze blog. Een blog over jong moeder zijn (23). Nieuwe vriend( vrachtwagen chauffeur) en me broertje in huis(20) Jha gaat goed komen denk ik toch.. Haha..

«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- zo even me dagje bespreken
- Hoi even voor stellen

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer