Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vergeet niet van jezelf te houden.

Ik ben er helemaal klaar mee.

Op dit moment heb ik het wel even helemaaaaal gehad. Op mijn stage gaat het totaal verkeerd, mijn mensen laten me in de steek en ik heb het gevoel alsof ik voor een taak wordt gezet die te groot voor mij is. Al zal ik dit niet toegeven want ik vind dat ik het op moet lossen. Ik kan heus wel aangeven hoor, dat het me te veel is. Maar hier ben ik te trots voor. Eigenlijk ben ik overal te trots voor. Ik wil ook geen hulp inschakelen, ik wil alles zelf oplossen. Maar goed op een gegeven moment is het natuurlijk een keer te veel. Godzijdank is het volgende week koninginnedag, kan ik me lekker klem zuipen en ben ik dinsdagochtend heerlijk vrij. Beter kan niet dacht ik zelf! De problemen op stage zijn trouwens ondertussen aardig opgelost, ik heb alles weer redelijk onder controle. Met een sterfgeval en iemand die uitnaait met een belangrijke functie is het ook niet makkelijk om alles weer op de rails te krijgen. Maar ik geloof dat ik er weer aardig ben. En dan heb je nog die ellendige liefde van me waar ik eigenlijk strondziek van ben. Ook daarin kan ik niet voor mezelf opkomen. Ik speel 2e viool en ben daar wel aardig klaar mee eigenlijk. Maar toch kan ik er niet mee stoppen. Ik heb het gevoel dat ik gebruikt wordt om de leegte van zijn leven op te vullen en eigenlijk ben ik daar te goed voor. Tegelijkertijd weet ik dat hij veel van me houdt. Maar daarnaast weet ik ook dat hij nooit voor mij zal kiezen en ik hem toch nooit zal krijgen. En eigenlijk vraag ik me af of ik dat zelf wel wil, maar toch. Ik moest er ook niet aan denken om zonder hem te leven, hij geeft me ook zoveel weer terug. Want ondanks dat ik 2e viool speel, en het gevoel heb dat ik gebruikt wordt is hij er wel altijd voor me. Hij luistert naar me als ik het moeilijk heb, hij is er voor me. Hij is er als ik het niet zie zitten en hij geeft me wat ik nodig heb. Daarnaast is het voor mij ook een stukje lust, wat ook wel weer raar klinkt. Ik heb soms gewoon zin in de lustkant van de relatie en bij hem kan ik die krijgen. Maar aangezien ik een vrouw ben is dit voor mij dus nooit genoeg. Ik frustreer me mateloos aan mijn positie, waar ik mezelf in gestort heb maar ik kom er niet zo goed uit. Ik was er laatst uit gestapt, maar dat houd ik niet vol. Ik mis hem dan zooo ontzettend en weet niet waar ik het moet zoeken. Ik voel me eenzaam en alleen, terwijl ik dat niet ben. Het leven is niet altijd makkelijk. Ik wil er uithalen wat er in zit, omdat het zomaar over kan zijn, maar ook dat lukt niet altijd. Op deze dagen heb ik gewoon zoiets van 'laat mij maar even zitten waar ik zit, het is me allemaal wel even goed.' En dat mag ook af en toe.

14:37 - 23/4/2012 - comments {0} - post comment

Ik wil jong blijven.

Ik wil niet opgroeien.

Ik ben nu 19 jaar en over een paar maand word ik 20. Dat betekent dat ik mezelf vanaf dat moment nooit meer een tiener mag noemen. Ik had het hier gisteren over met een vriendin van me. Over zo'n anderhalf jaar ben ik afgestudeerd en heb ik dus een diploma op zak. Op dat moment wordt er van mij verwacht dat ik of doorstudeer (wat tegenwoordig bijna onbetaalbaar is) of aan het werk ga. Als ik aan het werk zou gaan, zou dat betekenen dat ik me ineens als volwassene moet opstellen. Ik zou mijn verantwoordelijkheid moeten nemen in alles en val niet meer onder mijn ouders vleugels.

Aan de ene kant lijkt me dit ontzettend leuk. Als ik fulltime werk, heb ik mooi wat geld te besteden en kan ik uit huis gaan. Dan kan ik mijn eigen leven opbouwen en het helemaal zelf indelen. Ik heb dan eindelijk een plek voor mezelf en kan dit helemaal maken naar mijn smaak. Niemand die meer iets over me te zeggen heeft en ik kan alles lekker zelf doen.
Aan de andere kant heb ik dan wel heel veel verantwoordelijkheden en ik ben dan niet meer jong. Ik moet dan ineens meedraaien in de maatschappij als een heel persoon. Ik tel dan mee en er worden dingen van mij verwacht. Ik moet belasting gaan betalen en ik word tot allemaal dingen verplicht wat voor mij nu nog een ver van mijn bed show is. Het lijkt me verschrikkelijk.

Dan nog een paar jaar en dan staan er kinderen voor de deur en dan moet ik die verzorgen. Dan ben ik een werkende moeder die thuis alles op orde moet hebben, maar ook op het werk. Ik kan niet meer terugvallen op het feit 'ik ben maar een stagiaire'. Ik kan niet meer terugvallen op het feit 'dat is mijn moeder haar taak'. Want die feiten bestaan dan niet meer.

Wat een verschrikking, ik wilde dat ik de tijd stop kon zetten en dat ik gewoon voor altijd 19 mocht blijven. Alhoewel dat getal me ook niet aan staat, maar 20 klinkt zoveel ouder. Gelukkig duurt het nog een dikke 2 maand maar dan zal ook ik er helaas niet aan ontkomen.

 

15:16 - 12/3/2012 - comments {0} - post comment

Welkom.

Hallo. Omdat dit mijn eerste blog is zal ik mij eerst voorstellen. Half dan, want zelfs ik vind internet tegenwoordig gevaarlijk. Ik noem mezelf Rosa. Misschien ga ik dat later veranderen, maar dat merk je dan wel. Deze blogs zullen toch wel hoofdzakelijk voor mezelf te zijn om mijn dagelijkse ellende te verwerken. Ik ben 20 jaar en zit in mijn 3e jaar van de HBO studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Dit betekent dat ik op dit moment 10 maanden stage loop. Nog 4 te gaan. Mijn stage is geweldig, het is de beste stage die er is. Ik heb súperleuke collega's en ik vind mezelf heel goed in het team passen en zit er ook goed tussen. Ik woon nog thuis, bij mijn ouders. Daar wonen ook nog 2 zusjes, ik ben de oudste thuis. Mijn zusjes zitten ondertussen beide op de middelbare school. Ik kan opzich op kamers gaan maar ik vind het heerlijk thuis, er is altijd iemand tegen wie ik aan kan jeuzelen als ik thuis kom en bijna alles wordt perfect voor mij gedaan. Waarmee ik absoluut niet zeg dat ik een verwend kind ben, want dat ben ik dus zeker weten niet. Sinds november 2011 ben ik weer vrijgezel. Ik heb zelf een punt gezet achter mijn anderhalf jaar durende relatie, maar heb hier veel moeite mee gehad en heb dit heel af en toe nog. Ik had een hele lieve vriend, we matchten alleen niet goed genoeg voor een life time relatie. Helaas pindakaas. Het geval doet zich echter voor dat ik mijn onderzoek voor school nog met hem moet doen (hij zit bij mij in de klas) waardoor het ook niet makkelijk is om er niet aan te denken. Maar goed, dat terzijde. Doordat ik vrijgezel ben heb ik wel weer veel meer contact met mijn vrienden. Ik ben blij dat zij mij nooit hebben laten vallen, ook niet toen ik hun liet vallen. Ik hou van mijn vrienden, ze staan altijd voor me klaar en ik bel echt superveel met hun. Ze steunen me altijd en geven me altijd advies over van alles en nog wat, en geloof me dat is nogal wat. Waar deze blogs waarschijnlijk vaak over zullen gaan is het volgende. Ik werk in een supermarkt als bijbaantje en ik heb hier een leidinggevende. De meeste relaties ontstaan op de werkvloer, en inderdaad deze ook. Dat is natuurlijk niet een heel groot probleem, maar het probleem is er wel dat hij een vriendin heeft en nogal oud is. Zo oud dat hij bijna in aanmerking komt voor de 65+ korting hahaha. De ellende daaromheen is nog dat niemand het mag weten, dehh! Ik zie deze schat regelmatig in de week en ik kán er niet mee stoppen, hoe vaak we het ook geprobeerd hebben. Goed, hier komen we later op terug. Dit was genoeg voor mijn eerste blog. Ik drink nu mijn wijn op, rook mijn laatste sigaret op en dan ga ik lekker greysen. - You can be what you wanna be.

23:05 - 7/3/2012 - comments {0} - post comment

Description


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Ik ben er helemaal klaar mee.
- Ik wil jong blijven.
- Welkom.

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer