Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

1 CMC groep 4

Dit is het weblog van Ines De Cock, Evelien De Jaeck, Joke Jacobs, Femke Leeraar, Dave Lux, Halima Sylla, Timothy Van den Berghe.

maandag 4 mei

Heej! We zitten al in week 11, de voorlaatste week. De stress wordt al wat groter, want al onze taken en presentaties moeten bijna klaar zijn. We hebben morgennamiddag afgesproken met enkele leden van de groep om verder te werken aan onze taak van Frans, de taak met het meeste werk. Op woensdagnamiddag hebben we voor de laatste keer consultatie psychologie, ik denk dat we hier weer de situatie in de groep zullen bespreken. groetjes

Maandag 27 april

Hallo webloggers,

Vorige week zijn we niet samengekomen met heel de groep want de meeste leden hadden die week test van frans. De leden van onze groep dat public relations moeten meedoen hebben wel even afgesproken om iets te bespreken want  zij hadden consultatie op maandag. Vorige week moest er niks af zijn maar hebben we toch indivudueel gewerkt aan de taken want de tijd vliegt.

groetjes

x

maandag 6 april

Ook al is het vakantie werken we door aan onze opdrachten. Vandaag hadden we afgesproken bij Femke thuis, hier hebben we gewerkt aan onze opdracht Engels. De film was gekozen en de rollen waren verdeeld dus nu moesten we werken aan onze talkshow en de vragen hiervoor. Dit ging allemaal heel vlot en volgende week werken we hier verder aan. Groetjes x

woensdag 4 maart

Hallo webloggers,

Vorige week was het vakantie dus heeft onze groep niet veel gedaan. Deze week zijn we er weer ingevlogen. Deze middag zijn we begonnen aan een opdracht Nederlands, waar we morgen verder aan gaan werken. De opdracht 'screening advertorial en website' moet deze week nog afzijn. Vandaag zijn ook de twee campagnes van Frans gezocht, die we morgen gaan voorstellen aan Mvr. Van de Put.

Groetjes

dinsdag 17 februari

hallo webloggers,

Vandaag hebben wij onze weblog aangemaakt. Vanaf nu kan je op de hoogte blijven van onze vergaderingen, ideeën, besprekingen, ... .

Om 12u20 spreken we met de groep af. We gaan ons land bespreken, brainstormen over onze film van engels,... . Nadien krijgen we de introductie van de opdracht frans.

Tot de volgende!

 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer