Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
voor de beste films en games wees hier!!

pirates of the carribien dead mans chest

woehoeoeoeoeoeo jejejeje

srry kan er nie over ophouden deze film is gewoon kk wreed

we volgen jack sparrow die op zoek is naar een sleutel. de sleutel van davy jones, de duivel van de zee met zijn schip de Flying Dutchman . in die kist zit iets dat er voor kan zorgen dat davy jones ophouden met de slagtpartijen. de slagtpartijen doet5 hij met het grootste en afschrikwekkenste beest van de hele oceaan... de KRAKEN.

met zijn enorme tentakels sleept hij elk schip de diepte in.

de hooft persoonen. jack sparrow, elizabett swan, wil(liam)turnur. de enige egte stoere Ragetti en Pintel ragetti hat een houten oog en pintel is klijn marr op de teentjes getrapt.verder

davy jones, bootstrap bill (wil turnur) oud commedoor james norrington. verder dan ben ik de hele dag bezig dus dat waren ze wel. ow ja het vervolg ongeveer zo.

Nadat Will Turner, Elizabeth Swann en de rest van Jacks vrienden en bemanning, zijn verrast door Captain Barbossa gaan ze, onder zijn leiding, opzoek naar Captain Jack Sparrow aan het einde van de wereld. Er komen wat nieuwe personages aan de orde zoals Captain Sao Feng en de vader van Jack.

07:08 - 15/8/2006 - comments {0} - post comment

pirates of the carribien dead mans chest

07:08 - 15/8/2006 - comments {0} - post comment

scary movie 4

In dit vierde en laatste hoofdstuk van de trilogie(!) nemen Cindy en haar vrienden het op tegen een invasie van aliens, geholpen door Shaq en Dr. Phil
Plot
De lieve maar ook dommige Cindy Campbell (Anna Faris) en haar ego´stische op seks beluste vriendin Brenda (Regina Hall) zijn terug. Deze keer worden ze bijgestaan door de knappe maar totaal onbenullige Tom Ryan (Craig Bierko). Samen moeten ze de wereld redden tegen een meedogenloze invasie van buitenaardse wezens. President Harris (Leslie Nielsen) is de wanhoop nabij. Gelukkig kunnen ze rekenen op de aanwezigheid van talloze beroemdheden zoals Carmen Electra, Shaquille O'Neal en zelfs de enige echte Dr. Phil.

13:39 - 22/5/2006 - comments {0} - post comment

underworld evolution

een te wrede film!!

het is een oorlog tussen vampiers en weerwolven !! hier komt het

de oorlog begon tussen 2 broers!!

de een was gebeten door eeen wolf de ander door een vampier.

de leider van de weerwolven heet william en de leider van de vampieren hete marcus!! Aan de wieg van de strijd stonden De vampier Selene en de weerwolf Michael.de film is super wreed en een andere keer krijg je een goede review er over!

18:38 - 24/4/2006 - comments {0} - post comment

In Amity is het goed vertoeven. Een gezellig klein dorp op een mooi eiland. De zomers zijn er prachtig en het eiland moet het dan ook hebben van de toeristen. Iedere avond zijn er wel groepen jongeren die lekker op het stand vertoeven met een groot strandvuur en drank. Dit keer gaat er een meisje zwemmen en keert niet terug.
De volgende ochtend wordt Sheriff Brody (Roy Scheider) geroepen het meisje is op het strand gevonden. Ze mist echter enkele ledematen! Brody vermoedt dat het een haai is en ook de lijkschouwer bevestigd dat. Later onder druk van de burgemeester ontkent hij dit weer. Als bekend wordt dat er een haai in de baai van Amity zwemt komt er geen toerist meer! En dat moet voorkomen worden.
Brody is echter vastberaden de mensen te waarschuwen. Hij haalt er een haaienonderzoeker bij (Richard Dreyfuss). Als er meerdere doden vallen is dit de druppel die de emmer doet overlopen. Brody, de onderzoeker en een dronken ex-navy man (Robert Shaw) gaan aan boord van de Orca om de haai te vangen. Maar al gauw blijkt dat de haai groter is dan zij denken en Brody zegt dan ook regelmatig.....
WE'RE GONNA NEED A BIGGER BOAT!

15:06 - 21/4/2006 - comments {1} - post comment

black!! de nieuwen hit van 2006

Oorverdovend en oogverblindend is Black echt de hele tijd. Black doet voor FPS games wat Burnout 3 deed voor racegames. Het is audiovisueel overdonderend omdat alles in de omgeving kapot kan, het is alsof je de hele game door in dezelfde hal zit als aan het einde van The Matrix, waar de pilaren verbrokkelen door eindeloos machinegeweergeschut. Valt de stilte eindelijk nadat al je tegenstanders zijn verslagen dan sta je alleen tussen de lijken en het gruis. Een verdwaalde zonnestraal valt door de gebroken ruiten van een Tsjetsjeense wapenfabriek en geeft je het typische gevoel dat bij Black hoort: voldaan, nadat je alles en iedereen helemaal de tyfus hebt geschoten.

 

In Black kan je niet springen en heb je geen "use" knop. Het wordt dus nooit te ingewikkeld, sterker nog, het komt nooit in de buurt van ingewikkeld. De tegenstanders zijn allemaal hetzelfde en dragen alleen af en toe wat andere wapens. Ook dat is dus duidelijk: veel variatie gaat er wat dat betreft niet komen. Die duidelijkheid is bij Black eigenlijk wel prettig want zodra de actie begint vergeet je alles om je heen. Je bent als speler gelimiteerd tot 2 wapens, net zoals bij Halo. Hier komt het erop neer dat je een iets preciezer wapen kan afwisselen met een shotgun of raketwerper. Voor de meeste wapens is er een silencer. Sluipen en sneaken schijnt dus te kunnen, maar mij is het niet gelukt veel meer dan twee bewakers neer te schieten zonder een totale paniek op de basis te ontketenen. Machinegeweren kunnen ingesteld worden op 'single fire', 'burst' of ' fully automatic' voor de gunfetisjisten ideaal dus. De wapens zien er daarnaast mooi en realistisch uit. Tijdens het herladen vervaagt het beeld lichtelijk om de nadruk te leggen op het realisme, want tijdens het laden kun je immers niet op alles om je heen blijven letten. Dit realisme is in de rest van de game juist weer helemaal niet terug te vinden.

14:57 - 21/4/2006 - comments {1} - post comment

harry potter en de vuurbeker

hij is der weer

de 4e film al?!

na ja maaar hij is wel heel wreed he?

in deze film komt harry terug uit zijn jeugt en gaat als puber verder!

hij moet per ongeluk expres medoen aan een uitdaging die zijn leven kan verandere!

hij mot tegen een woeste hongaarse hoornstraat matten

door het zwarte meer en daar de monsters van het diepe uitschakelen om te vinden wat hem dierbaar is.

dan mot hij door een giegantisch doolhof gaan om de schoool trofee te pakken en te win nen.  maar de trofee warpt hem naar het kerkhof van voldemorts uoders en waar voldemort wort herreze!!

marr veel te jammer is dah de game een saaie.. wat zeg ik?! te saaai voor woorden is want je kan alleen missies doenn en nie gewoon ff riondlopen.

07:21 - 19/4/2006 - comments {0} - post comment

doem doem doem ben je bitch nie

dis is een teken van neophyte het is een te wrede.. band neenee... dydje groep.. ongever marr het is te wreed en darrrom zet ik hem der op

 

07:04 - 19/4/2006 - comments {0} - post comment

oude nieuwe film

iedereen kent king kong.

als je het nie ken...

king kong is een super wrede film/game

de game vin ik persoonlijk wel bter dan de film maar het is aan julli om het te beslissen

in de game speel je de film na .

klinkt dom marr is super lol

spelen en kijken marrrr

20:47 - 18/4/2006 - comments {0} - post comment

Description
je kan hier info over films en games vinden!!

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- pirates of the carribien dead mans chest
- pirates of the carribien dead mans chest
- scary movie 4
- underworld evolution
- Untitled

Friends
- mikeygames
Hosting door HQ ICT Systeembeheer