Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Afvallen

Wat maanden verder

Na onze week weg zijn we allemaal weer met frisse moed aan de slag gegaan. 8 weken na die week, was het de bedoeling dat we een nieuw streefgewicht bereikt hadden. Dit keer moest ik in totaal 30 kilo kwijt zijn en.................. het was gelukt!!

Dit keer was het trouwens bij ons alle 6 gelukt! Je zou zeggen dat dat gevierd moest worden, maar dat zat er natuurlijk voor ons niet in. We zijn gewoon weer lekker door gegaan met afvallen. Dennis heeft ons veel aan cardio laten doen. Eerst was het op de crosstrainer, omdat we op die manier onze gewrichten het minst zouden belasten. Later, toen we inmiddels al heel wat kilo's kwijt waren, zijn we op de loopband aan de slag gegaan. In het begin konden we amper 5 minuten volhouden. Naarmate we dit meer deden, hielden we het steeds langer vol en tegenwoordig kunnen we (in een rustig tempo) 20 minuten aan de slag gaan op de loopband.

Nu mijn gewicht is afgenomen, ben ik een stuk zekerder van mezelf geworden. Ik ben inmiddels al aan de verkeerde kant van de 30 en heb nooit een relatie gehad. Toen ik dik was, had ik geen zelfvertrouwen en had ik er geen vertrouwen in dat het me zou lukken om ooit een vrouw te krijgen. De onzekerheid is helemaal afgenomen en dat heeft me doen besluiten om me in te schrijven bij Edarling en Pepper. Ik heb al 2 dates gehad en misschien zit er bij de laatste wel een vervolg aan vast.

Ben je trouwens benieuwd naar je eigen BMI? Doe hier dan de test. Als je BMI tussen de 20 en 25 zit, heb je een normaal gewicht. Mijn BMI is behoorlijk gezakt en dat is alleen maar goed natuurlijk!

We zijn inmiddels bijna op ons eindgewicht allemaal. Dat betekent niet dat we na het bereiken van dit gewicht ophouden. We zijn inmiddels allemaal goede vrienden geworden en hebben een zeer bijzondere band met elkaar opgebouwd. Dat heeft ons doen besluiten om met zijn allen op wintersport te gaan! Dennis heeft ons namelijk de laatste maand meegenomen naar een indoor-skipiste waar we alle 6 hebben leren skiën! We hebben een vakantiehuis in Oostenrijk gehuurd vlakbij de piste en onze Kim en Dennis gaan uiteraard ook weer mee.

Groeten Tommy

12:36 - 22/11/2011 - comments {0} - post comment

De eerste maanden

Het was duidelijk dat ik een obesitas geval was. Ontzettend gevaarlijk voor je gezondheid en dat is ook precies de reden dat ik wilde afvallen. Al snel kwam ik er achter dat afvallen niet alleen een kwestie is van sporten en minder eten, het is een hele wijziging in je manier van leven. Kim heeft voor ons alle 6 een voedingsschema gemaakt. 2x per week aten we samen, omdat dat gewoon een stuk makkelijker is met koken en jezelf inhouden om meer te pakken dan dat eigenlijk mag. Dennis heeft ons ingeschreven bij de sportschool en heeft ons een trainingsschema gemaakt. Iedere zondag en woensdag hadden we buitenactiviteiten, de rest van de week waren we in de sportschool of het zwembad te vinden. Het plan de campagne lag er nu.

Behalve dat het ongezond is om obesitas te hebben, is het gewoon ook echt niet makkelijk. Ik kon me eigenlijk nergens vertonen en kon ook nergen naartoe. Ik paste niet in normale stoelen dus ik kon nooit eens op een terrasje gaan zitten, naar de bios of uit eten. Daar komt nog eens bij dat je overal en altijd wordt aangekeken. In de normale sportwinkels kon ik geen passende kleding vinden. Die heb ik online bij Big sportswear moeten bestellen.

De volgende stap was het weggooien van de inhoud van mijn kelder. Ik had eigenlijk alleen maar snoep, chips, koeken, kant-en-klaremaaltijden en blikken soep in huis. Samen met Kim heb ik dit allemaal in de kliko gegooid. We hebben met behulp van het voedingscentrum nieuwe inkopen gedaan.

De eerste weken waren het allerzwaarst en we haalden geen van allen het eerste streefgewicht. Voor mij was het de bedoeling dat ik in 9 weken tijd 14 kilo was afgevallen. Ik zat op 12.. Toen hebben we besloten om het iets harder aan te pakken. Om weer helemaal in the mood te komen en elkaar op te peppen, zijn we er een week tussen uit gegaan. We hadden een vakantiehuis gehuurd voor ons 6-en, Kim en Dennis. Kim kon koken en Dennis nam ons mee naar buiten voor een flinke training. Het was een zeer intense week, zowel fysiek als mentaal. Veel gepraat en gehuild, maar ook enorm veel gelachen. We zijn inmiddels alle 8 echt goede vrienden en super hecht geworden. We hadden een vakantiehuis op de Waddeneilanden gehuurd, omdat we daar de rust en ruimte hadden die we nodig hadden. Een geslaagde week en het heeft ons weer helemaal in the mood gebracht!

In mijn volgende bericht lees je meer over onze ervaringen

12:16 - 22/11/2011 - comments {0} - post comment

Welkom op mijn blog

Hallo!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.

Ik zal me even voorstel. Mijn naam is Tommy de Kock. Ik ben 36 jaar oud. Vorig jaar ben ik begonnen met een afvalrace. Vanaf mijn tienerjaren ben ik altijd dik geweest. Ik sportte niet, at onmenselijk veel en ongezond en de hele dag door. Voor mijn werk hoefde ik mijn bureaustoel niet uit te komen dus ik had ook geen beweging. Mijn gezondheid ging ver achteruit en ik had amper nog conditie. Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik het licht gaan zien. Ik woog ruim 160 en kwam het huis amper nog uit. Ik voelde me gevangen in mijn eigen lichaam en ik wist dat ik mezelf de dood in jaagde. Tijd voor verandering.

Ik wilde heel erg graag afvallen maar wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Gewoon dieeten dat ging niet werken, ik had professionele hulp nodig. Zeker gezien mijn gewicht, leek het me ook niet verstandig om met een regulier dieet aan de slag te gaan. In mijn eentje ging het niet lukken en daarom heb ik een oproep gedaan op verschillende social media. Ik was op zoek gegaan naar mensen met hetzelfde probleem als ik. Ik kreeg ontzettend veel reacties en uiteindelijk had ik een groepje van 6 personen bij elkaar gevonden. In totaal waren we met 3 mannen en 3 vrouwen. Het goede nieuws was dat we ook reactie kregen van dieetisten en personal trainers die ons wilden begeleiden met onze afvalrace. Kim richtte zich op onze voeding, Dennis op onze lichaamsbeweging. We zijn aan de slag gegaan en onze ervaringen kunnen jullie hier lezen.

Veel plezier!

12:01 - 22/11/2011 - comments {0} - post comment

Description
Hoe ben ik 60 kg. afgevallen

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Wat maanden verder
- De eerste maanden
- Welkom op mijn blog

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer