Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
gewoon, ieko

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

De de-socialiserende maatschappij

Wie herinnerd zich niet de kersttoespraak van Hare Majesteit? Er werd van leer getrokken tegen de rol van internet in ons sociale leven. We weten niet meer wie onze buren zijn en vertonen anoniem agressief gedrag. De rol van social media en community's werd afgeschoten.

Waarschijnlijk heeft onze Hare Majesteit nimmer de tijd genomen, of kans gehad, om eens een avondje uitgebreid te surfen. Om eens rons te neuzen, te lezen. Om eens kennis te maken met wat nu eigenlijk de mogelijkheden zijn.

 

Jaren geleden blogde ik op een site waarvan ik eerlijk gezegd de naam ben vergeten. Lijkt nu ook even niet van belang. Het is op die site dat ik Monique leerde kennen, en zij mij. Inmiddels zijn we een fiks aantal jaren samen, hebben een zoon van zes en een tweede is opkomst. We runnen samen onze zaak, een slaapspeciaalzaak en woninginrichting in het noorden van het land. En nog elke dag zijn we gelukkig. en blij dat we ons niets hebben aangetrokken van een argwanende omgeving die niet wist was bloggen nou precies was.

Ik hoop dat Nederland zich niets aantrekt van de argwanende houding van Hare Majesteit; lang leve het bloggen!

 


Posted: 12:01, 6/9/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer