Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
verslag exploratieweek 1

Description

dit is het logboek exploratieweek 1 van Maarten Fuchs, Sofie Steenackers, Christina Barrera, Inge Matthys, Marie-Solange Wilmsen & Kaatje Martens.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

laatste dag

Jeuj, vandaag de laatste dag! :-D

De laatste dingetjes worden nu nog afgewerkt en dan is het (eindelijk :-) ) voorbij...

Vandaag maken we het moodboard, het laatste deeltje van het visueel dagboek, de praktische zaken af. Straks is er nog de 'voorstelling' van onze zuil en Engels wordt nog afgewerkt...

-doei-


Posted: 09:36, 28/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

maandag, de voorlaatste dag

Vandaag was de meeste stress al voorbij. Veel moest er niet meer gebeuren omdat we de vorige week goed doorgewerkt hebben. Toch hebben we nog uren achter computers gezeten en zitten knutselen, knippen en plakken voor het visuele dagboek en dat moodboard. Daar is zwaar op gevloekt geweest want dat is duidelijk niet onze favoriete opdracht. Verder is er weeral gelachen en onozel gedaan en natuurlijke verdere afspraken gemaakt rond de presentatie van morgen. We kijken er met gemengde gevoelens naar uit. Het werk en de stress en de tijdsdruk waren minder. Nog nooit zijn we zo vroeg, zo uitgeput in onze bedjes gekropen, denk ik. Maar we hebben ons wel goed geamuseerd en we hebben elkaar wel beter leren kennen.
Maar goed, morgen gaan we een knaller van een presentatie geven en dan geven we er de brui aan. Dat belooft!
-Maarten-


Posted: 22:39, 27/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

24/11

Vandaag hebben we economie nog eens nagekeken, ook sociologie is afgewerkt en aan frans wordt er ijverig gewerkt. Vanmorgen hebben we koffiekoeken gegeten (dank u Christina :-) ), en verder hing er een hele leuke sfeer voor de rest van de dag. Iedereen was heel goed  gezind... Het enige mindere aan de dag was dat we niemand te pakken konden krijgen om het interview bij af te nemen, hiervoor wordt maandag dus gezorgd. Aan het visueel dagboek is ook gewerkt, en voor de rest staan we goed op schema!
-doei-

Posted: 13:56, 25/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

nog over 23/11

We hebben het visueel dagboek gemaakt op het einde van de dag,

daarnaast is Spaans en economie helemaal af.

Solange, Inge en Christina zijn de straat opgetrokken om de straatenquête af te nemen bij een dertigtal mensen.

Er is ook nog een taakverdeling gemaakt voor de komende dagen, zodat alles goed verloopt.

We zijn aanwezig geweest op school van 9 tot ongeveer half 5, we staan goed op schema ondanks het feit dat iedereen er een beetje geradbraakt bijzat van de teambuildingopdrachten.

We hebben ook nog een klein uurtje met onze begleider - Mevr. Spillemaeckers, gebabbeld. 

 

-tot morgen-


Posted: 10:53, 24/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

eerste dag (uitgebreider)

Hoe verliep onze eerste dag? Hij verliep geslaagd en Plantijn heeft ons uitgeput gekregen.

De groepssfeer zat er vanaf het eerste moment al goed in. Solange beloofde al koffiekoeken mee te nemen. Een belofte die ze achteraf bleek vergeten te zijn. Jammere zaak.

De groepsnaam verzinnen was niet onze sterkste kant. Een pijnlijke stilte waarna er enkel 'Maarten & his bitches' uit de bus kwam. Het maken van onze poster ging wel redelijk vlot zodat we toch nog wat tijd hadden om onze groepsleden beter te leren kennen.

De namiddag begon echter niet zo vlot. De opdracht die we moesten oplossen in het EMI, was niet voor ons weggelegd. We gaven het dan ook snel op en begaven ons naar de fysieke proeven, waar we duidelijk beter in waren.  Eerlijk gezegd blonken we echt uit op de klimmuur. Na amper 2 minuten waren alle vier de groepsleden reeds op en over de klimmuur.

Dan trokken we de stad in richting boerentoren. We hadden er alle moed in en schudden de andere groepjes gemakkelijk van ons af. (ideale start). Alles ging goed tot we aan de stadsbibliotheek kwamen. (De verkeerde weliswaar!) Er moet gezegd worden dat er in de toekomst best duidelijk geschept wordt over het bestaan van de wetenschappelijke stadsbibliotheek in de Lange Nieuwstraat, waar ze ons niet zo graag zagen komen. We hadden het dan ook net ietsje te laat door en bedachten ons dat we beter de tram konden nemen naar de juiste bib. Alsof dat nog niet genoeg was, kregen we ook te kampen met een tamponprobleem, waardoor iemand van onze groep ook de toiletten van de Lessius Hogeschool heeft kunnen uitproberen. Tijd verliezen, daar waren we goed in.

Op de tram kwamen we Mevrouw Camelbeke tegen, die ons 'heluk' wenste met haar mooie Westvlaamse accent.

Een ander groepslid dacht dat ze de route van de tram op haar duimpje kende, wat ons te ver deed rijden en (weer) kostbare tijd deed verliezen. Dit zou haar vele punten kosten!

 

Al bij al, we hebben de hele dag pret gemaakt en gelachen met alles wat ons overkwam waardoor het winnersgevoel niet meer op de voorgrond kwam.

Op school aangekomen hebben we dan nog snel een weekplanning gemaakt waardoor onze ogen bijna niet meer open waren te houden. Tijd om naar huis te vertrekken en allemaal vroeg in onze nest te kruipen want morgen is er weer een lange dag.

 

 

Maarten en Christina


Posted: 10:33, 23/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

de eerste dag

de eerste dag was vooral vermoeiend, de teambuildingsopdrachtjes waren wel lachen :p

we hebben veel gelachen en mekaar beter leren kennen. De ochtend begon met brainstormen over een groepsnaam enzo... Hoewel we niet gewonnen zijn was het toch een leuke dag, en chapeau voor ons eigen!!! :)

-kaatje-


Posted: 21:11, 22/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer