Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gezondleven

Beste manieren voor afvallen en gewichtsverlies

23:58, 23/1/2014 .. 0 comments .. Link

1. Schrijf op wat je eet - elimineer niet essentiele inname

Dit klinkt simpel en dat is het ook. Schrijf op wat je elke dag inneemt. Wat ben je bereid te schrappen? Begin daarmee. Je zult inzien dat je vaak loopt te eten uit verveling of slechte motivatie. Check vooral de tussendoortjes. Deze kunnen sterk oplopen over de dag en daarbij dus bijdragen aan een overmaat van calorieën per dag.

Wanneer je een goed overzicht hebt van wat je elke dag inneemt dan heb je vaak meteen de oorzaak te pakken van de extra kilo’s. Daarbij is het een goede start om je afvaltraject mee te beginnen. Aan de hand van de lijst kun je een planning maken en al na enkele weken veel beter voor de dag komen. Tevens is het goed mogelijk dat je verkeerd eet over de dag genomen. Je kunt door betere timing vaak al met minder eten toch geen hongergevoel krijgen. Zoals later ontbijten en lunch en/of op een vroeger tijdstip dineren.

2. Let op slechte koolhydraten

Wat je ziet terugkomen bij de meeste diëten is een overeenstemming over het volgende: industrieel geproduceerde koolhydraten zijn slecht voor je gewicht. Zoals het werd benoemd bij het Atkins dieet in de jaren 70 tot bij Dokter Frank dieet op de dag van vandaag – in feite zeggen deze op dit gebied hetzelfde maar dan telkens in een vernieuwde verpakking. De notie dat “geraffineerde koolhydraten” zeer slecht zijn wordt ook door wetenschappelijk onderzoek gestaafd.

Laat dus industrieel bewerkte koolhydraten een tijdje staan, zoals:

- Witte rijst

- Wit brood

- Pasta

- Chips

- Maisproducten

- Frisdrank

- Fastfoods

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Beste manieren voor afvallen en gewichtsverlies

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer