Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

GINA'S WEBLOG

Diploma uitreiking en de rest van de week.

{ 17:50, 28/6/2009 } { Posted in My diary } { 0 comments } { Link }

Maandag 22 juni;
Vandaag is het de dag dat ik mijn diploma krijg, maar vanmiddag moest ik eerst Adel en Milan van school halen. Ze vroegen mij gister al of ik met ze naar de geitjes ging en dat hebben we gedaan.
Ze vonden het helemaal geweldig met de kleine geitjes. Ze waren lekker bijdehand en gingen ook tegen je boxen met hun hoofdje. Echt poepig.

Die avond kreeg ik mijn diploma. Ze hadden het erg leuk gedaan. Ze hadden voor alle leerlingen een boekje en tekst wat ze oplazen. Zo moesten wij raden wie het was. Dan moest je naar voren komen en kon je je diploma tekenen.
Ik had het boekje "Voetbal is Kicken" en de tekst was;
Ze gaat graag een potje voetballen.
In het begin van het jaar dacht ze; Hoe kom ik dit stage jaar door??
Wij denken dat ze PMV heeft gehaald dankzij haar vriend.
Ik moest daar zo om lachen! Vooral het stukje over PMV. Dat ging dit jaar over politiek. Ik snap er zelf de ballen van maar Bouke kon mij alles heel goed uitleggen!

Na het officiele gedeelte hadden wij nog wat bedacht voor onze leraar Bas. In het begin van de opleiding zeiden we wel eens Bassie, maar dacht mocht je alleen zeggen als je je diploma in je hand had. Dus wij met z'n allen naar voren en heel hard, Bassie bedankt zingen. Tsjah, en toen mocht hij uitleggen aan iedereen waarom we dat zeiden
Ik had van school twee enveloppen gekregen, maar in één daarvan zou de uitnodiging hebben gezeten. Die zat er niet bij. Heb hem nu wel gelukkig!

Verder was het heeeel gezellig!
Dinsdag 23 juni;
Ik mocht weer lekker naar werk. Bij Bouke had ik lekkere Bami gemaakt.


Woensdag 24 juni;
Niet veel meegemaakt vandaag.


Donderdag 25 juni;
Vandaag ook niet echt. Lekker de kids naar buiten geweest.


Vrijdag 26 juni;
De jarige van vandaag;
Hilde 19 jaar.
Annabel 4 jaar.


Overleden vanaag;
Michael Jackson (is al vanaf vandaag de hele dag op TMF, wordt nu wel iets te veel van het goede)


Vandaag naar werk geweest.
Ben rond half 9 opgehaald door Hilde en Anique. We zijn naar de Molenplas geweest en heb daar erg gelachen. Vooral om een verhaal over Bouke. Hij was vroeger lid van GreenPeace en ze hadden een boom in de tuin die weg moest. Toen had hij zijn shirt aan gedaan en heeft zich met een fietsslot aan de boom geketend. Oh ik kwam niet meer bij! Zag het al helemaal voor me!
Hilde was vandaag ook nog jarig en geslaagd voor haar opleiding! GEFELICITEERD!
Nadat ik weg was bij Hilde ben ik nog even naar de Brem geweest. Was weer gezellig!


Zaterdag 27 juni;
Vandaag had ik een erg drukke dag. Eerst naar het Haarlemmermeerse bos met de ME1. Was erg leuk trouwens. Lekkere hapjes en drankjes waren er weer meegenomen.
Daarna van 1 tot 5 oppassen bij Brechtje. Wat een droepig kind. Ze lag wel van half 2 tot kwart over 4 te slapen maar dat maakte niet uit.
Daarna ben ik naar Hilde gegaan voor een BBQ. Was wel lekker, maar er viel iets verkeerd. Dus dat ging niet helemaal goed.
Ik heb even rustig gezeten en daarna ging het weer beter. Ben toch nog even naar Danielle haar verjaardag geweest. Zij was de 16de jarig. Toch nog gezellig gehad daar.
Rond half 12 ging ik weg. Wilde de stad niet meer in, maarja toch nog even gegaan. Om half 2 waren we weer thuis.


Zondag 28 juni;
De jarige van vandaag;
Menno 42 jaar

Vanochtend was de verjaardag van Annabel. Ik had een plant, een Annabel, voor haar gekocht en een leuk knuffeltijgertje.
Ze vond het erg leuk.
Rond 2 uur was ik bij Hilde. We hebben bij mij thuis lekker gezwommen en Santos uitgelaten.
Het water was nog wel erg koud. BRRRRRRRRRRR.
Vanavond om half 8 nog even oppassen. Gezellig!


Morgen moet ik Adel en Milan nog ophalen van school en dinsdag heb ik sollicitatie bij Robinson. HEERLIJK!

Tot blogs maar weerGESLAAGD!

{ 19:41, 21/6/2009 } { Posted in My diary } { 0 comments } { Link }
Dinsdag 16 juni 2009;
Vrijdag moest ik mijn opdrachten inleveren op school. Toen kreeg ik te horen dat ik een opdracht nog moest inhalen. Ik vond het nogal vreemd. Ik moest het maandag inleveren, maar ik moest werken. Gelukkig was mijn moeder zo lief om deze naar school te brengen.
Ik stond vanavond op de bus te wachten om naar Danielle haar verjaardag te gaan.
Ik was even aan de telefoon met een vriendin en kreeg een wisseltje van mijn leraar.
Toen ik Mariska had opgehangen belde ik hem terug.
Hij zei dat ik geslaagd was en dat de vlag dus uit kon!
Ik was zo blij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik zat inmiddels al in de bus en kon het bijna niet geloven! Ik ben toch GESLAAGD!
Ik had gelijk mijn vader gebeld en hij was echt trots op me!
Bij Danielle was het nog erg gezellig.

Woensdag 17 juni 2009;
Vandaag moest ik werken. Ik heb een lekker dagje gehad. Vanaf morgen mag ik zelf openen.
Ik ben uit mijn werk naar huis gegaan en heb bij de dekamarkt nog een gebakje gehaald.
Thuis heb ik gegeten en ben daarna gaan oppassen bij Milan en Adel. Ik heb ze niet zo lang gezien. Ze gingen gelijk naar bed toen ik kwam. Ik had nog soesjes voor ze meegenomen...

Donderdag 18 juni;
Vandaag mocht voor het eerst zelf opstarten. Dat ging erg goed. Er waren nog wat collega's langs geweest, omdat onze stagiaire morgen voor het laatst is. Dat was wel gezellig.

Vrijdag 19 juni;
Vandaag was de stagiaire voor het laatst. Het was erg gezellig. Miranda had wat gehaald bij de McDonalds. Toen kwamen we erachter dat de patat er niet bij was geleverd, dus ging ze weer terug. We kregen er nog ijsjes bij. Pff ik zat VOL!
Daarna kwam de man/vriend van een collega nog langs met broodjes kroket. Niemand hoefde meer. Hij had er uiteindelijk nog een paar opgegeten. HAHAHA.
Na het werk heb ik opgepast bij Tom. Wat een heerlijk ventje is dat!

Zaterdag 20 juni;
Vandaag heb ik niet zo veel gedaan. Ik ben even met mijn moeder op pad geweest voor een vaderdagcadeau.
's Avonds moest ik weer oppassen bij Annabel en Julien. Dat was echt leuk! We hebben lekker pizza gegeten en nog even een filmpje gekeken.
Toen ik klaar was ging ik naar Hilde toe. We zijn opgehaald door Thomas, Naima en Bouke en zijn naar de stad gegaan.
Was een topavondje!

Zondag 21 juni;
Vaderdag Leuk! Vanmorgen de cadeautjes aan mijn vader gegeven. Hij is flink verwend. Hij heeft een nieuwe deurmat, spiegel, knoflookpers, aspergesnijder en twee shirts gehad.
's Middags zijn we nog even bij Bouke's ouders langs geweest.
Daarna ging ik oppassen.
Lekker een filmpje gekeken met Milan.
Simba's trots.

Morgen ga ik even met Miranda op stap. Om kwart over drie moet ik Adel en MIlan ophalen van school en 's avonds krijg ik mijn DIPLOMA!!!!!!!!!!!

Nou tot blogs maar weer!


1ste werkdag en weekend Friesland

{ 20:03, 9/6/2009 } { Posted in My diary } { 0 comments } { Link }
Donderdag 4 juni;
Heerlijk een dagje vrij. Gister was mijn laatste stagedag. Dat was erg gezellig.
Vandaag ben ik de hele dag bij Bouke geweest. Hij was ook vrij. We hebben niet veel gedaan. Lekker gehangen op de bank.
Ik wilde koken en heb pannenkoeken gemaakt. Dat ging in het begin wel goed. Later wilde ik meer beslag maken, maar het werd te dik en het melk was op. Bouke heeft nog melk gehaald. Thomas kwam ook eten.
Het was toch nog lekker!

Vrijdag 5 juni;
Vandaag was mijn eerste werkdag. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Mijn werkgever Miranda was er vandaag ook bij en een stagiaire. We stonden met 4 mensen op 10 kids. Heerlijk!
Om 6uur was ik klaar en om half 7 werd ik opgehaald door Bouke, Kees, Hessam en Hilde. We gingen naar FRIESLAND! Joepie!
Om een uurtje om 9 kwamen we daar aan.
We zijn met Lotte (die er al was), Hessam, Bouke en Hilde de boel een beetje gaan verkennen. We waren bij het springkussen, maar die was al bijna leeg. Bouke sprong op het kussen en landde verkeerd. AUW!
We hebben ook nog lol gehad bij het klimrek. Ik had een leuk trucje en de rest wilde dat ook doen. Dat werden leuke filmpjes. Voor degene die mij op hyves hebben, kunnen deze bewonderen.
Na het spelen zijn we het dorpje gaan verkennen. We kwamen een kroegje tegen en hebben daar iets gedronken. Toen zijn we terug gegaan en de neef en nicht van Bouke waren ook aangekomen. Ik heb met Sebas gevoetbald. We probeerden de bal op een paal te schieten. Dit lukte niet. We zijn maar naar het huisje van de "oudjes" gegaan. Ze gingen daar spelletjes doen, maar daar had ik geen zin in. Ik was uiteindelijk op de bank in slaap gevallen.

Ik op het springkussen;


Hessam op de wip;


Zaterdag 6 juni;
Vandaag gingen we naar Schiermonnikoog. We hebben wel een uur op de boot gezeten. Duurde best lang bij de sluis. Wel grappig om te zien hoe het water dan stijgt.
We hebben helaas geen zeehondjes gezien.
Op Schier hebben we bij de supermarkt even een broodje gehaald en daarna fietsen gehuurd. We hadden 2 tandems en de andere hadden een gewone fiets. Het eerste rondje zijn we naar het strand gereden. Daar hebben Lotte, Hessam, Kees en Sebas gevliegerd. Marjan, Laura, Hilde, Hanneke, Bouke en ik hebben lekker in het zonnetje gelegen. En vooral erg gelachen om verhalen van Marjan.
Daarna zijn we door de duinen weer terug gegaan naar het dorp. Ik had lekker de vaart erin. Op een gegeven moment ben ik de rest maar tegemoet gefietst.
Tijdens het tweede rondje zijn Hanneke en Marjan niet mee geweest. Bouke en ik zijn op een tandem gegaan. Dat is nog best lastig. Hij stopte op een gegeven moment met trappen en ja dat had ik niet door. Dus dat was als hilarisch.
We zijn naar twee vuurtorens geweest. Bij de eerste hebben we lekker in het gras gelegen en zijn daarna naar de andere geweest. Toen we van het bergje af gingen kwamen we zig-zag paaltjes tegen. Dat ging niet helemaal volgens plan. Met zo'n lange fiets is dat nog best lastig. Ik kwam vast te zitten met mijn voet tussen het paaltje en de trapper. Bouke duwde nog lekker door. AUW!
Toen we bij het dorpje terug waren hebben we de fietsen terug gebracht en hebben nog wat gedronken op het terras. Om kwart over 5 kwam de bus en om half 6 gingen we met de boot terug.
Ik heb nog met Sebas geprobeert het paaltje te raken, maar dat lukte niet.
Bij het huisje hebben we lekker gebbqt. Na het eten hebben we voetbal gekeken. NL won met 2-1 van IJsland. Op naar het WK!

Rond 11 uur zijn we naar het zuiphuisje gegaan. Daar hebben we "zap de neger" gedaan. Klinkt heel raar, maar je moet dan zappen en als er een afro Amerikaan langs kwam moest je een shotje drinken. Hilde had hem lekker zitten
Om 12 uur lag iedereen in coma.

Wachten op de boot;


Familie?!;


Hilde en ik;


Oma Hieke;


Vliegeren;


Vuurtoren;


Bouke;


Ik;


Zondag 7 juni;
Vandaag is dan het laatste dagje. Ging best snel.
We zijn na het ontbijt gaan zwemmen. Heerlijk!
Daar was een leuk kind. Hij gooide steeds een emmer water over Bouke heen, hij kon er gelukkig om lachen en maakte er een spelletje van.
We zijn ook nog het Turks stoombad in gegaan. Daar zat een gezin met 3 kinderen. Één van de kinderen liet een harde scheet. Hilde, Bouke en ik konden haast ons lachen niet inhouden. Gelukkig zagen de mensen aan de overkant het niet.
Evenlater zaten we alleen met dat bewuste kind in het stoombad. Hij zei steeds dat hij het zo gezellig vond en helemaal niet warm.
Best schattig.
Na het zwemmen wilde we patatjes eten, maar dat was nog dicht. Helaas pindakaas.
Ik heb nog even op bed gelegen en om drie uur hadden we receptie van familie van Bouke. Ze waren 40 jaar getrouwd. Wat een feest! Dat was erg gezellig. Ik heb me vermaakt met de kinderen daar.
Om een uurtje of 8 reden we terug naar huis. Ik heb nog Sims gespeeld met Hilde in de auto. Echt grappig!
Bij Bouke thuis hebben we nog even TV gekeken en zijn gaan slapen.

Maandag 8 juni;
Ik heb lekker uitgeslapen. Ik werd rond kwart over 11 pas wakker.
We hebben niet zoveel gedaan. Lekker House gekeken.
Rond drie uur ging ik naar huis.
Daar heb ik met Santos gelopen en na het eten kwamen mijn oppaskindjes langs. Ze hadden een grote ballon mee en een cadeau. Want ik ben GESLAAGD!!!!!!!!
Ik ben op tijd naar bed gegaan.

Dinsdag 9 juni;
Vandaag heb ik niet zoveel gedaan. Ik ben nog even langs stage geweest.
De rest van de dag heb ik nog een DVD gekeken. En na het eten kwam mijn tante met een cadeautje. Heerlijke douche dingetjes! DANKJE!

Morgen word ik om vijf voor zeven opgehaald door Miranda. Dus vroeg naar bedje toe!

Tot blogs


{ Last Page } { Page 1 of 17 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Bunnybunch
Hyves

Categories

My diary
Vakantie verhalen

Recent Entries

Diploma uitreiking en de rest van de week.
GESLAAGD!
1ste werkdag en weekend Friesland
Weekend Limburg - Pinkpop
Weekendjes weg!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer