Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Girls Only Home | Profile | Archives | Friends

Girls Holiday!17/12/2011

Hi ladies,

Ik heb nog eens goed over onze meidenvakantie nagedacht. Ik wil graag weer een vakantiehuis huren. Dat was vorig jaar heel goed bevallen en is ook heel gezellig met 8 chicks in 1 huis. De bestemming moet voldoen aan de vele eisen die we hebben gesteld. Het moet er zonnig zijn, minstens 30 graden zijn, er moet een goed strand liggen en het liefst ook een gezellige boulevard. We moeten er kunnen winkelen en ook goed kunnen eten. Zoek daar maar eens een leuke vakantiebestemming bij. Ik denk dat ik voor een leuk vakantiehuis in Kroatië ga. Heb me namelijk een beetje ingelezen in het land en ik denk dat het aan al onze verwachtingen voldoet.

Ik moet weer hoognodig een make-up circulatie ondergaan. Mijn mascara is onderhand zo uitgedroogd dat er complete korrels aan mijn ogen hangen, aangezien het winter is en mijn huid een stuk bleker is geworden maakt mijn foundation een pot duo-penotti van me en mijn oogschaduw is sinds een week in 100 stukjes. Tijd voor nieuw spul dus! Als ik je een tip mag geven; de producten van Mac in de bijenkorf zijn echt super! De producten zijn echt goed en worden, als ik me niet vergis, op de set van fotoshoots ook gebruikt. Het leuke is dat ze je helemaal opmaken als je in die store komt. Als je slim bent, ga je dus net voordat je gaat stappen even langs de bijenkorf om op en top de stad in te kunnen duiken ;). Kijk wel even op de website van de Bijenkorf om te zien of er wel een Mac store in de Bijenkorf bij jou in de buurt zit.

Ik heb nieuwe pumps gekocht! Knalrode! Ze zijn alleen ontzettend hoog!! Op zich niet erg, na een beetje oefenen heb ik het wel weer onder de knie. Probleem is alleen wel als je er heel de tijd op moet staan, dat de voet een beetje pijn begint te doen. De volgende tip: koop van die partyfeet zooltjes. Je hebt ze van verschillende merken, maar ik heb deze altijd van Scholl. Natuurlijk moet je er niet mee de marathon ga lopen, maar je kunt in ieder geval wel een hele tijd langer op je hakken staan.

Groetjes Marleen

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Tips voor jou!14/12/2011

Hey ladies!


Welkom terug op mijn blog. Als vrouw moet je er natuurlijk goed uit zien. Zeker als je een feestje of een speciale gelegenheid hebt. Een beetje meer aandacht voor je kapsel, make-upje en kleding is dan niet verkeerd! Hier heb je enkele tips om er tip top uit te zien!

Als je een jurkje aantrekt, moet je goed weten welke jurk bij jouw figuur past. Niemand is hetzelfde, niemand heeft dus ook hetzelfde lichaam. Dat wil dus ook zeggen dat niet iedere jurk bij ieder figuur past. Grofweg zijn er 3 lichaamscategorieën: het appel-figuur, het peer-figuur en het zandloper-figuur. Eerst moet je dus gaan kijken welk lichaam jij eigenlijk hebt. Check het hier.

Afgelopen zaterdag ben ik een kerstmisoutfit gaan shoppen. Normaal gesproken is dit niet zo moeilijk want in de decembermaand hangen de winkels bomvol met kerstkleding. Van jurkjes, tot pakken en tot chique rokjes. Dat was dit jaar niet anders, alleen lukte mij het dit keer niet om te slagen. Geen 1 jurk vond ik speciaal, ze kwamen allemaal op hetzelfde neer en waren niet vernieuwend. Tja, en wat doe je dan? Dan maak je er toch zelf 1? Gebruik gewoon een jurkje van een aantal jaren geleden. De basis hou je hetzelfde.. je gaat alleen met extra stoffen aan de slag. Misschien kun je iets met de mouwen gaan doen? Stukje kant er in gooien? Het beste kun je een basic zwart jurkje gebruiken, dan kun je nog alle kanten op. Na een uurtje creatief bezig zijn heb je een geheel nieuwe outfit! Hulp nodig? Misschien kan Naaipatronen je helpen. Ze hebben verschillende patronen voor mooie jurken. Ben je niet handig? Ruil dan kerstkleding met je vriendinnetjes!

Over vriendinnen gesproken... wij gaan weer een keer samen op vakantie! Ieder jaar huren wij een vakantiehuis met zijn 8-en. Lekker een weekje met zn allen weg. Dit kan in Nederland zelf zijn, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië of Griekenland. Vorig jaar hadden we een heel mooi vakantiehuis in Portugal gehuurd. Super leuke week gehad die bijna niet te overtreffen is! Dat is lastig voor mij want ik moet de komende vakantie regelen en je wilt natuurlijk wel iets dat in de smaak gaat vallen....

 

Groetjes Marleen

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Hello chicks!13/12/2011

 

Welkom op mijn girlsonly weblog!Hier vind je alles wat je als vrouw moet weten!

De nieuwste trends, tips voor jezelf maar ook tips voor je vriendenclub en leuke verhalen die ik met mijn vriendengroep mee heb gemaakt.

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Marleen en ik ben 23 jaar. Ik doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen zoals uit eten, winkelen, stappen, lunchen, sauna's bezoeken en op vakantie gaan. Allemaal leuke dingen die je met je vriendinnen kunt ondernemen. Dit wil ik natuurlijk graag met jullie delen!

Veel plezier met lezen en ik hoop dat je er iets aan hebt!

Groetjes Marleen

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer