Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

That girl.

3/1/2012 - Over 1 week alweer, back to school...

Ik zie er echt tegen op, om weer naar school te gaan. 'T moet wel heel erg zijn, want dat ik me er nu al zoveel mee bezig houd is ook niet heel normaal zijn. Maar bedenk eens, je hebt net 2 weken vrij gehad en je moet weer. Elke dag half 7 de wekker, elke dag 10 over 8 weg... En ook nog drama, dat vak waar je toneel gaat spelen. Op zich begon ik het steeds minder erg te vinden, omdat ik gewend raakte aan de mensen met wie ik zat. Weet je, ik kon er met hun wel om lachen nu. Ik bedoel, straks zit ik met Stefan of Marleen. Twee mensen met wie ik best wel om ga in de klas, maar waar ik wel het meeste over moet nadenken voor ik berhaubt iets zeg of doe. ok, maar what to do know..? eigenlijk wil ik echt naar een andere school ofzo. Maar als ik dat tegen mijn moeder zeg, begint ze te lachen of zo.. Maar goed... Back to school? Liever niett..
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

2/1/2012 - NEW YEAR, 2012.

Ok, nieuw jaar. 2012. Het is in iedergeval super leuk begonnen, oud en nieuw gevierd met family en mn beste vriendin. Afgelopen jaar was echt moeilijk, mn tante is overleden, mn opa is overleden en een vriend van mama heeft een onwijs erg ongeluk gehad. Maar goed, ondanks alle erge gebeurtenissen heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen, en leuke dingen gedaan. Ik hoop echt dat dit jaar heel anders word als vorig jaar, dat er nog meer leuke en gezellige dingen gebeuren en minder van die verdrietige dingen. Ik heb ook nog heel veel goeie voornemens, de standaard dingen h. minder snoepen, nieuwe mensen leren kennen, etc Ik ga gewoon super hard mn best doen om dit jaar goed te laten verlopen.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer