Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gitaar spelen

Gitaar plectrum een must have!

18:17, 9/9/2015 .. 0 comments .. Link

plectrums  in verschillende kleurenEr zijn vele meningen over een gitaar plectrum. De ene vindt het zonde van zijn geld, maar de ander kan niet meer zonder. Wat is nu waar en is een gitaar plectrum echt wel zo goed als er wordt gezegd? Eén ding is wel te zeggen, voor het geld hoef je het niet te laten. Een gitaar plectrum is namelijk al te koop voor minder dan 40 cent. Natuurlijk zijn er wel duurdere varianten, bestaande uit aluminium, hout of glas. Gelukkig hoef je je verder daar niet zo druk over te maken. Begin eerst maar eens met een simpel setje van 10 stuks. Nu hebben we al een klein beetje verteld waarom je een plectrum moet kopen, maar verder nog niks inhoudelijk over wat een plectrum is.

Wat is een plectrum?

Een plectrum is een dun plaatje bestaande uit: hout, plastic, glas, aluminium en nog veel meer materialen. Het heeft een bollige vorm aan de ene kant en een puntige vorm aan de andere kant. De bollige vorm hou je vast tussen duim en wijsvinger. Met de puntige vorm sla je de snaren aan van de gitaar. Een plectrum heeft de volgende voordelen:

  • Het is veel makkelijker om iedere snaar apart aan te slaan;
  • Beginners hebben geen last van gevoelige vingers;
  • De klank is mooier (meningen verschillen hierover).

Nu weet je dus al een klein beetje wat een plectrum is, maar we gaan het nog even kort hebben over de soorten plectrums.

Soorten gitaar plectrums?

Zoals je al had gemerkt bestaan er een heleboel verschillende gitaar plectrums. Alles wat je kunt bedenken is wel te koop. En is de plectrum die jij zoekt niet te vinden? Geen probleem het zelf ontwerpen van een gitaar plectrum kan ook! Belangrijk om te weten is dat een gitaar plectrum verkrijgbaar is in verschillende diktes. Hoe dikker het materiaal hoe beter de gitaar plectrum uitvoert wat jij wil.


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 3 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Gitaar online kopen?
Waarom een gitaarkoffer?
Gitaar plectrum een must have!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer