Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gitaar spelen

Waarom een gitaarkoffer?

18:43, 11/9/2015 .. 0 comments .. Link

Veel mensen zien het nut niet in van een gitaarkoffer. Wat misschien op het eerste gezicht nog helemaal zo gek niet is. Want, tja! Wat heb je aan een gitaarkoffer als je toch bijna nooit reist. En dan nog niet eens gesproken over de ruimte die z’n gitaarkoffer in beslag neemt. Nee mij niet gezien, denken de meeste dan en dat is jammer! Want een gitaarkoffer heeft veel meer voordelen dan nadelen. Natuurlijk snappen we het idee en hoe mensen er bij komen, maar laten we eens wat feiten onder elkaar zetten. Eerst maar eens uitleggen wat een gitaarkoffer precies is.

Wat is een gitaarkoffer?

Een gitaarkoffer is een koffer die gemaakt kan zijn uit vele verschillende soorten materialen. Eén ding wat alle gitaarkoffers gemeen hebben is dat ze je gitaar beschermen tegen beschadigingen. Een gitaartas of gitaarhoes hebben deze functie dan weer niet. Deze zijn vooral bedoeld voor het makkelijk verplaatsen van de gitaar tijdens het reizen. Nu maakt dat al een groot verschil. Een wel bijkomend nadeel is dat een gitaarkoffer best wel zwaar kan zijn. Nu heb je de echte koffers in de vorm van een gitaar, maar je hebt ook de welbekende vierkanten koffers. Vooral bedoeld voor het compact opslaan en vervoeren van gitaren naar Concerten.

Waarom een gitaarkoffer?

Waarom niet zou je bijna kunnen zeggen! Nee als het gaat om een goede bescherming van de gitaar kan een gitaarkoffer niet ontbreken. Niet alleen voor de bescherming van fysieke beschadigingen, maar ook voor de bescherming van stof. Stof? Ja je hoort het goed. Stof en vuil zijn namelijk een grote boosdoener als het gaat om beschadigingen. Op het eerste oog zie je het niet al te goed, maar uiteindelijk heeft het wel enige effect op de status van je gitaar. Iets wat je had kunnen voorkomen met een gitaarkoffer. Nu moet je het voor de prijs ook niet laten, de meeste koffers zijn al te koop voor 50 euro.

 


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 2 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Gitaar online kopen?
Waarom een gitaarkoffer?
Gitaar plectrum een must have!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer