Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Gloola goes global

Description

Waarom gaan we iets doen omdat mensen zeggen dat we iets moeten doen? Of doen we het pas drdat mensen het zeggen? Hoe dan ook, we doen het. Nou ja, k doe het. Ik begin een blog. Geen idee waarover en geen idee hoe lang.


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* ID Servicebureau
* Grave Care

Genieten vs verdienen

Wat is het soms heerlijk om in Spanje te wonen! We verdienen misschien minder, maar we genieten dubbel! Deze week is het prachtig weer en daar hebben we enorm van genoten!
Natuurlijk wordt er gewerkt, maar hoeveel mensen kunnen daarna lunchen aan het strand? Even de zee in duiken en opdrogen op het zand?
Ok ok, daarna moet er wel gedoucht worden en moeten we weer aan het werk, maar lang leve het leven aan zee!

Minder leuk is het leven aan de drukke weg, die vlak bij diezelfde zee loopt.
De hele dag razen de auto´s en vrachtwagen langs ons huis en met de trillingen veroorzaken ze verzakkingen en langzaam aan raakt onze buitenmuur alle ondersteuning kwijt. Één harde regenbui en misschien verdwijnt de muur plus ons terras. En wie weet wat het met zich meesleept!
Een reparatie? Onbetaalbaar! Voor ons. Want ja, we genieten dubbel, maar verdienen de helft...


Posted: 18:45, 1/7/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Begin zonder eind

Daar zit je dan. Starend naar een wit scherm vraag je je af wat je gaat schrijven dat zo boeiend is dat mensen het ook willen gaan lezen. Conclusie: niets!
Ik ga lekker schrijven omdat ik het leuk vind om in het luchtledige te kunnen mopperen op de wereld en alles wat oneerlijk en onzinnig is (lijkt).

Want in gemopper ben ik goed! Ik was vanmorgen nog niet eens opgestaan en ik dacht al: "Bah! Het is weer licht" Terwijl het gisterenavond nog was: "Bah! Het is al donker!" 
Nee, rechtlijnig ben ik niet.

Nu is het op het moment extra slecht met me gesteld, want ik wankel maar met één been op aarde en met die ander...? God mag weten waar! Het schijnt een jetlag te zijn, maar ik noem het de wonderenwereld van een gevallen dwerg. Totaal zinloos deze week!

Maar ´s nachts!!! Dán komt mijn bruizig brein tot leven! Zo ben ik vannacht ingetrokken bij een bergstam in Thailand waar ik mee deed aan een zware wedstrijd. Natuurlijk won ik deze, maar alleen doordat een ander mij mijn kunstwerk terug gaf. Totaal terecht, maar het deed me vanmorgen ook met grote schrik en schaamte beseffen dat dit gisteren in ietwat realistischere vorm voorkwam in The Suite Life of Zack and Cody!!! Deze nagesynchroniseerde kinderserie heeft hier gisteren de hele dag door de huiskamer (en dus door mijn hoofd) gespookt!!! How low can you go??!!

Maar nu is het tijd voor het echt leven. Wat dat ook in moge houden.

 


Posted: 13:34, 29/5/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer