Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

update daily life.

support

09:11, 13/2/2013 .. 0 comments .. Link
Lieve vrienden, family en allen die zich verwant voelen, Hierbij een update. We staat op dit moment op 768.32. Dat is natuurlijk geweldig!! Maar mooier is natuurlijk als we vr morgen, de 1000 halen!! Ik wil hierbij natuurlijk alle mensen bedanken voor hun gift! Ik vind het onwijs tof! Ik ben jullie dankbaar want zonder jullie zouden wij dit niet kunnen. (het is inmiddels wij, papa rijdt ook mee) De nieuwe fietsen zijn besteld, de kleren zijn binnen. De slaapplaatsen geregeld, we hebben er zin in!! Dus lieve vrienden en family, Wilt u dat wij samen met u de 1000,- halen vr morgen avond twaalf uur, Support ons dan nu! 52. 05. 95. 211 tnv fam boel. Beschrijving fiets support! Samen staan we sterk!!

excitement!

11:09, 11/2/2013 .. 0 comments .. Link

Hallo allemaal!

Even een status update van waar ik allemaal mee bezig ben geweest de afgelopen periode! Het is een heel gedoe geweest allemaal, en ik moet allereerst zeggen dat ik niet meer de 16e ga fietsen, maar de 1e van maart. Ik ben een poosje ziek geweest en moet nu even conditie opbouwen. Haha, ach, fietsen door Nederland moet niet zo moeilijk zijn dacht ik zo. Hier in nederland hebben we geen bergen, dus het zal geen Alphe D'huzes worden! :-)

Vandaag heb ik een gesprek gehad met twee mannen die mij helpen met mijn doel te realiseren. Wat een ontzettend leerzame ochtend was dat! We hebben onder andere de eerste storting besproken. Die mensen waren echt blij verrast. Misschien wel leuk om te weten, de eerste storting was er al 2050,- euro overgemaakt! Dat is natuurlijk geweldig! Ze waren er heel er blij mee!

Ook hebben we het gehad over hoe ik het nu ga realiseren. welke steden ik ga doen, en hoe lang. Hier een klein tipje van de sluier, ik zal gaan naar: Utrecht, Den haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Alkmaar, Sneek (mits ik over de afsluitdijk kan) , leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle. En dan ben ik weer thuis. Mocht ik niet over de afsluitdijk kunnen, ga ik van Amsterdam naar Leiden, en dan Hilversum, Lelystad, Emmeloord, Assen en zwolle. Klein beetje anders maar dat is niet erg. De acties die ik ga doen verklap ik uiteraard nog niet, maar de ideeen zijn er! hihi!

Nog een nieuwtje, mijn moeder is terug gekomen uit amerika, en ze is genezen verklaard! MIjn vader heeft besloten ook mee te gaan fietsen de eerste twee weken, dus we zijn al met zijn tweeen! Ik ben dankbaar en trots op wat mijn ouders hebben gepresteerd. Ik ben dankbaar voor alle mensen om mij heen. but most of all, my beloved. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, (slijm slijm hihi) maar zonder hem had ik dit niet gekunt. *aplausje dus* When my parents were in the states, he took care of me. when all the other people ran away. Ooit komt er een dag, dat ik hem kan bedanken voor alles wat hij voor me deed.

Oke, genoeg geslijm weer, terug naar de orde van de dag. Want ik merk dat mijn blog weer een beetje lang word. Oke, het praktische gedeelte mensen. Ik had afgesproken met mezelf,  alles te storten op de 25ste. Wegens persoonlijke redenen. Echter, het word nu elke 12e van de maand. Dit omdat ik het in combinatie doe met mijn vader, en hij dus vanaf nu alle bankzaken gaat regelen. Ik die alleen nog de sponsoring en de acties bedenken. Met hulp uiteraard.

Op dit moment, staan we weer op 345,88 Euro met behulp van de vrienden van mijn ouders uit amerika! *god bless them* Maar dit kan natuurlijk nog veel meer! Dus vrienden, Familie, en misschien onbekende mensen voor mij;  wil je graag een goed doel steunen , support mij en mijn vader! Niet omdat het moet, maar omdat het mogelijk is. :-) bankrekening nr. 52.05.95.211 tnv fam Boel. beschrijving; fiets support.

Ik wil jullie allen hartelijk danken voor het uberhaupt lezen van mijn blog! dat waardeer ik echt! De volgende zal ik iets minder uitegebreid doen. Hihi! :-)

P & L boel.04-02-2013

13:48, 4/2/2013 .. 0 comments .. Link

nou .. mijn eerste blog.

het is wat. nooit gedacht dat ik hier aan zou beginnen. maar je moet toch een beetje een update houden van waar je mee bezig bent. zeker met de plannen die ik allemaal heb.

impulsief genoeg heb ik besloten een fietstocht te doen door nederland heen, speciaal voor kika en kwf. dit omdat mij 'broertje' 25-12-2010 overleden is aan leukemie, en mijn moeder afgelopen zomer gediagnostiseerd is met borstkanker.  voor hen, en voor duizenden anderen wil ik graag gaan fietsen door nederland en zo geld op halen voor deze doelen.

mijn plan is om de 16e van februari te vertrekken. dan is mijn moeder net terug van de vs en als het goed is dan uitbehandeld. :-)  en ik blijf een maand weg. ik ga in verschillende steden een ludieke actie doen om geld op te halen! dit kan verschillen van vrijwilligers werk tot gekke dingen midden in het centrum organiseren.

ik heb er onwijs veel zin in maar ben ook een beetje nerveus. zonder mijn vriend zou ik dit niet kunnen. hij steunt mij in alles. en zonder steun komt men nergens word wel eens gezegt. zonder hem zou dit een mislukking worden. ook mijn oma en mijn zusjes steunen mij in alles. ook mijn ouders, waar ik op dit moment veel mee skype (mijn moeder is voor een behandeling een half jaar in de vs geweest. ze komt de 6e terug!:D) steunen me door dik en dun. en mijn lieve vriendin :-)

misschien wel leuk om te weten, ik had  een doel behaald van 2000,- euro gesteld. dit doel was binnen drie weken behaald! maar we gaan verder! deze 2000,- heb ik op rekening van kwf overgemaakt. mijn volgende storting word voor kika. kika is op dit moment bezig met een chemotherapie te ontwerpen waarbij de kinderen minder/geen last hebben van bijwerkingen. deze bijwerkingen betreft overgeven, ziek zijn, etc. hoe mooi zou het zijn als kinderen niet nog zieker worden omdat ze chemo krijgen .. hoe mooi zou het zijn .. een pijnloze kankerbehandeling. dat is toch de droom van ieder die iemand kent met kanker?

dus voel je je geroepen en heb je een hart voor kika/kwf; support me! :-)      52.05.95.211 tnv Linda Boel. onder vermelding: fietsactie kika.

tot zo ver mijn eerste blog ... de volgende is weer op de 12e. :-)About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

support
excitement!
04-02-2013

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer