Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Een niet zo godin-achtig leven

Description

Het leven van een studente Nederlands die sinds 2011 op zichzelf woont en genoeg meemaakt.


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Studie-ontwijkend gedrag

Na het eerste tentamen van gisteren had ik me nog zo voorgenomen om vandaag de hele dag te gaan studeren. Vandaag dacht ik daar toch iets anders over... Wat heb ik vandaag allemaal gedaan? - Ik heb lekker uitgeslapen tot half 1 vanmiddag. - Ik heb een tafel van de ene naar de andere kamer verplaatst. Dat klinkt niet als heel veel werk, maar de tafel paste natuurlijk niet door de deur en daarom moesten eerst de poten eraf. Eenmaal alles in de andere kamer gekregen moesten de poten er natuurlijk ook nog weer aan. - Ik heb mijn eigen studieplekje ontwikkeld. Nadat de tafel stond natuurlijk, want dit was een belangrijk onderdeel van mijn studieplekje. - Ik heb boodschappen gedaan. - Ik heb mijn vaste series op tv gekeken. - Ik heb ongeveer een uur met mijn moeder gebeld. En nu zit ik dan eindelijk achter de laptop klaar om te studeren en nu typ ik mijn blog. Niet een heel productief dagje dus vandaag en vandaar dat ik ook best wel bang ben dat ik het tentamen van morgen over 8 weken nog eens over moet gaan doen. Eigen schuld, dikke bult zeggen ze dan! Nu moet ik er toch maar aan geloven en bloggers.nl afsluiten.

Posted: 21:12, 1/11/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Een soort van introductie

Ik ben de godin van de vrede, of nou ja, volgens mijn ouders dan! En hoewel ik nooit gevochten heb met iemand vraag ik me af of ik deze titel wel verdien. Mensen zijn soms in staat mij te irriteren en daar word ik boos van, vervolgens roep ik allerlei dingen tegen andere vrienden van mij en via via komt de persoon die mij irriteert daar natuurlijk achter. Het gevolg is dan logisch: ze zijn boos op me. Natuurlijk weet ik dat dit geen goede eigenschap is en ik probeer hieraan te werken, het begin is er in ieder geval. Ik weet niet of ik ooit een antwoord krijg op de vraag: verdien ik deze titel wel? Maar waar maak ik me eigenlijk druk om, ik ben 19, ik studeer, ik woon op mezelf. Ik heb het goed voor elkaar! Het enige wat nog ontbreekt hier in mijn huis is iemand van het mannelijke geslacht. Ik ben nu ongeveer vier maanden vrijgezel na een soort van relatie van negen maanden. Een soort van relatie? Ja, maar het verhaal is te lang om uit te leggen en bovendien heb ik dat ondertussen wel verwerkt. Dat hoofdstuk is afgesloten! Drie weken geleden kwam ik een jongen tegen, hij zag er goed uit, een beetje mysterieus ook... Helaas durfde ik hem niet aan te spreken en heb ik het bij kijken gehouden. Ik kwam hem daarna wel vaker tegen en ook toen durfde ik niet. Achteraf gezien heb ik daar altijd spijt van, maar daar is nu niets meer aan te doen. Vier dagen geleden kwam ik hem ineens tegen op facebook, ik had hem zo vaak gezien dat ik hem maar uitgenodigd heb in de hoop dat hij mij zou herkennen. Vier dagen later heb ik natuurlijk nog niets van hem gehoord, hoe kan het ook anders! Iemand die ik niet ken uitnodigen op facebook is niet helemaal mijn ding. Ik vind dat je minstens één gesprek gehad moet hebben voordat je iemand kunt uitnodigen. Dan is de kans dat hij of zij je herkent namelijk veel groter en de kans dat je geaccepteerd wordt ook. Maar zoals mensen zeggen: regels zijn er om gebroken te worden, en dat heb ik dus ook gedaan. Ik vertelde hierboven dat ik studeer. Ik studeer Nederlands en vergeef mij als er spelfouten in mijn blog staan, een student maakt ook wel eens fouten! Nu ik het over studeren heb, ik zou eigenlijk moeten leren voor de vier tentamens die ik deze en volgende week moet gaan maken. Dus Mr. Mysterious blijft nog even een mysterieuze man en ik neem mezelf voor de volgende keer met hem te gaan praten. Voor nu sluit ik mezelf weer af van alles wat studie-ontwijkend gedrag veroorzaakt en ga ik maar eens een schoolboek erbij pakken.

Posted: 17:46, 29/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer