Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Gordon

Description

Allerlei informatie en nieuwtjes over Gordon


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album
*
* GORDON fansite

Fans boos op Talpa

 

De fans van Gordon, Gerard Joling en Rene Froger zijn 'boos' en 'teleurgesteld'. Talpa organiseerde onlangs de opnames van het tv-programma Toppers in de Sneeuw. Bij dit programma mochten 50 fans met deze drie artiesten afreizen naar Oostenrijk voor optredens, sneeuwgevechten en veel hilarische taferelen. Om als fan in aanmerking te komen om mee te mogen met deze reis, was er door Talpa een wedstrijd uitgezet. Uiteindelijk is er geen enkele vaste fan door de selectieronde, gekoppeld aan deze wedstrijd, heengekomen.

 

Fans spraken van een grote teleurstelling en 'doorgestoken kaart' en hopen op een vervolg met eerlijke selectieprocedure. Gordon gaf op zijn weblog aan mogelijk in de toekomst iets voor zijn fans te organiseren, zoals een rondvlucht.

 

Op 20 en 27 december vinden de uitzendingen van Toppers in de Sneeuw plaats op de zender Talpa.


Posted: 15:45, 12/12/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Gordon mag de Endemolstudio niet meer in

    
De zanger/presentator die bij Talpa een kijkcijferhit scoort samen met collega Gerard Joling, was uitgenodigd om aanstaande zondag gast te zijn bij het programma Life & Cooking van Carlo en Irene. Op het allerlaatste moment is die afspraak gisteren afgebeld. Gordon is niet welkom. Gerard mag wel komen.
    
„Ik vind het verbijsterend”, zegt Gordon. „Endemol-directeur Paul Römer schijnt zelf te hebben ingegrepen. We zouden bij Carlo en Irene komen vertellen over de dvd die van de soap is uitgekomen en ook de herkenningstune – een duet – komen zingen. Maar alleen Gerard is welkom. Nou, hij heeft er feestelijk voor bedankt ons nummer in zijn eentje te komen vertolken. Ze zijn daar echt gek geworden.”
      
Achtergrond van het veto is volgens de zanger een juridisch conflict dat hij met Endemol heeft gehad. „Wij hadden onenigheid over het contract voor de Late Nicht Show die ik voor RTL 4 maakte. Bij de rechtbank is het tot een schikking gekomen, die Endemol veel geld heeft gekost. Daarom ben ik niet meer welkom.”

Directeur Paul Römer van Endemol zegt dat de twee om programmatechnische redenen uit de show zijn gehaald.
       
Carlo Boszhard wil geen partij trekken maar betreurt het feit dat zij niet komen.

Posted: 15:31, 12/12/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer