Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
gratis kopen tweedehands verkopen hebben2007 Home | Profile | Archives | Friends
gratis kopen tweedehands verkopen hebben2007 - kijk maar op http://www.seocontests.nl

Startje1/7/2007

Bij SEO gaat het er onder andere om dat er zoveel mogelijk andere websites naar jou linken. In mijn geval dus naar http://www.pixelnet.nl, dat was immers de site waar ik mee begon.

Als tweede kwam daar deze blog bij, http://bloggers.nl/gratishebben2007.

De derde 'partner' (klinkt wel leuk toch?) is nu http://pixelnet.startje.com. Daar heb ik ook maar wat linkjes neergepleurd. Natuurlijk naar http://www.pixelnet.nl maar ook weer naar de blog.

En overal komt de woordencombinatie gratis kopen tweedehands verkopen hebben2007 voor, maar dat begreep je al.

Je kunt dit ongeveer gratis doen. Nou ja, je hebt een domein nodig, maar ik had http://www.pixelnet.nl toch al, dus die hoefde ik niet te kopen. Ik deed er niet veel mee, en had al overwogen hem te verkopen. Maar ja, iemand moet maar net zo'n tweedehands domain willen hebben2007.

De sponsors of adverteerders van deze SEO zijn trouwens:

kopen - Hebben.nl

tweedehands - 12befree.nl

games kopen - Playy.nl

get tagged! - Tagspage.nl

http://www.vooru.be">jongerenpagina- Vooru.be

 

 

4 Comments | Post Comment | Permanent Link

Enige uitleg30/6/2007

Laatst kwam ik een wedstrijd tegen op het wereldwijdeweb. Een zogeheten seocontest.

Daarvoor wordt je uitgedaagd om een website te brouwen en die via een aantal opgelegde zoekwoorden zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te krijgen.

De woorden zijn in dit geval: gratis kopen tweedehands verkopen hebben2007. Die hebben alles te maken met de hoofdsponsor van deze contest: hebben.nl, een soort marktplaats.

Deze blog is er voor bedoeld om links te hebben naar de website waarmee ik een gooi tracht te doen naar de prijzenpot. Oh ja, die link is http://www.pixelnet.nl, ook daar vind je niet veel zinnigs, behalve dan de links naar de sponsors.

Verwacht dus niet al te veel zinnigs in deze weblog. Het zal natuurlijk veel gaan over gratis. En ook over van alles en nog wat kopen en verkopen. En tsja, als iemand het gaat kopen van iemand die het al had dan is het tweedehands. Wat een onzin he? En wat moet je nou met een woord als hebben2007...

3 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer