Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Gratis spellen spelen

Description

Blog over gratis spellen spelen


«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Yesterday Origins PC! De nieuwe Adventure game van het najaar!

Yesterday Origins PC komt vanaf 10 November de Adventure wereld op de kop zetten. Dit nieuwe adventure spel gaat over het leven van John Yesterday, welke op zoek gaat samen met zijn vriendin naar een eeuwenoud Artefact.


Een aantal feiten betreffende het spel:

 • Een stoere game boordevol actie en avontuur
 • De verhaallijn loodst je door versheiden omgevingen, periodes en verhaallijnen
 • Zwarte humor genoeg in dit spel. Mede hierdoor krijgt het verhaal een fantastisch storymode
 • 3D Graphics die voortkomen uit getekend cartoons, Uniek!

Pendulo Studios:
Pendulo studios staat al jaren garant voor prachtige handgetekende story-mode games met fantastische graphics. Yesterday Origins PC is het eerste spel met een unieke 3D-graphics stijl, fantastische soundtracks en sound-overs!

 


Posted: 13:34, 1/11/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

Tales of Lagoona 2 – Peril at Poseidon Park

Jarenlang was het prachtige Poseidon Park geliefd bij jong en oud. Het pretpark is echter door de tand des tijds in verval geraakt. De hoogbejaarde pretparkeigenaren hebben niet genoeg geld voor de reparaties en de burgemeester besluit het park dan ook te sluiten. Als het aan hem ligt, zullen toekomstige generaties het park niet kunnen bezoeken. De eigenaren zijn radeloos en intens verdrietig. Hun kleindochter Leona kan hun verdriet niet langer aanzien en besluit in te grijpen!

Trek je kluskleren aan en warm je spieren maar vast op want Leona kan deze klus niet alleen klaren. Verken Poseidon Park en ontdek dat er heel wat reparaties uitgevoerd moeten worden. Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Verzamel geld door naar verborgen voorwerpen te zoeken en neem opdrachten van de bijzondere inwoners van Lagoona aan. Gebruik het geld dat je verdient om het park in oude glorie te herstellen. Los meer dan 160 puzzels op, ontrafel de fascinerende geheimen van de zee en geniet van het vrolijke gevoel dat dit leuke spel je geeft. Haal de burgemeester over het park te heropenen en laat Leona’s grootouders weer stralen!

Speel ook het eerste deel van deze kleurrijke en levendige reeks! Download het vermakelijke spel Tales of Lagoona – Orphans of the Ocean vandaag nog bij Denda Games!

Kenmerken

 • Denda Games neemt een frisse duik
 • Een gezellig zoek en vind spelletje
 • Herstel een vervallen pretpark
 • Laat de pretparkeigenaren weer stralen
 • Vind verborgen voorwerpen en verdien geld
 • Los uiteenlopende opdrachten op
 • Een prachtig spel om te zien
 • Een compleet nieuw opdrachtensysteem!
 • Verzamel eten voor de zeepaardjes
 • Ontmoet bijzondere personages
 • Volledig Nederlandstalig

Wilt u dit spel downloaden? of wilt u gamekeys kopen en cdkeys kopen kijk dan op de site van Denda Games


Posted: 09:53, 8/8/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

The Last Dream

Ben ziet zijn vrouw Elizabeth elke dag, maar alleen als hij slaapt. Elizabeth is bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Ben mist haar enorm. De dromen verwarren hem. Hij voelt zich uitgeput en de grens tussen droom en werkelijkheid vervaagt steeds meer. Elke droom eindigt op dezelfde manier, op één na. In zijn laatste droom ontvangt hij een aanwijzing. Zal de aanwijzing naar Elizabeth leiden? Is het mogelijk haar terug te zien?

Bens werkelijkheid raakt verstrengeld met een droomwereld waarin hij het tegen immense krachten op moet nemen. Loods Ben veilig door deze bijzondere wereld en probeer samen met hem Elizabeth terug te vinden. Verzamel nuttige voorwerpen en speel veelzijdige minispellen terwijl je een wonderbaarlijke en prachtige omgeving verkent. Wat is realiteit en wat bestaat alleen in Bens dromen? Lukt het jou Ben en Elizabeth te herenigen of eindigt Bens zoektocht in een ware nachtmerrie?

Verken ook fantastische droomwerelden in de spellen Azada Elementa Collector’s Edition en Dreamscapes: The Sandman Collector’s Edition. Download deze geweldige zoek en vind spellen vandaag nog bij Denda Games!

Kenmerken

 • Denda Games doet een dutje
 • Help Ben zijn vrouw Elizabeth terug te vinden
 • Bemachtig nuttige voorwerpen
 • Verken een bijzondere droomwereld
 • Een meeslepende verhaallijn
 • Prachtige graphics
 • 15 veelzijdige minispellen
 • Volledig Nederlandstalig

Wilt u Cdkeys kopen of Gamekeys kopen kijk dan op de website van denda


Posted: 11:27, 3/8/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

Battlefield 1

Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys of cdkeys kopen.


Posted: 14:29, 13/7/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe

Wat voor 10 jaar geleden nog ondenkbaar was, is volgens de laatste onderzoeken een feit. Wereldwijd besteden steeds meer mensen uren op Facebook, Twitter, Snapchat, en het spelen van games op hun mobiele telefoon.

De grote uitschieter zijn de Japanners. Uit het onderzoek bleek dat zij meer dan 5 uur per dag met hun mobiel in de hand de verschillende sociale media afstruinen naar leuke foto’s, updates en video’s.

Ook in Nederland is het aantal uur dat besteed wordt aan sociale media gigantisch. Wij doen niet onder voor de Japanners, met 4 uur gemiddeld per dag staan wij dik in de top 10. Nederlanders zijn überhaupt gewend om snel aan nieuwe technologie te wennen. Internationale bedrijven weten dit, Nederland is dan ook vaak de proeftuin voor nieuwe technologie en concepten.

Waren het in het begin van de Mobiele Smartphone revolutie vooral de jongeren die uren achter hun mobiel gekluisd zijn, nu doen veel ouderen niet onder voor de jongeren. Hun gedrag is bijna nog meer gefocust op het opzuigen van informatie, dan dat van de jongeren. Met het grootste gemak kopen zij online CD keys of Game keys en beginnen te spelen op hun laptop.

Veel ouderen hebben ook een tablet waar zij games op spelen, de Facebook posts van hun kleinkinderen controleren, en hier, voor veel kleinkinderen bloed irritant, van allerlei opmerkingen op plaatsen. De groepsapp is ook uitvinding die steeds meer ouderen ontdekken. Op zich is dit een prachtige stukken technologie, hierdoor blijven de ouders intensief betrokken bij het leven van de kinderen en klein kinderen, vooral het delen van foto’s neemt een grote vlucht.

Game Keys kopen is iets wat ouders ook steeds meer doen. Kochten zij eerst hun games in de retail, nu, door het verdwijnen van retail ketens, zoals bijvoorbeeld Bart Smit, hebben zij ook het gemak van het online kopen van een download ontdekt.

De Sims 4 is bij uitstek een spel waarmee ouderen uren lang zichzelf kunnen vermaken. De virtuele wereld neemt hun realiteit over. In deze game maken zij nieuwe vrienden, houden hun hersens scherp en wordt eenzaamheid voorkomen. Mensen die commentaar hebben over het intense verblijf in de virtuele wereld, kunnen nog wel eens ongelijk hebben. Over tien jaar kan uit onderzoek wel eens blijken dat het spelen in de virtuele wereld de ouderen fitter en scherper houdt. Wij gaan het meemaken.


Posted: 11:21, 1/7/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg

Hoewel de wereld door internet, en de  laatste jaren ook door mobiel internet, voor iedereen op de planeet ontsloten is, zijn er nog plekken in de wereld die voor velen een mysterie zijn. Deze plekken zijn moeilijk te bereiken, of eenvoudig te gevaarlijk om naar toe te reizen.

Neem bijvoorbeeld de Mount Everest, het verlies van een bergbeklimmer door de gevolgen van een hoogte ziekte, geeft maar weer aan dat het niet eenvoudig is om deze berg te beklimmen. Hoewel er veel klimmers de berg zijn die het proberen, blijft de beklimming lastig. Het halen van de top is een mysterie die voor weinige gegeven is. Juist de drukte op de berg maakt het voor de beklimmers lastig, boven de vierduizend meter telt iedere seconde, en wachten in de rij om naar boven te gaan, vertraagd de laatste etape naar de top, met alle gevaren van dien.

Ook de Bermuda Driehoek is, ondanks de technologische mogelijkheden, een mysteries die heden ten dage nog steeds niet is ontrafeld. Nog steeds verdwijnen er schepen, vliegtuigen en helikopters in dit mysterieuze gebied, dat is gevestigd in de buurt van Bermuda in de Caribische Zee. Zoals gezegd, de oorzaak is onduidelijk, het kan daar van de ene op het andere moment spoken, en verdwijnen er schepen en vliegtuigen van de rader, zonder dat er een oorzaak is, bijvoorbeeld door een storing van het elektrische systeem.

Ook zijn er lokaties waar door oorlog en geweld de toegang onmogelijk is, denk hier bijvoorbeeld aan landen als Pakistan, Afghanistan of Irak. Wat zou het mooi zijn om de zijde route nog een keer te rijden door deze landen, of de tempels te bezoeken die al sinds het ontstaan van de mensheid in deze landen aanwezig zijn.

Gelukkige is er een veiligere weg om naar deze lokaties te vertrekken. Het spelen van spelletjes is een mooi alternief. Je hebt natuurlijk Rollercoaster Tycoon World en De Sims 4, maar Bijvoorbeeld ook het spel ‘Mysterie Journey The Final Path’, waar je binnen een paar uur de mooiste locaties van de wereld bezoekt, van achter je computer danwel te verstaan. Ga naar de pyramides in Egypte, de tempels van de Maya’s en de kanibalen in Borneo en los puzzels op, ondek nieuwe culturen en geniet van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt.


Posted: 12:40, 28/6/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

New York, de ultieme bestemming voor iedereen

Vraag een willekeurige voorbijganger naar welke plaats die nog een keer toe wil in de wereld, en de kans is zeer groot, bijna 100% als je eerlijk bent, dat die naar New York wil, al is het maar 1 keer in zijn leven!

Dit is niet zo gek, New York is een fantastische stad, waar het leven bruist, waar het gebeurd, waar de trends als eerste verschijnen. Met een beetje geld op zak, kan je hier de mooiste dingen meemaken. New Yorkers zijn geen Amerikanen, New Yorkers zijn New Yorkers.

Het is dan ook niet zo vreemd dat New York veel wordt gebruikt voor creatieve uitingen, zoals liedjes, films, mode, en sinds kort ook voor games. Naast het feit dat New York namelijk bruisend, hip, hard, modern, chaotisch en creatief is, is New York ook mysterieus.

De ondergrondse gangen van New York zijn legandarisch. New York was de eerste stad na Londen di een metro systeem aanlegde, oude tunnels die nu niet meer in gebruik zijn, worden nu bevolkt door zwervers en andere vreemde zaken spelen zich af in die tunnels. Te samen met het feit dat er nog miljoenen mensen begraven liggen onder de wolkenkrabbers van Manhattan, is dit een prachtig decor om een adventure game te ontwikkelen. Dit is iets wat de Poolse ontwikkelaar Five BN dan ook met veel plezier en toewijding heeft gedaan.

Spelletjes koop je in verschillende soorten en maten. Gamekeys en cdkeys kopen kan natuurlijk ook.In de reeks spelletjes van deze fantastische ontwikkelaar, in Nederland vertegenwoordigd door Denda Games, is New York Mysteries the lantern of Souls het laatste spel dat is uitgebracht. Ga mee met de avonturen van journalist Laura James, en help haar de moord op de kersverse weduwe op te lossen.

Na de delen 1 en 2 is dit weer een goed vervolg in deze reeks. De kwaliteit van de game is wederom verbluffend, de casual gamer wordt niet teleurgesteld. Wij hebben tevens vernomen dat de ontwikkelaar uit Polen alweer bezig is met de volgende release van deze succesvolle serie, de titel van dit spel is nog onbekend, maar het is ons door de Poolse ontwikkelaars gegarandeerd dar dit spel nog een slag beter is dan de volgende. Wij kunne dit bijna niet geloven, want dit spel is al zo goed, dat wij niet kunnen wennen aan het idee dat er nog een beter spel is. Wordt vervolgd.


Posted: 12:33, 28/6/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

Nieuwe Game van Denda Games: Curse of the Pharaoh - Tears of Sekhmet

De vloek van koningin Nefertiti heeft al veel slachtoffers gemaakt. Help de vloek eindelijk te verbreken in “Curse of the Pharaoh: Tears of Sekhmet” een avontuurlijk zoek en vind spelletje!

De vloek van de oude Egyptische koningin Nefertiti heeft door de eeuwen heen al veel strijders getroffen. Zelfs de machtige Napoleon kon niet aan het kwaad ontkomen en nu heeft de vloek ook Anna’s stiefbroer William getroffen. William is niet langer de vriendelijke jongen met wie Anna opgroeide. Samen met haar mentor is Anna op een oude tombe gestuit. De professor vermoedt dat de tombe de bron van het kwaad bevat en hij is vastbesloten de vloek ongedaan te maken. Daar is William het echter niet mee eens…

Door de vloek is het karakter van William ingrijpend veranderd. Hij vindt dat de kracht van de vloek aan hem toebehoort. Help Anna ervoor te zorgen dat William de kwaadaardige kracht niet op kan eisen. William is een vijand geworden. Als het aan hem ligt, zal alles en iedereen voor hem wijken. Ook Anna en de professor zijn niet veilig. Doorkruis prachtige gebieden, speel smaakvolle zoek en vind scènes en los uiteenlopende puzzels op. Lukt het jou om de vloek van Nefertiti eindelijk te verbreken? Alle hoop is op jou gericht!

Heb jij het vorige deel van deze reeks al gespeeld? Download het spel Curse of the Pharaoh – Napoleon’s Secret, een zoek en vind spelletje waarin je ook naar verschillen zoekt, vandaag nog bij Denda Games!

Kenmerken

 • Denda Games doorkruist Egypte
 • Verbreek een eeuwenoude vloek
 • Wat is William van plan?
 • Bescherm Anna en de professor
 • Een meeslepende sfeer
 • Prachtige zoek en vind scènes
 • Speel uiteenlopende puzzels
 • Volledig Nederlandstalig

Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

 


Posted: 10:22, 13/6/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

RollerCoaster Tycoon World

Heb jij er altijd al van gedroomd een eigen pretpark te bezitten? Grijp dan nu je kans en speel “RollerCoaster Tycoon World™”, een simulatiespel vol adembenemende achtbanen!

 

Niets is leuker dan een bezoekje aan een pretpark! Als eigenaar van een flinke lap grond besluit je het mooiste pretpark ooit te creëren. Wie eenmaal een bezoekje aan jouw pretpark heeft gebracht, zal over niets anders meer praten. Bezorg jouw gasten een onvergetelijke ervaring en zorg ervoor dat ze hun ogen uitkijken in een tot in de puntjes verzorgd pretpark. Laat ze de dag van hun leven beleven. Het leukste komt nog… je mag jouw eigen achtbanen ontwerpen!

 

Plaats uiteenlopende attracties zodat jong en oud zich uitstekend zullen vermaken. Vergeet niet dat de gasten op een geven moment honger zullen krijgen. Zorg ook voor voldoende personeel en houd de financiën goed in de gaten. Kleed het pretpark aan met onder andere stijlvolle paden, bomen, winkels en decoraties. Met de prachtige, zelfontworpen achtbanen zal je de meeste indruk maken. Ontwerp ze volledig in 3D en maak een ritje in jouw eigen achtbaan. Creëer een uniek park en pas het helemaal aan jouw eigen wensen aan. Steel de show in dit fantastische spel!

 

Ben jij dol op simulatiespellen? Speel dan ook de spellen van De Sims! Download bij Denda Games De Sims 3, De Sims 4 - Limited Edition en verschillende uitbreidingen!

wil jij Rollercoaster Tycoon World spelen kijk dan op de website van Denda Games.

Kenmerken
Denda Games maakt een ritje in de achtbaan
Zorg voor enthousiaste en tevreden bezoekers
Prachtige 3D-omgevingen
Nieuwe krachtige 3D-bouwengine
Vernieuwende 3D-ontwerpeditor
Een uitgebreide keuze aan spelobjecten
Richt het park naar jouw eigen smaak in
Kies uit meerdere kaarten en thema’s
Verschillende speltypen
Een dynamische gameplay
Maak een ritje in jouw eigen achtbaan
Deel jouw mooiste creaties op social media
Bedien camera’s en maak mooie filmpjes
Activatie van spel op STEAM
Volledig Nederlandstalig

 

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows 7 (64-bits) 
Processor: 2,3 Ghz
Geheugen: 4 GB RAM 
DirectX: Versie 11 


Posted: 09:52, 27/5/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

Nieuwe game van Denda: The Mirror Mysteries 2: Forgotten Kingdom

Tommy heeft altijd ademloos naar de verhalen van zijn moeder geluisterd. Ze vertelde over een oud huis waarin ze samen met haar kinderen op een magische spiegel stuitte en een wonderlijk avontuur beleefde. Tommy’s zus Charlotte beschouwde de verhalen als fantasierijke verzinsels maar Tommy geloofde elk woord. Jarenlang heeft hij naar de spiegel gezocht. Nu hij verdwenen is, vreest Charlotte dat de verhalen van hun moeder toch een kern van waarheid bevatten.

De politie heeft de ongeruste Charlotte naar jou, een doorgewinterde detective, doorverwezen. Help haar Tommy terug te vinden. Bestaat de spiegel echt? Heeft Tommy het daadwerkelijk gevonden? Wanneer je zelf op een wonderlijke spiegel stuit, ontdek je dat het een poort naar een andere werkelijkheid vormt. Verken magische gebieden en kijk je ogen uit. Is Tommy je soms voorgegaan? Herenig broer en zus en ontdoe de spiegel van zijn verwoestende aantrekkingskracht!

Speel ook het eerste deel van deze weergaloze reeks. Download ook het spel The Mirror Mysteries bij Denda Games en geniet van nog een onvergetelijk zoek en vind avontuur!

Kenmerken

 • Denda Games duikt in een spiegel
 • Tommy is vermist
 • Help Charlotte haar broer terug te vinden
 • Verken betoverende werelden
 • Unieke Zoek en Vind Scènes
 • Ga de strijd met een duivelse spiegel aan
 • Volledig Nederlandstalig

Wilt u deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van Denda games.

 


Posted: 12:31, 25/3/2016
Comments (0) | Add Comment | Link

Neem het op tegen vier Duistere Ruiters die dorpen platbranden, water bevriezen en alles in duisternis hullen tijdens hun zoektocht naar het Kompas der Werelden!

Five-BN Games:

Lost Lands - Dark Overlord Collectors Edition

In dit nieuwe zoek en vind avontuur wordt in een onbewaakt ogenblik de kleine Jimmy ontvoerd. Help een moedige vrouw, betreed een fascinerende wereld en red Jimmy.

Omdat de kleine Jimmy zo zoet met zijn teddybeer speelde, waagde Susan het om zich volledig op haar telefoongesprek te concentreren. Ze lette maar heel even niet op haar kind maar toen Susan zijn hulpgeroep hoorde, was het al te laat.

Jimmy is  door een vreemde kracht naar een onbekende wereld gesleurd. Tijdens de zoektocht naar Jimmy belandt Susan in een wereld die nog nooit door mensenogen is aanschouwd. Een wereld waarin magie aan de orde van de dag is en waar het onmogelijke mogelijk is. Geniet van een spel boordevol extra’s en zorg ervoor dat Susan haar zoontje weer veilig in haar armen kan sluiten!

Kenmerken
Help de ongeruste Susan
Wie heeft de kleine Jimmy ontvoerd?
Sfeervolle Zoek en Vind Scènes
Gevarieerde puzzels
Betreed een wereld waarin magie doodgewoon is
Ontdek welke plannen er gesmeed worden
Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer!
Volledig Nederlandstalig


Posted: 15:17, 16/6/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Release Denda Games: Grim Legends 2 Song of the Dark Swan

Denda Games komt met een nieuw zoek en vind spel van de Poolse Gamestudio Artifex Mundi: Grim Legends 2: Song of the Dark Swan.

In dit spel wordt een lieftallige maar zwijgzame koningin beschuldigd van het gebruik van zwarte magie. Help haar onschuld te bewijzen in “Grim Legends 2: Song of the Dark Swan”, een sprookjesachtig zoek en vind avontuur!

Jouw geneeskundige kwaliteiten worden wijd en zijd geroemd. Wanneer ook de koning van het Rijk van de Arenden over jouw talenten verneemt, roept hij jouw hulp in. Zijn geliefde vrouw kan niet spreken en hij hoopt dat je haar kunt genezen. Kort na jouw aankomst wordt de babyprins ontvoerd en de koningin wordt gearresteerd wegens het gebruik van zwarte magie. Als je er niet in slaagt haar onschuld te bewijzen, zal ze de doodstraf krijgen!

Wie probeert zich van de koningin te ontdoen? Gebruik jouw ervaring als kruidkundige om puzzels op te lossen en de ware schuldige te ontmaskeren. Niets is wat het lijkt in dit grimmige sprookje en zelfs de jonge koningin heeft een duister geheim. Waarom maakt ze zo nijverig talrijke netelshirts? Waarom wordt ze door witte zwanen omringd? Het antwoord op jouw vragen houdt zich angstvallig verscholen in het Koninkrijk van de Zwanen. Kun jij dit adembenemende verhaal tot een sprookjeswaardig einde brengen?

Heb jij je ook laten betoveren door dit fantastische zoek en vind spel? Je zult ook genieten van het eerste deel van deze reeks. Download Grim Legends: The Forsaken Bride bij Denda Games en geniet van nóg een wonderbaarlijk sprookje

Kenmerken
Duik met Denda Games in een prachtig sprookje
Bewijs de onschuld van de koningin
Ontrafel een bijzonder familiegeheim
Red de ontvoerde babyprins
Wijs de ware schuldige aan
Een adembenemend mooi spel
Geïnspireerd op  "De zes zwanen" van de gebroeders Grimm en “De wilde zwanen” van Hans Christian Andersen
Volledig Nederlandstalig


Posted: 14:23, 2/6/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Alex Hunter; Lord of the Mind

Denda Games komt met een nieuw zoek en vind avontuur spel van Alawar uit:

Alex Hunter; Lord of the Mind Collectors Edition

Een routineklusje mondt uit in een levensgevaarlijke missie in “Alex Hunter: Lord of the Mind Collector’s Edition”, een enerverend zoek en vind avontuur!

Privédetective Alex Hunter kan zich beroepen op een jarenlange ervaring. Hij is een kei in het oplossen van moorden, diefstallen, omkopingen en fraudezaken. Wanneer een jonge vrouw hem vraagt haar vermiste vader op te sporen, denkt Alex dat het om een doodeenvoudige klus gaat. Ontdek dat ook talentvolle speurneuzen zich kunnen vergissen en stuit op fantastische extra’s in “Alex Hunter: Lord of the Mind Collector’s Edition”!

Professor Isaac Patterson is al ruim een maand vermist. Zijn dochter heeft al haar hoop op Alex gevestigd. Kruip in de huid van Alex en ontdek dat een ogenschijnlijke routinezaak uitmondt in een gevaarlijke missie. Een krankzinnige man heeft een machine uitgevonden waarmee hij over de gedachtes van al zijn stadsgenoten heerst. Duik in een prachtige, sfeervolle spelwereld vol mysterie en diepgang. Deze prachtige Collector’s Edition bevat onder andere een spannend bonushoofdstuk en prachtige wallpapers. Kun jij een gevaarlijke gek stoppen voordat een hele stad voorgoed verloren is?  

Speurders opgelet: ook in de spellen Angelica Weaver - Catch me when you can Collector’s Edition en Twisted Lands – Origin kruip je in de huid van een onverschrokken detective! Download deze spannende zoek en vind spellen of andere spelletjes bij Denda Games.

Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s
Bonushoofdstuk
Wallpapers
Conceptkunst
Muziek
Filmpjes

Kenmerken
Schiet samen met Denda Games een detective te hulp
Een weelderige, sfeervolle spelwereld
Een Sherlock Holmes-achtig verhaal
Urenlang speelplezier
Red een hele stad
Ingenieus ontworpen puzzels
Meeslepende Zoek en Vind Scènes
Volledig Nederlandstalig


Posted: 10:49, 14/4/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Family Game Pack 2015

Denda Games komt met de nieuwe Family Game Pack voor 2015. Het spel bevat voor het hele gezin uitdagende games van Playrix in verschillende genres.

 

Geniet met het hele gezin van de allerleukste spellen voor jong en oud!

Deze unieke spellenbundel biedt een gezellige en verantwoorde manier om na een drukke dag even helemaal tot rust te komen. Of jij nu van kaartspelletjes houdt, dol bent op mahjong, een kei bent in drie op een rij spelletjes of graag een zoek en vind avontuur speelt: met het Family Game Pack 2015 is het allemaal mogelijk!

Spoor een vermiste tweelingzus op in Mahjong Secrets en ga de strijd tegen de natuur aan in Solitaire Mysterie: Four Seasons. Speurneuzen duiken in het spannende detectiveavontuur Relics of Fate: A Penny Macey Mystery en ware helden redden de wereld van de ondergang in het drie op een rij spelletje Call of the Ages. Met deze fantastische spellencollectie zal de hele familie zich geen moment vervelen! Nu kun je deze en andere games downloaden bij Denda Games.

Kenmerken
Ontspanning voor jong en oud
Geschikt voor het hele gezin
Urenlang speelplezier
Mahjongspelletje Mahjong Secrets
Kaartspelletje Solitaire Mysterie: Four Seasons
Zoek en vind avontuur Relics of Fate: A Penny Macey Mystery
Drie op een rij spelletje Call of the Ages 
Volledig Nederlandstalig


Posted: 10:56, 18/3/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

9 Clues 2 The Ward

Dendagames heeft een nieuwe game uitgebracht in het zoek en vind avontuur genre:

9 Clues 2 The Ward

Dit spel is ontwikkeld door de Poolse ontwikkelingsstudio Artifex Mundi, bekend van serie games Nightmares from the deep en Grim Legends.

In dit spannende mysterie jaagt een raadselachtige moord in een schimmig gesticht twee detectives de stuipen op het lijf!

Nadat een jonge detective en haar partner reageren op een noodoproep uit een psychiatrische inrichting, worden ze met de moord op een arts geconfronteerd. De speurders komen tot de conclusie dat de patiënten de waarheid verdraaien en het personeel iets te verbergen heeft. Elke nieuwe aanwijzing roept nieuwe vragen op.

De dood van dokter Crow lijkt samen te hangen met een brand en de dood van het jonge meisje Ginger. Iemand acht het gesticht verantwoordelijk voor haar dood. Onthul de identiteit van de wraakzuchtige moordenaar door het personeel en de patiënten te ondervragen en het gesticht uit te kammen. De door jou gevonden aanwijzingen zullen een onthutsende waarheid onthullen! Nu kun je ook games downloaden bij Denda Games.

Meer over dit spel!
Wie heeft dokter Crow vermoord?
Wie spreekt de waarheid?
Ontrafel de geheimen van de inrichting
Verken 42 buitengewone locaties
Los 18 verschillende minispellen op
Volledig Nederlandstalig


Posted: 10:14, 10/3/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Call of Atlantis Treasures of Poseidon

Denda Games komt met een nieuwe release uit: Call of Atlantis Treasures of Poseidon.


Dit spel is ontwikkeld door de Russchische game ontwikkelaar Playrix Entertainment.

De welvarende Atlantiërs hebben de machtige god Poseidon beledigd. Voorkom dat de god van de zee het legendarische Atlantis voorgoed in zee laat verdwijnen!

Nadat de god Poseidon het eiland Atlantis stichtte, werd hij lange tijd door de tevreden Atlantiërs vereerd. Na verloop van tijd namen de eilandbewoners hun welvaart echter voor lief en Poseidon werd vergeten. De heerser over de zee ontstak in woede en verruilde de zon die Atlantis in warmte hulde voor donkere wolken en regenbuien.

De gekwetste Poseidon heeft zeven kristallen verwijderd van het altaar dat Atlantis bescherming biedt. Zonder de kristallen zal Atlantis voorgoed door de zee verzwolgen worden! Reis naar zeven fascinerende locaties, vind de kristallen terug en stem de machtige Poseidon weer gunstig in dit kleurrijke avontuur!  Deze game en andere games downloaden kan nu ook bij Denda Games.

Kenmerken
66 boeiende levels in de verhaalmodus
50 nieuwe levels in de uitdagingsmodus
Een mix van drie op een rij met zoek en vind
Verzamel de schatten van Poseidon
Kalmeer de machtige god van de zee
Volledig Nederlandstalig

 


Posted: 15:21, 17/2/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Release Denda Games: Ghost Encounters Deadwood Collectors Edition

Denda Games komt met een een zoek en vind spel: Ghost Encounters Deadwood Collectors Edition

Dit spel is afkomstig van de indie game studio Anarchy Enterprises, bekend om hun zoek en vind spelletjes

Nadat grafrovers de geest van de gevaarlijke bandiet Blackjack bevrijden, valt het stadje Deadwood ten prooi aan een vreselijke vloek!

Toen Blackjack nog leefde, vermoordde hij 21 mensen maar na het schenden van zijn graf loopt het dodental razendsnel op. De vloek verspreidt zich als een virus door de stad en steeds meer inwoners leggen het loodje. Stop de vloek van Blackjack voordat Deadwood voorgoed in een spookstad verandert!

Kruip in de huid van een buitengewoon paranormaal onderzoeker en roep de afschuwelijke vloek een halt toe. Verken Deadwood en verzamel zoveel mogelijk nuttige informatie. Speciaal voor jou is Ghost Encounters: Deadwood in deze Collector's Edition in een nieuw jasje gestoken! Geniet van een nog intensere spelbeleving en ontdek tal van extra toevoegingen. Versla de bandiet Blackjack en red de inwoners van Deadwood! Bij Denda Games kun je ook games downloaden

Kenmerken
Verbreek de vloek van Blackjack!
Unieke puzzels en Zoek en Vind Scènes
Een paranormaal avontuur
Verrassende verhaalwendingen
Verken een uitgestorven stadje
Speciale “Collector’s Edition” inclusief nieuwe spelinhoud, nieuwe puzzels en meer!


Posted: 12:31, 3/2/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Release DENDA GAMES: Fall of the New Age Collectors Edition

Denda Games komt met een nieuw spel uit het genre zoek en vind spelletjes: Fall of the New Age Collectors Edition.

In dit spel help je een jonge dievegge om haar broertje te redden in een spannend avontuur dat zich afspeelt in de mysterieuze middeleeuwen!

In de donkere middeleeuwen staat een duistere sekte op het punt de macht over de stad te grijpen. Nadat Marla en haar broertje Ray tijdens het plegen van een inbraak worden betrapt, wordt Ray door sekteleden ontvoerd. Marla zelf wordt door de politie in de kraag gevat.

Marla weet uit de gevangenis te ontsnappen en ontdekt dat de sekte van plan is om alle vormen van kennis en cultuur te vernietigen. Als de sekte aan de macht komt is het gedaan met de vrijheid van de bevolking. Red Ray, bemerk dat er meer jongens zijn ontvoerd en voorkom dat de kwaadaardige sekte zegeviert! Een van de betere spelletjes.

Kenmerken
Een authentieke, middeleeuwse sfeer
Voorkom dat de sekte de macht grijpt
40 intrigerende locaties
Tal van vernuftige minispellen
Prachtige filmpjes
“Collector’s Edition” inclusief 12 extra locaties, een spelgids, een screensaver en meer!
Volledig Nederlandstalig

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: 2.5 GHz
Geheugen: 2048 MB RAM
DirectX: Versie 9.0


Posted: 07:11, 23/12/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Release Denda Games: Shadows Price for our Sins

Denda Games komt met een nieuw zoek spelletje Shadows Price for our Sins.

Een vriendengroep opent tijdens een Halloweenfeest onbedoeld een poort naar de onderwereld met alle gevolgen van dien!

Wanneer Dylan en  haar vrienden tijdens een Halloweenfeest op een oud artefact stuiten, openen ze onbewust een poort naar de onderwereld. Een groep geesten wordt bevrijd en de vriendengroep neemt hun plaats in. Alleen Dylan weet ternauwernood te ontsnappen.

Om haar vrienden te redden moet Dylan de dolende zielen van de ontsnapte geesten helpen met het afhandelen van hun laatste aardse zaken. Dylans hulp zal met wederdiensten beloond worden. Lukt het Dylan om haar vrienden te redden of gaan hun zielen voor altijd verloren? Ervaar de spannende ontknoping van dit spookachtige spel…als je durft! Een van de mooiste spelletjes.

Kenmerken
Help rusteloze zielen om eindelijk rust te vinden
Ontrafel een tragische liefdesgeschiedenis
Wie is een afstammeling van een kwade heks?
Een spannende spelsfeer
35 speurtochten
18 zoek en vind scènes
30 minispellen
Volledig Nederlandstalig

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: 3.0 GHz
Geheugen: 512 MB RAM
DirectX: Versie 9.0


Posted: 14:10, 2/12/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer