Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Alles over grind en je tuin

Alles over grind

{ 14:05, 21/4/2011 } { Link }

Een overzicht van Japans tuinieren met grind


Een Japanse tuin is een etnische vorm van tuinieren, dat bedoeld is om een scène te maken met grind dat kopieën de natuur zo veel mogelijk met behulp van bomen, struiken, rotsen, zand, siergrind, kunstmatige hellingen, vijvers, en stromend water als kunst vormen. De Zen en Shinto tradities zijn beide belangrijk onderdeel van de Japanse tuin, en om deze reden, de achtertuinen zijn een contemplatieve en reflecterende gemoedstoestand. Japanse tuin is veel onderscheidend vermogen heeft dan de traditionele westerse stijl door grind en stenen en bijna allemaal zou toestand is veel meer meditatieve en ziel rustgevend.

In het Japans tuinieren zijn er drie fundamentele methoden voor landschappen. De eerste van deze is kleinere schaal. Kleinere schaal is de stijl van het nemen van een ware landschap gecombineerd met grind uit de natuur, bergen, rivieren, bomen, en al, en recreëren op een meer compacte schaal. Symbolisering bestaat uit generalisatie en abstractie met grind. Een voorbeeld hiervan zou zijn gebruik te maken van wit zand naar de zee voor te stellen. Geleend uitzicht verwijst naar kunstenaars die gebruik maken van zoiets als een oceaan, een bos voor een achtergrond zou maken en stenen zand en grind, maar het zou eindigen steeds een essentieel onderdeel van het beeld.

Er zijn in wezen twee soorten van de Japanse tuin: tsukiyami, dat is een heuvel tuin en in het algemeen bestaat uit hellingen en vijvers. Een andere is hiraniwa, het uitvoeren van de eerste plaats grind het tegenovergestelde van tsukiyami: een vlakke achtertuin zonder enige vorm van taluds of vijvers, hetzij.

De fundamentele elementen die worden gebruikt in de Japanse landbouw onder puin, grind, stenen, water, mos, muren en bomen. Grind wordt meestal gebruikt als de stukken en een aanwezigheid van spirituele technieken bieden aan de werf. Volgens de Shinto cultuur, grind neemt de toestand van de geest van de natuur. Grind wordt gebruikt als een soort te bepalen gebied en is gewend aan de beweging van het water te kopiëren wanneer het goed georganiseerd. Stenen worden gebruikt om een grens te maken en zijn gebeeldhouwde in de vorm van lantaarns. Water; ongeacht of het in het type van een vijver, beek of waterval, is een essentieel onderdeel van een Japanse tuin. Het is meestal in de exacte stijl van water of gespeeld door grind, echter, ongeacht in welke vorm het water in, is het belangrijk om een Japanse tuin stabiliteit.

Er zijn verschillende vormen en siergrind geschikt voor planten die de kenmerken hebben van de Japanse tuin, de belangrijkste is de Bonsai. Bonsai is de kunst van de opleiding dagelijkse, gemeenschappelijke gewassen, zoals Kersen, Ahorn, Beuken en tot grotere, in de leeftijd bomen verschijnen alleen in miniatuurvorm en kunnen prima in grind staan. Deze bomen variëren van vijf centimeter tot een meter en worden onderhouden door kleine trimmen, verpotten, knijpen van ontwikkeling, en de bekabeling van de ledematen.

Japans tuinieren met grind is een traditie die is aangegaan. Landschappen zijn een wortel van een Japanse tuin is gegarandeerd over veel verschillende emoties te brengen en is absoluut transformerende ervaring te verduren.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Alles over grind

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer