Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
heksenketel

Home - Profile - Archives - Friends

zomaar een leven

Posted on 7/4/2013 at 16:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

Een leven als zovele, huisje, boompje, beestje.

Maar is dat zo? Is alles wat het lijkt? Zeker, voor de buitenwereld lijken we heel gewoon, toch is het voor ons bijzonder wat we doen en meemaken, omdat we er waarde aan hechten. Mijn leven en gedachten zal ik hier neerzetten, zoals ik dat al jaren in mijn dagboeken doe. Mijn ontwikkeling als mens, de zorgen en ervaringen.

Een heks ben ik, dat is voor mij niet zozeer een geloof, alswel een levenswijze. Ter verduidelijking een tekst waar ik me vaak aan vasthoud

Wiccan Rede

      Bide the wiccan law ye must

 in endless love and endless thrust

eight words the wiccan rede fullfill

when ye harm none, do what ye will

__==================================================

What you give forth, comes back to thee

so always mind the law of three

When ye live with mind and heart

merry ye meet, and merry ye part

 

De woorden zijn simpel en alleszeggend, alles komt terug, je zou het ook karma kunnen noemen. Daarnaast vind ik het belangrijk met respect met alles en iedereen om te gaan. Dat is niet altijd makkelijk voor me, veroordelen is simpel en gebeurd mij uiteraard nog geregeld.

En hoe makkelijk is het niet dat kauwgompje ergens in de struiken te spugen als er geen prullenbak in de buurt is? We hebben maar 1 aarde, en ze geeft ons alles wat we nodig hebben, zolang we haar met respect behandelen en alleen nemen wat we nodig hebben.

 

Wanneer heb jij voor het laatst naar iemands verhaal geluisterd? Ik bedoel oprecht, vragen stellen, meer willen weten over de ander, zonder over jezelf te beginnen -wat erg, ja, IK had laatst ook zoiets!- het is best lastig niet allebei je eigen verhaal tegen elkaar te spuien en door te gaan met het leven. Je kunt iemand er zo'n plezier mee doen eens echt te luisteren, en geloof me, het maakt je een rijker mens.

 

Zo zonde dat mensen zo'n haast hebben, deadlines, smartphones, altijd bereikbaar willen zijn, hoge verwachtingen, we kunnen -en willen dus ook- alles!

 

Sta eens stil

 

Kijk om je heen

 

De wereld is echt prachtig, als je het maar wilt zien.

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer