Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Exploratieweek 2

Home - Profile - Archives - Friends

Gevonden (dag 4)

Posted on 24/4/2007 at 12:01 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dag 4

Het was vandaag een zeer stressvolle dag. We hebben ons gerealiseerd dat er nog heel veel werk is en dat we er maar juist gaan komen(hopelijk). Toch geven we de moed niet op en gaan we er nog voluit voor die laatste paar uur. Iedereen heeft goed zijn best gedaan vandaag om toch nog zoveel mogelijk werk te verrichten en het is ons gelukt!Nu alleen morge nog onze posterpresentatie en alles komt goed. Hopelijk hebben we morgen niet t veel zenuwen voor de presentatie. We gaan er zeker voor zorgen dat we op ons best zijn.

Groetjes, Groepje 16  


Exploratie Dag 5

Posted on 24/4/2007 at 11:58 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dag 5

Om de een of andere reden is onze blog van gisteren onvindbaar... Die is opgeslagen, maar we weten niet waar.

Zo meteen is onze posterpresentatie. We hebben op de laatste moment nog vrij veel aan de poster moeten doen en het werd een beetje hectisch. Desalniettemin is de poster af en gaan we zo meteen ons lokaal aankleden.

Spannend!

Groepje16


Exploratie Dag 3

Posted on 20/4/2007 at 14:26 - 1 Comments - Post Comment - Link

DAG 3

Vandaag waren we voor de 3de maal op rij vroeg uit de veren om er tegenaan te vliegen. Inmiddels hebben we Engels af. De gegevens van de straatenquête zijn verwerkt en ook het grote interview is afgenomen en verwerkt, Nederlands is dus ook af. Onze schets van de posterpresentatie is goedgekeurd.

De hoofdopdracht is klaar en PRV heeft nog een beetje werk nodig. Filosofie en statistiek zijn bijna af en worden in het weekend afgewerkt. De radiospots van Engels moeten enkel nog opgenomen worden. Bij gebrek aan inspiratie moeten we ook nog eens nadenken over onze slogan.

Goed op schema zou ik dus zeggen, zo kunnen we ons maandag volledig op de poster storten.

Maar nu hebben we eerst een welverdiend weekend voor de boeg!


Exploratie Dag 2

Posted on 19/4/2007 at 15:27 - 2 Comments - Post Comment - Link

 

Om kwart voor 9 waren we weer allemaal paraat, om ook tijdens onze 2de dag te laten zien wat we waard zijn. En ik verzeker julliet dat dat heel wat is, we hebben namelijk weer heel wat opdrachten afgemaakt.

Zo hebben we Frans, Recht, Spaans en geschiedenis af. Aan psychologie wordt gewerkt. Ook is er gewerkt aan de hoofdopdracht en statistiek is bijna af. Onze persoon voor het interview is gevonden en we hebben een afspraak morgen om 12u. Het is de manager van Het Roze Huis geworden, koepel van de Antwerpse Regenboog. Onze straatenquête wordt ook morgen afgemaakt. En daarnet zijn we aan Engels begonnen.

Goed gewerkt dus voor vandaag, maar morgen zullen we er weer zijn!


Exploratie Dag 1

Posted on 18/4/2007 at 15:25 - 1 Comments - Post Comment - Link

DAG 1

Op dag 1 zijn we er al meteen ingevlogen.

Na een korte uitleg van mevrouw De Greef zijn we naar het EMI gespurt om nog een computer in handen te krijgen. En voor alle zekerheid hebben we ook gereserveerd voor de komende (stresserende) week.

We hebben onmiddellijk de taken verdeeld. En dan is iedereen ineens aan zijn eerste taak begonnen. We zijn al bezig aan de taak van PRV, Frans, Spaans, Recht, Nederlands en de hoofdopdracht.

Het belooft een lange week te worden, maar we zijn er volledig klaar voor!

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer