Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Groep 2

Week 12

15:55, 12/5/2009 .. 0 comments .. Link

Nog eventjes en we zijn er van af!

We beleven deze week heel wat stressmomenten, maar nog 3 dagen en we zijn er van af! Dan kunnen we ons volledig op het leren storten.

Alles verloopt volgens plan, en we kunnen met een goed gevoel terugblikken op de samenwerking. Alles is verlopen hoe het zou moeten en er we hebben geen ruzies meegemaakt. Kortom, een top-team om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar!

We wensen iedereen no veel succes met zijn/haar examens en hopen jullie niet in september terug te moeten zien :-)

groetjeslaatste planning

15:43, 5/5/2009 .. 0 comments .. Link

Dag liefste groep

hierbij nog kort even een planning. Op deze manier kunnen we de volgende explo-week zeker aan :-)

Sociologie: is volledig klaar en maken sofie en julie morgen de power point van af

Frans: is de tekst en de power point van af

Engels: is de talkshow volledig klaar. We moeten misschien wel nog eens samen komen om deze te oefenen?

CC: moet er enkel nog aan het moodboard gewerkt worden

PR: moet de posterpresentatie nog worden voorbereid

multimedia: voor dit vak denk ik dat we het beste het filmpje dinsdag en woensdag in week 12 maken

Als we deze kleine zaken nog doen, kunnen we met een gerust hart aan de explo-week beginnen en zal alles vlot verlopen. Alles komt goe en ik denk dat we tevreden zijn met alle resultaten dat we hebben behaald!

groetjesDe laatste loodjes wegen het zwaarst

13:58, 1/5/2009 .. 0 comments .. Link

Ook al zitten we goed op schema en zijn zo goed als alle taken klaar. Hebben we toch nog heel wat stress. Het afwerken van de explo-taken is een tijdrovende opdracht.

Zowel engels, economie, frans, pr, cc, als sociologie zijn afgerond. Nu rest ons enkel nog de posterpresentatie van pr en het moodboard van cc te maken. Deze gaan we deze week proberen maken omdat het ons onmogelijk lijkt deze nog in week 12 te maken.

Buiten de explo-opdrachten trachten we ook nog allemaal samen wat samen te vatten, maar dit is niet altijd zo eenvoudig, want we hebben niet veel tijd.

Het zijn de laatste loodjes die het zwaar wegen, maar we doen ons best en hopen op een goed eind!

groetjesEindmeet in zicht

12:14, 27/4/2009 .. 0 comments .. Link

Nog eventjes en dit eerste jaar zit er al op. De tijd is gevlogen en de ervaringen hebben zich opgestapeld. We hebben heel wat geleerd, zeker ivm het samenwerken in groep. Maar dit tweede semester hebben we goed samengewerkt. Dit zorgt er voor dat zo goed als alle taken vorige week zijn afgerond. Zowel PR, CC, sociologie, frans als economie zijn klaar. Deze week focussen we ons vooral op engels en het maken van de power-points van sociologie en frans. We hebben ook al eens nagedacht over het mood-board voor cc, zodat we niet vanaf nul moeten beginnen in week 12....

Dus kort samengevat, we zijn goed bezig vinden we! :-)

Tot volgende weekpaas/leer-vakantie

11:37, 15/4/2009 .. 0 comments .. Link

Na vele stressvolle weken, eindelijk vakantie. Maar dit is natuurlijk buiten alle taken en leerstof gerekend. Voor de paasvakantie hadden we duidelijk afgesproken wie wat moest doen, en daarom weten we ons deze vakantie niet te verdelen.

Iedereen kreeg een deel van de opdracht van sociologie voor zijn rekening en die zet ik (Julie) dan allemaal samen. Economie werd ook verdeeld, samen met PR en CC. Op deze manier wist iedereen exact wat hij of zij moest doen. Buiten al deze taken proberen we uiteraard ook nog een beetje te leren en samen te vatten, maar af en toe genieten we ook van een momentje vrij.

Deze 2 weken rusten we een beetje uit om er zo de volgende weken weer volop tegenaan te kunnen gaan.

tot volgende keertaak sociologie

16:50, 5/4/2009 .. 0 comments .. Link

dag allerliefste groep

Ik stel voor dat we voor de taak van sociologie het werk verdelen. Het gemakkelijkste is dat ieder van ons 2 artikels bespreekt en dat we de overige taken verdelen.

Wie wil welke taak op zich nemen?

groetjesOp schema

16:54, 24/3/2009 .. 0 comments .. Link

Zo druk gewerkt, dat we even onze blog uit het oog waren verloren. We staan goed op schema. Zelf onverwachte zaken weten we perfect aan te pakken en lossen we op.

Maandag zijn we allemaal samen gaan zitten en hebben we overlopen wat ons nog te doen stond en voor elk van deze activiteiten hebben we dan samen een datum uitgekozen. Uiteraard hebben we bij dit plannen rekening gehouden met onverwachte zaken en hebben we goed ruim en op voorhand gepland.

Frans is volledig af en ook voor engels moeten we alleen nog onze talkshow uitwerken. Ook voor CC en PR zijn de voorbereidende zaken gebeurd en moete alles alleen nog worden uitgewerkt. Dit vraagt natuurlijk ook enorm veel tijd en daarom hebben we dit goed op voorhand gedacht.

Tot hier toe is er nog niets misgelopen. Houden zo...

Tot de volgende..

 Een goede planning is een goed begin.

16:59, 9/3/2009 .. 0 comments .. Link

Vandaag namen we even de tijd om allen bij elkaar te zitten en te plannen welke taken we wanneer zouden uitvoeren. Zo hebben we nu alle opgegeven taken netjes verdeeld en weten we perfect wie wat doet en tegen wanneer.

We gaan donderdag samen de film 'PS I love you' bekijken voor engels en hebben de bijhorende opdrachten netjes verdeeld. Op deze manier hebben we allemaal even veel werk.

Ook andere opdrachten hebben we overlopen en een datum van bijeenkomst voor gepland. We staan er met andere woorden momenteel goed voor.

Tot volgende weekgedane zaken, nemen geen keer

14:29, 5/3/2009 .. 0 comments .. Link

Na een deugddoende vakantie kunnen we er weer volop tegen aan. Het is duidelijk dat de Krokusvakantie ons goed heeft gedaan. De verwachtingen staan weer hoog en falen behoort niet tot het scenario.

 

Deze week stond in functie om de draad weer op te pikken met al onze cursussen. Verder was er nog de deadline van Nederlands te halen. Nu dit achter de rug is, kunnen we ons opnieuw met volle moed naar de volgende opdracht toeleven.

 

Samen hebben we besloten om aan Engels te beginnen. Tijdens de zesde week moeten wij namelijk al een groot deel kunnen voorbrengen aan de lector. Met de vooruitzichten naar de volgende weken toe is het geen slecht idee om al van start te gaan.

 

Het plan is dus dat we met zijn allen de zes luisteroefeningen afmaken. Daarna hebben we nog tijd om alles te overlopen zodat we zeker zijn van onze zaak.

 

Individueel zijn we ook allemaal actief bezig. Zo wordt er gewerkt aan Commerciële Communicatie, PR&V en Economie.

 

Ziezo, we weten weer wat te doen de volgende dagen. Met Engels bijten we dus de spits af. Ik heb het volste vertrouwen dat onze doelstelling van deze week in orde gaat komen.

Tot volgende week!hart onder de riem steken

20:52, 24/2/2009 .. 0 comments .. Link

Beste groepsleden

Kort wou ik jullie allemaal even zeggen dat we goed bezig zijn. Vanaf dag 1 zijn we er meteen ingevlogen en ik denk dat we hier geen spijt van hebben. Tot hier toe hebben we nog geen momenten van stress beleefd en loopt alles volgens schema. Houden zo!

Ik hoop van harte dat alle taken zo goed blijven lukken en dat we er in juni voor beloond zullen worden. (hier twijfel ik eigenlijk niet aan ;-) )

Dus iedereen, kop op, en gewoon blijven verder werken op de manier dat we bezig zijn!

groetjesGoed begonnen is half gewonnen :-)

17:53, 17/2/2009 .. 0 comments .. Link

De eerste exploweek van het tweede semester is weer van start gegaan. Vol goede moed en leuke groepsleden kenden we een leuke start.

We geraakten het snel eens over wat we gingen doen ivm de teambuildingsopdracht.  Ook zijn we al begonnen aan andere opdrachten waarvan er sommige al klaar zijn. Hierdoor hebben we minder stress en dat zorgt voor een leuke sfeer.

Op dit moment verloopt alles dus naar wens en hebben we het gevoel dat we goed begonnen zijn.

tot de volgende ! groetjes groep 2About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Week 12
laatste planning
De laatste loodjes wegen het zwaarst
Eindmeet in zicht
paas/leer-vakantie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer