Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

groep3

Week 11

02:51, 7/5/2009 .. 0 comments .. Link

Dag allemaal

De dagen vliegen voorbij en we hebben allemaal het gevoel dat we enorm veel doen op zeer korte tijd. Onlangs was er het bedrijfsbezoek. Roas, Jef en Laura hebben de Stella-fabriek bezocht en Timo en ik hebben een bezoekje gebracht aan de Concentra-drukkerij in Beringen. Dat was een hele bedoening. Om tijd te winnen had Timo twee stepjes bij om naar de drukkerij te steppen. Gevolg: we hebben allebei de grond gevoeld...

Het bezoek zelf was zeer interessant. Er werd eerst een beetje uitleg gegeven en daarna was er een rondleiding. De gigantische rollen krantenpapier waren indrukwekkend. We kregen ook de drukpers te zien. We kwamen hierna in een zaal terecht waar de kranten werden samengevouwd. Het leek net een rollercoaster voor kranten. Ze vlogen in pijlsnelle vaart over de rails. Het bezoek werd afgerond met een drankje en een babbel.

De deadlines stapelen zich op en iedereen begint de stress te voelen. "Heb jij economie al af?" "Wanneer was de deadline van beeldtaal nu weer?" zijn vragen die vaak in de gangen worden gehoord.

We zijn momenteel druk aan het werken aan Public Relations, Commerciële Communicatie, Economie, Sociologie, Nederlands, Frans, Beeldtaal, Engels en nog andere vakken.

Ik heb het gevoel dat we meer in het EMI zitten dan in de klas. De dagen lijken zo lang en toch gaan ze in sneltreinvaart voorbij. De strakke uurregeling van in het middelbaar lijkt helemaal weggevaagd door de wazige mist die nu onze schooldagen verhult.

Toch zijn we niet ontmoedigd en gaan we volop voor de gouden plak! Laat die examens maar komen...Terug van weggeweest

02:25, 21/4/2009 .. 0 comments .. Link
Hallo

Zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt, is het even geleden dat er nog iets gepost is op de blog. Geen paniek, het was paasvakantie, dus we hebben allemaal genoten van een welverdiende rust en iedereen heeft vooral gewerkt aan de individuele opdrachten. Maar nu zijn we terug en klaar om erin te vliegen! Week 10 komt steeds dichterbij en dat is de week met deadlines voor PRV en CC. Deze week staat dus in het teken van PRV en CC. We gaan volgende week afspreken om verder te werken aan sociologie en Frans. Ook zullen we afspreken bij iemand thuis om de film "Meet the Fockers" te zien, om daarna over de film een talkshow te organiseren. Deadlines komen steeds dichterbij en je voelt de spanning stijgen In onze groep heeft deze "druk" echter een positief effect, dus ik zou zeggen: bring it on Deze groep is er klaar voor.

De week van 23 maart

03:26, 28/3/2009 .. 0 comments .. Link

Goedenavond allemaal

Zoals afgesproken hebben we deze week weer goed aan onze taken gewerkt. Dinsdag 24 maart hebben we afgesproken in het EMI om verder aan Engels te werken. En ook vrijdag 26 maart hebben we aan Engels gewerkt op school.

Dit weekend zoekt elk individu nog informatie op over commerciële communicatie en Frans.

Tot maandag!de week van 16 maart

03:15, 22/3/2009 .. 0 comments .. Link

Hey iedereen

We hebben enkele afspraken gemaakt met de groep voor een meer effectieve samenwerking. Zo hebben we met de groep afgesproken dat iedereen zijn deel van de exploratieopdracht van Frans klaar heeft tegen dinsdag 24 maart.

Ook de vooruitzichten werden nog snel even in de verf gezet: volgende week werken we aan sociologie (hoogstwaarschijnlijk donderdagnamiddag) en zetten we de puntjes op de i.

Dit zijn de twee campagnes voor de explo-opdracht Frans:

www.infordrogues.be/IDA
www.drogues.gouv.fr

We kunnen besluiten dat het een productieve week was en kijken uit naar de volgende.
Nog veel succes aan alle andere groepjes!de week van 9 maart.

03:58, 11/3/2009 .. 0 comments .. Link
Hey iedereen

Zoals afgesproken hebben we dinsdagnamiddag gewerkt aan de explo-opdracht van Sociologie. Eerst zijn we (met heel de groep) het magazine Ché gaan kopen en meteen daarna zijn we erin gevlogen! Na een paar uurtjes was het eerste deel van de opdracht al af. Ik wil iedereen er ook nog eens aan herinneren dat we volgende week dinsdag consultatie hebben van Sociologie. We kunnen daarna dan best afspreken in het EMI om te werken aan de opdracht voor Frans.

Exploratie Nederlands

03:13, 6/3/2009 .. 0 comments .. Link
Op dinsdag 10 maart komen we allemaal even samen om de verdere opdrachten van de exploratie eens te bekijken en eventueel al een paar taken te verdelen. Gelieve dus na de les Nederlands (exploratie-les) te wachten.

Welkom

03:56, 19/2/2009 .. 0 comments .. Link

De blog van groepdrei3 is geopend vanaf dinsdag 17 februari.

Groep 3 bestaat uit 6 leden: Roas, Laura, Timothée, Jef, Timo en Leen

 

Morgen (vrijdag 20 februari) spreken we om 8.45u af voor de laatste voorbereidingen aan onze installatie.

Deze presentatie gaat door om 9.30u

 

Wees welkom!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Week 11
Terug van weggeweest
De week van 23 maart
de week van 16 maart
de week van 9 maart.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer