Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Grand theft auto 5

Gta 5 het spel van 2013 ligt snel in de schappen voor o.a. de xbox en playstation!

Posted in Unspecified

Opnieuw staat de speler een grote open wereld te wachten waar je kan gaan en staan waar je maar wilt. In GTA V speel je met maar liefst 3 verschillende karakters die goed moeten samenspannen om de missies tot een goed einde te brengen. Grand Theft Auto 5, vaak afgekort tot GTA V, is het 14e deel in deze langlopende serie, waarbij we de spin-offs en uitbreiding packs voor het gemak even meetellen. De stad is groter dan GTA IV. De hoge reviewcijfers van de pers, de uitstekende verkoopcijfers en de enorme wereld zorgen al jaren voor een groot succes voor Rockstar Games.

Kun jij niet wachten om de Grand theft auto v te spelen? In Gta 5 kan je opnieuw gaan en staan waar je maar wil in de sandbox wereld. Alle games, spin-offs en expansion packs bij elkaar opgeteld is dit het 14e deel in de serie van , die vaak wordt afgekort tot Gta 5. Grand Theft Auto 1 verscheen al zestien jaar geleden Zo is de Los Santos uit Gta vijf groter dan de gezamenlijke werelden van San Andreas, GTA IV en Red Dead Redemption bij elkaar samen in 1 wereld.

Kan je de grote open wereld van GTA san andreas nog herinneren? De vrije gameplay GTA 5 zal door Rockstar Games binnenkort op de markt worden gebracht. Kan (RG) voldoen aan de hoge verwachtingen? Nieuw is de online sandbox waar spelers online met elkaar kunnen spelen. Hierbij tellen we de diverse expansion packs en extra's voor het gemak even mee. Meer informatie via: http://www.gta5loterij.nl

Grand theft auto versie 1 verscheen ongeveer 16 jaar geleden. Rockstar Games heeft bekend gemaakt dat de game van de nieuwste GTA 5 keer zo groot is als de wereld in Red Dead Redemption! In De nieuwste gta kunnen spelers ook terecht in de multiplayer mode om online met elkaar te spelen.

Benieuwd? Bekijk ook de wiki pagina!

13:07 - 6/9/2013 - comments {0} - post comment


Description
Opnieuw staat de speler een grote open wereld te wachten waar je kan gaan en staan waar je maar wilt. In GTA V speel je met maar liefst 3 verschillende karakters die goed moeten samenspannen om de missies tot een goed einde te brengen. Grand Theft Auto 5, vaak afgekort tot GTA vijf, is het 14e deel in deze langlopende serie, waarbij we de spin-offs en uitbreiding packs voor het gemak even meetellen. De stad is groter dan het eerdere Los Santos van GTA San Andreas bij elkaar. De hoge reviewcijfers van de pers, de uitstekende verkoopcijfers en de enorme wereld zorgen al jaren voor een groot succes voor Grand theft auto.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Gta 5 het spel van 2013 ligt snel in de schappen voor o.a. de xbox en playstation!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer