Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Guerrilleros in the mist

dé radiospot

Vandaag hadden we al vroeg afgesproken bij Michael om de radiospots van Engels op te nemen. De hele voormiddag hebben we gewerkt om zo creatief en zo ludiek mogelijk uit de hoek te komen. Met succes, naar eigen bescheiden mening.  Computergenie Michael heeft de opnames zo bewerkt dat het net echt lijkt!  Klein applaus voor Michael.

 

Vervolgens zijn we allen naar school gekomen voor de meet&greet met onze coach.  Ze heeft ons nog kunnen bijsturen in verband met de straatenquête en het interview.  De straatenquête werd dan ook maar meteen afgenomen door onze lieftallige dames.  Terwijl zij de straten van Antwerpen ingestuurd werden, zijn de heren samen gaan zitten om te brainstormen over de posterpresentatie.

 

In kort onze activiteiten van vrijdag 17 maart.

 

Toedeloe, en tot maandag

18:23 - 17/3/2006 - comments {0} - post comment

Intensief en nogal vettig

Na een vrij geslaagde eerste dag werd er besloten om de tweede dag door te brengen in Stijn's kot. De hele dag werd er gezwoegd en gezweet aan de opdrachten van Recht, Economie, Frans, Geschiedenis & Filosofie.  Vooral Recht en Economie bleken een zware dobber te zijn aangezien deze opdracht niet gemakkelijk in relatie te brengen viel met ons onderwerp.

We hebben dan maar een mailtje gestuurd naar mevrouw Onsia in de hoop dat zij de zaak een beetje zou kunnen toelichten.  Tot op heden nog geen antwoord, bang afwachten, maar Christophe heeft er een goed oogje in (mevrouw Onsia is immers zijn buurvrouw).

Op het einde van de dag was iedereen wel tevreden over de vooruitgang die geboekt was en werden afspraken gemaakt om morgen vroeg uit die goede oude "beddebak" te springen en om half 9 collectief de metro te nemen naar Michael's appartement om daar te werken aan de opdracht van Engels.  Michael heeft enkele goede en grappige scenarios geschreven voor de reclamespots.  Laten we maar hopen dat ze niet té grappig zijn, anders geraken we nooit op tijd klaar om reeds om half 2 met onze favoriete begeleidster mevrouw van Assche bij te praten!

Een dikke kus en tot morgen dagboek!

10:34 - 16/3/2006 - comments {1} - post comment

Het startschot is gegeven!

 

 

De eerste dag van onze tweede exploratieweek is begonnen om 9u35. We werden kort gebrieft door Helga van den Bulck, lector Bronnen, die ons nog wat tips heeft kunnen geven over de posterpresentatie die we zullen maken.

Hierna moesten we naar de aula Kockx waar Rit de Greef ons opwachtte om de nodige uitleg te geven over de komende exploratieweek.

Dit gebeurd zijnde, zijn we onze coach Veerle van Assche gaan opzoeken om kennis te maken.

Toen we een zicht hadden op onze taken hebben we die onderverdeeld onder de groepsleden. Onze mystery guest 'Arieta' blijft totnogtoe slechts een naam zonder gezicht. Zou ze nog wel komen opdagen?

Na onze batterijen te hebben opgeladen zijn we richting EMI getrokken om ons KEICOOL weblog aan te maken en de nodige artikels voor onze hoofdopdracht te zoeken.

 

We zijn erin gesmeerd, en glijden zal het!

 

Weltrusten lief dagboek!

14:17 - 15/3/2006 - comments {3} - post comment

Description
logboek exploratieweken van Stijn Anthoni, Christophe Kebers, Hanne Truyers, Jannike Houben, Nele Moonen, Michael van Ostade en Arieta Daku

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- dé radiospot
- Intensief en nogal vettig
- Het startschot is gegeven!

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer