Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ervaringen Haartransplantatie behandelingen in Turkije

Haartransplantatie ervaring van Rodney uit Utrecht

Posted on 18/12/2013 at 15:40

Vanaf mijn 18e heb ik last van haaruitval. Het haar werd overal dunner/minder. Vooral bij de inhammen en op de kruin. Na jaren overwegen heb ik besloten een haartransplantatie te laten uitvoeren. Ik heb vanaf mijn 30e informatie ingewonnen en research gedaan.  Steeds die twijfel. Uiteindelijk ben ik op een site terechtgekomen welke alle bedenkingen heeft weggenomen.  Via de website van Haar Perfect ben ik in contact gekomen. Hij heeft mij vrijblijvend van alle nodige informatie voorzien. De transfers van en naar de luchthaven, transfers van en naar het kliniek en een NL talig begeleiding. De behandeling zelf uitstraalde naar professionaliteit en was totaal pijnloos. Het enige vervelende is dat de behandeling heel lang duurt.

Ik heb een goede ervaring gehad. Ik ben blij dat ik heb doorgezet. Mijn hoofd ziet er goed uit en ik heb met mooi Istanbul kennis mogen maken. Nu is het wachten op het resultaat. In ieder geval heb ik alle vertrouwen.

12 maanden later:

Ik met zeggen dat de resultaat beter is geworden dan verwacht. De inhammen zijn verdwenen en kan mijn haar korter maken, heb geen last van kale regio’s meer, uiteindelijk was dit ook de bedoeling. Nogmaals bedankt Haar Perfect!

 

 


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer