Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Haartransplantatie voor iedereen

• 20/6/2014 - Haartransplantatie prijzen

Meestal merk je pas na een behoorlijke tijd dat je last hebt van haaruitval. Wanneer je 50 procent van je haar kwijt bent, zie je vaak pas dat het haar dunner begint te worden. Een uitkomst kan een haargroeimiddel zijn. Dit is echter vrijwel alleen geschikt om de haaruitval te stabiliseren. Een haartransplantatie kan wel een goede oplossing zijn. Veel mensen zijn dan ook geïnteresseerd in haartransplantatie prijzen. De prijzen van een haartransplantatie kunnen sterk uiteen lopen. Hier zijn verschillende redenen voor.

Haartransplantatie prijzen Nederland
Nederland is een land dat bekend staat om de goed opgeleide mensen. Veel haartransplantatie klinieken beschikken dan ook over een ervaren en goed opgeleide arts. Nadeel van Nederland is dat de huisvesting kosten en personeelkosten vaak hoger zijn dan in het buitenland. Om deze reden zijn de haartransplantatie prijzen vaak ook hoger. De prijzen van een haartransplantatie in Nederland variëren over het algemeen van 1.500 euro tot meer dan 10.000 euro. Dit is voor veel mensen een behoorlijke investering. Dankzij de Kliniekbemiddelaar kunt u van de beste Nederlandse haartransplantatie klinieken een interessante haartransplantatie aanbieding verwachten. De korting op de behandeling kan in bepaalde gevallen zelfs oplopen tot maar liefst 35 procent. Op deze manier kunt u dus veel geld besparen.

Haartransplantatie prijzen Turkije
Haartransplantatie Turkije is afgelopen jaren erg populair geworden. Haartransplantatie prijzen Turkije liggen gemiddeld een stuk lager dan in Nederland. Dit kan zomaar de helft schelen. De prijzen van een haartransplantatie in Turkije variëren dan ook over het algemeen van 1.000 euro tot maximaal zo’n 5.000 euro. Dat veel mensen voor een haartransplantatie in Turkije kiezen, komt dan ook vooral door het kostenvoordeel. Dankzij internet delen steeds meer mensen online hun haartransplantatie ervaring. Deze ervaringen kunt u goed raadplegen, om een beeld te krijgen van het doen en laten van de klinieken in dit land. Op deze manier kunt u dus een weloverwogen keuze maken.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 28/1/2013 - Heeft Donald Trump een combover?

Er zijn verschillende haarstijlen te creëren. Eén daarvan is de combover. Een haarstijl met een zeer lage zijscheiding waarbij het haar van de ene kant naar de andere kant wordt gegooid. Nu is het antwoord natuurlijk spannend wanneer de vraag gesteld wordt of Donald Trump dat ook heeft?

Donald Trump


Donald Trump is een succesvolle Amerikaanse ondernemer die bekend staat om zijn unieke haarstijl. Hij had een volle bos met blond, inmiddels wat lichtgrijs haar. Hij heeft een lage scheiding in zijn haar aangebracht aan de en kant en de rest van het haar is inderdaad naar de andere kant gegooid.

Heeft hij dan ook een combover? Dat valt enigszins te betwijfelen, aangezien niet direct te zien is of hij deze heeft om eventuele kaalheid te verbergen. Dat kan namelijk een reden zijn waarom mannen deze unieke haarstijl hanteren.

Het kan uitstekend gebruikt worden wanneer kaalheid zijn intrede doet en men liever niet gezien wil worden met een kale schedel. De situatie wil zich echter wel eens voor doen dat een windvlaag onder het haar terecht komt, waardoor de werkelijkheid zijn intrede doet en een kale schedel zichtbaar wordt. Dat kan soms hilarische situaties opleveren.

Het antwoord

Om te kunnen bepalen of Donald Trump daadwerkelijk een combover heeft, zal eerst duidelijk moeten worden of hij eventuele kaalheid probeert te verbergen. Misschien heeft hij zelfs wel een haartransplantatie ondergaan. Dan zal er namelijk geen sprake van zijn.

Misschien is het zelfs ook wel te beoordelen op verschillende foto's die er te vinden zijn op het internet. In elk geval kan de conclusie getrokken worden dat zijn haar dun is en ook meerdere malen heeft hij het geverfd. Het antwoord neigt meer dan ja, dan naar nee. Maar de uiteindelijke eindconclusie laat ik graag aan u over!donald trump
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 18/1/2013 - Vrouwen willen mannen met haar. Veel haar!

Het is een wijdverbreid misverstand dat vrouwen op kale mannen vallen. Dat zouden ze sexy vinden. Nou, wij kunnen u verklappen dat vrouwen dat in zijn algemeenheid helemaal niet doen. Vrouwen vallen juist op stoere, ruige mannen met haar.

Ed Westwick

Wetenschappelijk onderzoek

Bovenstaande is geen stelling die wij uit onze duim zuigen. Er is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan in Groot-Brittannië.

Behaarde man

Zo’n 85 procent van de ruim 3.000 ondervraagde Britse vrouwen zei een behaarde man te prefereren boven een onthaard exemplaar. Van de tien vrouwen zijn dat dus zo’n acht of negen. Slechts een van de tien heeft een voorkeur voor een onthaarde man, terwijl 7 procent voor 'evenveel beharing als een weerwolf' valt.

Ontharen

Dus mannen onder ons; Vergeet het ontharen van de rug, borst en benen maar. Zelfs dagelijks scheren is niet meer nodig. Veel beharing wijst namelijk op een hoog gehalte aan het  mannelijk hormoon testosteron. Een man met veel haar is als het ware 'extra mannelijk', en extra aantrekkelijk in de ogen van vrouwen.

Bron:
HLN

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 9/1/2013 - Trump; de man met het lelijkste kapsel?

donald trump

‘Alles wat hij aanraakt, verandert in goud’ zei zijn vader over Donald Trump. Donald die ooit bij zijn vader (een groot zakenman) in de zaak begon, werd miljardair door de handel in onroerend goed. Zijn naam is in New York inmiddels uitgegroeid tot een waar imperium.

Presidentsverkiezingen

Trump, inmiddels voor de derde keer getrouwd, deed zowel in 1999 als in 2010 een poging om zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen. De Republikein met de enorme zijscheiding is blijkbaar op alle terreinen thuis. In april 2011 vroeg Trump zich af of Obama wel een staatsburger van Amerika was. Daartoe maakte het Witte huis in april van 2011 de geboorteakte van de president openbaar.

De Berlusconi van Amerika?

Columnisten van de New York Times noemen de onroerend goed magnaat een blaaskaak en vergeleken hem met Berlusconi. Wat zien vrouwen in deze man met de lelijkste combover van de wereld?

Wat zien vrouwen in deze man?

Het schijnt dat Trump zelfs de hoogste baas is van de Miss Universe verkiezing. Met zijn enorme combover, zijn grote mond en blinkende witte tanden windt hij blijkbaar toch alle mooie vrouwen nog om zijn vingers.

You’re Fired

De beroemdste uitspraak van Trump kent u ook vast wel. Veel commerciële bedrijven pikten een graantje mee van zijn succes mee en al snel lagen er mokken, T-shirts en petjes in de winkel met de tekst ‘You’re Fired’.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 11/12/2012 - Ieder mens heeft gemiddeld 100.000 haren op zijn hoofd

lang haar
Gemiddeld hebben we 100.000 haren op ons hoofd. Een ongelofelijk aantal! Het aantal is voornamelijk genetisch en hormonaal bepaald maar kan ook verschillen van je haarkleur. Zo hebben blonde mensen meer haar dan bruin- of roodharigen. Het groeit gemiddeld 1 mm in drie dagen of ongeveer 1 centimeter per maand.

Groeicyclus

Een groeicyclus heeft drie fasen: De anagene fase (groeifase),de katagene fase (overgangsfase), en de telogene fase (rustfase). In deze eerste fase groeit er een nieuwe haarwortel. Zo start de productie met onder andere de pigmentvorming. Dit kan twee tot zes jaar duren. Gedurende de katagene fase trekt het haar zich stilaan uit de follikel. Het aantal celdelingen neemt af. Dit duurt amper enkele weken zodat slechts 1 tot 3% in deze fase zit. De telogene fase duurt zolang tot de volgroeide haren klaar zijn om uit te vallen. Daarna kunnen uit dezelfde wortel weer nieuwe groeien. De cyclus start opnieuw.

Kaalheid

De meest voorkomende vorm van haaruitval ontstaat onder invloed van de mannelijke hormonen: de androgenen. De haren gaan sneller hun cyclus beëindigen en er worden geen nieuwe meer aangemaakt. Deze vorm van haarverlies is voornamelijk erfelijk bepaald en zal typisch vanaf een zekere leeftijd optreden. Dit is onomkeerbaar.

Haartransplantaties

Chirurgische methodes zoals een haartransplantatie kunnen tegenwoordig zeer bevredigende resultaten geven. Haaruitval kan ook door stress, chemo of ziekte veroorzaakt worden en vraagt dus een andere behandeling.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 6/12/2012 - Hoe accepteer je kaalheid?

kale kopEen zeer natuurlijk fenomeen bij het ouder worden, is het verliezen van het hoofdhaar bij mannen. Vaak doet het hen minder goed in hun vel zitten, wat eigenlijk nergens voor nodig is.

Gemiddelde leeftijd

Kaalheid treedt bij iedereen rond een verschillende leeftijd op. Bij sommige mannen begint het reeds rond de leeftijd van 25 of zelfs vroeger en bij anderen begint het pas tegen dat ze 50 zijn.

Oorzaken van haaruitval

Haaruitval is niet steeds te wijten aan de ouderdom, maar ook vaak aan de levensstijl van de persoon in kwestie. Een belangrijke factor die bepaald wanneer en hoeveel haar u verliest, is de hoeveelheid stress die u ervaart in het dagelijks leven.

Wat nog een oorzaak kan zijn, is de erfelijkheid. Als uw vader of grootvader aan kaalheid leed, heeft u zelf ook meer kans om kaal te worden.

Acceptatie van kaalhoofdigheid

Op zich brengt het verliezen van uw haar geen enkel gezondheidsrisico met zich mee, toch kan het u behoorlijk in de war brengen op emotioneel vlak.

Het belangrijkste in het proces van acceptatie, is relativeren. Het is inderdaad vervelend, maar het kan toch ook zijn voordelen hebben.

Wat u ook een heel eind kan helpen, zijn gesprekken met oudere mensen dan uzelf. Bijvoorbeeld van één of twee generaties terug. Zij hebben dit al meegemaakt en kunnen hun ervaring delen.

Als dit u niet verder helpt, kan u altijd op regelmatige basis een psychotherapeut bezoeken. Die zal u begeleiden met de acceptatie en u nog meer tips geven.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 23/11/2012 - FUT; Wat is dat?

haarkliniek
In dit artikel lichten we toe wat de FUT-techniek is. Vroeg of laat worden veel mensen geconfronteerd met haarverlies. Kaalheid treedt voornamelijk op door erfelijke factoren. Steeds vaker treft het jongere mannen. Geslachtshormonen spelen daarbij een rol. Haaruitval kan ook veroorzaakt worden door ziekte of bestralingen.

F.U.T.

Fut is de afkorting van Follicular Unit Transplantation. Het is een van de meest toegepaste methodes om haar te transplanteren. Haren liggen gebundeld in kleine folliculaire eenheden. De units worden uit een gezonde donorzone gehaald en verdeeld in kleinere grafts. Dit werkje is zeer secuur en intensief. Tijdens een plaatselijke verdoving in een haarkliniek worden deze grafts op de kale zones ingeplant.

Voordelen

Ten opzichte van de FUE-methode is de FUT goedkoper, omdat deze minder arbeidsintensief is. In één behandeling kunnen wel 3000 gezonde haarfollikels worden geïmplanteerd.

Nadelen

Bij kort haar kan het voorkomen dat er een blijvend litteken is op de plek waar het haar is weggehaald. De behandelingen kunnen ook niet kort opeen worden uitgevoerd omdat dit te belastend is voor de patiënt. Verder vergt het enige tijd voordat de behandelde haarzone helemaal genezen is. Door deze nadelen wordt de FUT-methode steeds minder toegepast en vervangen door de FUE. Daarbij wordt haar verspreid over de hele hoofdhuid weggehaald en niet vanaf één plek.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 17/11/2012 - Doet een haartransplantatie pijn?

haaruitval
Uw leven kan drastisch veranderen met een mooie haartransplantatie. U ziet er jonger uit en voelt zich opnieuw zelfverzekerd.

De beste technieken

Men gaat er vanuit de haarwortels opnieuw zeer nauwkeurig over het hoofd te verdelen, zodat op de kale plekken terug gezond haar kan groeien. Met micro-chirurgie kan men 3000 tot 4500 haartjes per sessie inplanten. De FUE en FUT haarimplantaties zijn de meest bekende methodes.

Doet de haartransplantatie pijn?

Schrik hebben is normaal want een hoofdhuid is gevoelig. Pijnervaring is dan ook persoonlijk. U wordt lokaal verdoofd voor elke behandeling zodat er tijdens de implantatie geen pijn ervaren wordt. De meesten voelen geen irritaties. Het gevoel kan eerder omschreven worden als 'onaangenaam'.

En nadien?

Zoals een bezoek bij de tandarts geeft de prik het meeste pijnlijk gevoel. Nadien zijn er weinig irritaties. Desnoods kunt u pijnstillers nemen. De ervaring van de chirurg zal ook een positieve bijdrage leveren en de behandeling pijnvrij houden.

Wat zijn de bijwerkingen?

Na de behandeling kunnen er lichte zwellingen op het hoofd komen. Een koelzak brengt hierin verlichting. Er zullen kleine korstjes of schilfertjes komen op de behandelde plekken die na een tiental dagen verdwijnen. Uiteraard wordt u tijdens de gesprekken uitvoerig hierover geïnformeerd en wordt elke vraag omtrent de haartransplantie beantwoord.

Wat bij complicaties?

Infecties zijn eerder zeldzaam. De behandelende arts of uw huisdokter zal een antibioticakuur voorschrijven.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 14/11/2012 - De functies van haar

Het komt voor bij mens en dier: haar. Haar heeft verschillende functies. Bij de mens isoleert het enigszins de hoofdhuid bij lagere temperatuur. Ook heeft het een esthetische functie, voornamelijk bij vrouwen. Bij dieren heeft haar voornamelijk een isolerende functie (bijvoorbeeld een ijsbeer) en dient haar ook als schutkleur.

Functie

Wat als je als mens kaal wordt? Zoals u weet kan het bij mannen en vrouwen nadelige psychische gevolgen hebben. Vooral vrouwen kunnen daar erg mee rondlopen met de gevolgen van kaal worden. Bij mannen kan het hun zelfvertrouwen ondermijnen. Hoofdhaar heeft bij zowel mannen als vrouwen onbewust toch een belangrijke bijdrage aan hun status. Wil je niet rondlopen zonder hoofdhaar? Dan is haartransplantatie een oplossing.

Onderzoek

Toch als u eens rondkijkt zijn er ook mensen, dan meestal mannen die bewust hun hoofdhaar afscheren. Ze gaan dan letterlijk zonder hoofdhaar door het leven. Het is een keuze.

Ook zijn er nog voordelen te noemen van kaalheid. `s Morgens vroeg is haar wassen en föhnen niet aan de orde, u bent sneller klaar met uw ochtendritueel. Nog een leuk voordeel is dat is aangetoond door een Amerikaans universiteit in Pennsylvania. Wat blijkt: mannen zonder hoofdhaar hebben in het zakenleven voordeel.

Volgens het onderzoek zijn kale mannen gezaghebbend, dominant en komen mannelijk over. Na publicatie van dit onderzoek hebben meer vooraanstaande Amerikanen hun hoofdhaar laten afscheren. Toch geven de meeste mensen de voorkeur aan een mooie, volle en verzorgde haardos.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 6/11/2012 - Wordt een haartransplantatie normaal?

Bij een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plaats waar uw eigen haar is uitgevallen. Dit kan op verschillende manieren, waaronder de Folliculaire Unit Extraction methode (FUE-methode).

Wat is het?


Met een klein naaldje worden de haren in het donorgebied losgemaakt om vervolgens met een pincet te worden verwijderd. Bij deze methode wordt geen reep huid weggenomen. Voordeel hiervan is dat er geen littekens vormen en ook het risico op complicaties wordt teruggedrongen. De geoogste haartjes kunnen vervolgens direct worden teruggeplaatst.

Duur behandeling


Een transplantatie kan al gauw 8 uur in beslag nemen, afhankelijk van het aantal haren dat wordt getransplanteerd. De behandeling vind plaats onder plaatselijke verdoving, dus met een eventuele uitslaaptijd hoeft u geen rekening te houden.

Herstel


Omdat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen haar, vindt afstoting nauwelijks plaats. Om infecties toch te voorkomen, krijgt u uit voorzorg echter wel antibiotica voorgeschreven. Het is raadzaam om vlak na de transplantatie vuil en stof te vermijden. In de eerste weken is direct zonlicht af te raden.

Transplantatie

Transplantatie van eigen haar wordt steeds toegankelijker en komt steeds vaker voor in het aanbod van klinieken in Nederland. Het is een mooie methode om zelfverzekerdheid die verloren is door haarverlies terug te krijgen. De transplantatie heeft vrijwel direct resultaat en de risico's zijn minimaal. Welke methode die u kiest is uiteraard een persoonlijk besluit. Veel haar-klinieken bieden gratis adviesgesprekken waarbij u ook de methodes kunt bespreken, maak hier gerust gebruik van.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 5/11/2012 - Ervaringen van haartransplantatie behandeling

De meeste mensen willen toch graag weten hoe het er precies uit komt te zien na een haartransplantatie-behandeling. wat is dan beter dan een filmpje opnemen.

Omdat velen zich niet willen laten vereeuwigen met een videocamera, hebben we besloten foto's te maken. Mocht het gezicht in beeld komen, dan konden we daar iets aan doen. Mocht je nog twijfelen, dan weet ik wel welke site je moet gaan bezoeken....
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 29/10/2012 - Wat kost een haartransplantatie?

haartransplantatie prijzen
Natuurlijk gaat het bij een haartransplantatie niet alleen om de kosten. Sterker nog: een mooi, natuurlijk resultaat zal voor de meeste consumenten belangrijker zijn. Maar wat als u een keus heeft gemaakt? Als u twijfelt tussen twee of meerdere haarklinieken? Dan kunnen de kosten zeker een doorslaggevende factor zijn. Natuurlijk gaat u niet in zee met een haarinstituut dat zich als kiloknaller afficheert. U gaat niet naar de slager, u gaat naar een medicus.

Duurdere haartransplantatie niet altijd beter!Indien u klinieken heeft gevonden die voldoen aan uw kwaliteitseisen, is het tijd voor een vergelijkend warenonderzoek. Wij kunnen u direct vertellen: de prijsverschillen in de haartransplantatiewereld zijn enorm. In Nederland betaalt u tussen de 2 en 6 euro per graft. Dat betekent dat u in de duurste kliniek 3 maal zoveel kwijt bent als in de goedkoopste. En het verschil in kwaliteit? Dat is er vaak helemaal niet!

Turkije is een goed alternatief.Sterker nog: de duurste klinieken adverteren vaak met uitspraken van bekende Nederlanders. Als Jan Modaal zijn haar komt doen, dan is de beroemde dokter nergens te bekennen en voeren net ingewerkte assistentes de ingreep uit. Met alle gevolgen van dien. In het buitenland liggen de prijzen een stuk lager. Turkije is een populaire bestemming en kent een uitstekend niveau van gezondheidszorg voor buitenlandse gasten.

Spelen haarklinieken vals?Verder zijn er Nederlandse klinieken die valsspelen. Tenminste, ze vertellen u niet de hele, maar de halve waarheid. Ze adviseren mannen tot het doen van 1000 grafts, terwijl ze het vijfvoudige nodig hebben. Het gevolg? Na één behandeling zien ze wel een klein verschil, maar nog lang niet voldoende. De kliniek heeft natuurlijk wel een oplossing: een vervolgbehandeling. En nog één. En nog één. Enzovoort. Totdat je net als Gerard Joling 6 behandelingen verder bent. En al betaalt Geer zijn ingreep natuurlijk niet uit eigen zak, de gewone man uit de straat moet wel iedere keer aftikken. 

Kies daarom voor een goed aantal grafts en vergelijk klinieken in binnen- en buitenland. Het kan u duizenden euro’s schelen per ingreep!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 23/10/2012 - Gratis haartransplantatie?

Een gratis haartransplantatie: dat is wat iedereen wel wil die deze behandeling overweegt. Maar bestaat de gratis haartransplantatie wel? Iedereen wil graag besparen op de kosten, zeker in tijden van economische tegenwind.

Een manier om te kijken of u kosten kunt besparen, is het overwegen van een haartransplantatie in het buitenland. De haartransplantaties zijn natuurlijk niet gratis, maar u bespaart wel honderden euro’s. Let er wel op dat een ervaren arts de ingreep uitvoert en kijk naar referenties op de eigen site en zoek natuurlijk via Google naar ervaringen.

100 € korting tot tientallen procenten!Een gratis haartransplantatie is vaak niet mogelijk indien u foto’s laat plaatsen op de website van de kliniek. Wel is het mogelijk de ingreep met fikse korting te bedingen als u foto’s laat publiceren op de website van de kliniek. Hoeveel? Dat kunnen we u onmogelijk vertellen. Van 100€ korting tot vele tientallen procenten korting is zeker mogelijk. Ook kunt u vaak korting organiseren als u met meerdere personen komt. Indien u met 3 of meer personen gaat dan kunt u rekenen op gemiddeld 15%-25% korting.

Voor 1 € per graft?Hoeveel betaalt u dan per grafts? In Nederland kan de behandeling in de goedkopere klinieken dan soms voor 2€. In landen als Turkije wellicht al voor 1 €. Een volledig gratis haartransplantatie is alleen weggelegd indien u een bekende Nederlander bent. Nationale beroemdheden als Gerard Joling, Wesley Sneijder en Frans Bauer hoeven in ruil voor naamsbekendheid geen cent te betalen aan de haarkliniek. Indien u een gratis haartransplantatie wenst, zult u dus eerst beroemd moeten worden. Het is niet eerlijk, maar helaas wel de realiteit.

Ga voor kwaliteit.Maar gelukkig zijn er dus wel degelijk mogelijkheden voor de overige Nederlanders. De techniek bestaat steeds langer, artsen zijn steeds meer ervaren, dus u loopt steeds minder risico. Door de concurrentie vanuit het buitenland worden ook de prijzen in eigen land steeds scherper. Ga voor kwaliteit, maar wees geen dief van uw eigen portemonnee. Vergelijk goed waar en hoe u de voordeligste ingreep kunt ondergaan. Succes!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 19/10/2012 - Als dat geen mooi filmpje is....

Gaat over het hotel van Haartransplantatie Turkije:
Zeker dus de moeite waard om in Turkije te verblijven in zo'n mooie accommodatie.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 15/10/2012 - De grootste haarmythes

Een haartransplantatie is vaak de enige duurzame en veilige oplossing tegen kaalheid. Nu ja, sommige medicatie is ook effectief, maar medicijnen kennen altijd bijwerkingen. Waarom werkt enkel een haartransplantatie? Heel simpel: kaalheid bij mannen heeft meestal een genetische oorzaak. Dit in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Er zijn heel wat onjuiste tegeltjeswijsheden in omloop.

Scheren en haargroei


Zo zou scheren leiden tot snelle haargroei. Klopt daar iets van? Nee hoor, scheren leidt niet tot meer haargroei. De reden dat dit fabeltje de wereld in is gekomen, is dat mannen zich doorgaans in de pubertijd gaan scheren. En wat verandert er in de pubertijd? Voilá: de hormoonhuishouding die de haargroei reguleert.

Vitamines en voeding


Een ander veelgehoorde mythe is die over vitamines en voeding. Nu zijn er wel studies die erop lijken te wijzen dat vitamine D een positief effect heeft op haargroei. Maar kaalheid voorkomen bij mannen? Helaas, zeker niet. Als bepaalde voeding of vitamines kaalheid konden voorkomen, dan was dit al bekend geweest bij een groter publiek.

Haarwortel

Dan zijn er ook nog haarmythes over hoeden en petten. Wie die draagt zou wel eens vroeg kaal kunnen worden. Klopt daar iets van misschien? Nee, ook dit is een broodje aap. Ook je haren verven zorgt niet voor de algemene vorm van kaalheid. De gezondheid van je haar hangt samen met de haarwortel. Gelukkig zijn er, in ieder geval in Nederland, geen middelen die invloed hebben op haaruitval.

Haartransplantatie of medicatie


De algemene vorm van kaalheid komt bij mannen vrijwel altijd door het hebben van de ‘verkeerde’ genen. Een kwestie van pech of juist geluk dus. Laat je dus niets op de mouw spelden en accepteer je kaalheid of kies voor een oplossing die wel werkt. Een haargroeimiddel dat is goedgekeurd door de Amerikaanse keuringdienst van Waren of een FUE haartransplantatie. De overige middelen zijn zonde van het geld!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 8/10/2012 - Blijven de haren na een haarimplantatie zitten?

Het is een vraag die dikwijls gesteld wordt: ´Blijven de haren na een haarimplantatie ook echt een leven lang groeien?´. Indien iemand geen nare ziektes krijgt, blijven de haren inderdaad een leven lang groeien. Het antwoord is dus: ja. De reden? De haren die worden getransplanteerd komen uit het donorgebied. Simpel gezegd: het achterhoofd. Dit gebied is genetisch gecodeerd om nooit uit te vallen.

Belangrijk is wel dat men beseft dat de bestaande haren wel kunnen blijven uitvallen. Bij jonge mannen is het daarom verstandig om medicatie te overwegen die haaruitval tegengaat. Er bestaan maar enkele vormen van medicatie die bewezen effectief zijn. Helaas hebben deze middelen wel bijwerkingen. Of iemand kiest voor medicatie is dan ook altijd een persoonlijke keuze. Men doet er verstandig aan deze keuze uitvoerig te bespreken met een arts.

De haren blijven na een haartransplantatie dus een leven lang groeien. Hoeveel haren er nodig zijn voor een goed resultaat hangt uiteraard samen met de mate van kaalheid. Is één behandeling genoeg? Soms wel, maar vaak ook niet. Voordat u overgaat tot deze cosmetische behandeling, is het belangrijk dat uw verwachtingen realistisch zijn. Informeer goed bij diverse aanbieders en benader objectieve instanties zoals de Nederlandse Haarstichting. Je kunt ook naar een gerespecteerde kliniek als bv Estetistanbul gaan.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 8/10/2012 - Zo knip je dunner wordend haarHet is dus helemaal niet moeilijk om je haar te knippen als het iets dunner wordt. Deze kapper weet er wel raad mee.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Haartransplantaties zijn niet meer alleen voor beroemdheden weggelegd. Lees hier het laatste nieuws over haartransplantatie

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer