Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

HairAware

16/3/2011 - HairAware 2,5 jaar!

Volgende maand bestaan we 2,5 jaar, wat is die tijd hard gegaan! In die afgelopen periode van 2,5 jaar is er een hoop gebeurd EN veranderd.

We zijn heel bijzondere mensen tegengekomen en hebben helaas ook van een aantal mensen afscheid moeten nemen. We zijn verhuisd en zijn van pretty hair and nails in HairAware veranderd. En niet te vergeten we zijn behoorlijk gegroeid in die 2,5 jaar.

We zijn in 2008 met niets begonnen, geen kappersstoelen, geen wasbak, geen klanten, maar ondanks dat wisten we ons werk goed te doen! Het verschil? We luisteren en communiceren goed, naar mijn mening een van de allerbelanrijkste dingen in het vak! Ondanks die moeilijke start hebben we onze moed niet verloren, we kochten al snel een kapperstoel, een spiegel een een verplaatsbare "wasbak". Al snel wisten veel mensen ons te vinden, waarvan er nog altijd een heleboel vaste klant zijn. In die 1ste periode kwamen we ook de andere kant van het ondernemerschap tegen, zo zijn we door mensen benaderd die ons wilden oplichten, we hebben een aantal "klanten"gehad die zeiden dat ze hun portemonnee vergeten waren en vervolgens niet meer terug kwamen, honderden reclame bedrijven die je iets willen aansmeren voor honderden, soms wel duienden euro's en vervolgens niets leveren! Allemaal wijze lessen geweest, gaanderweg leer je hiervan hoe hard het soms ook is!

Eind 2010 zijn we verhuisd van de haverschmidtstraat naar De Genestetlaan in Den Haag! Wat een feest, een mooie locatie, een gezellige straat en veel beter vindbaar. We hebben nieuwe stoelen besteld, de voorraad weer helemaal aangevult en EINDELIJK een normale wabak! Hahaha wat een verschil en wat een gemis is dat al die tijd geweest. Met de verhuizing werd ook HairAware een feit, een spontane ingave, zomaar op een ochtend, maar misschien wel de beste ooit, een nieuwe website, een nieuwe naam, een nieuwe locatie kortom een nieuwe start! En wij zijn blij dat wij dit met onze trouwe klanten hebben moggen meemaken!

Vanaf begin volgende maand zullen wij met het kappersysteem van DaVinci international gaan werken, voor ons weer een volgende stap! Een volledig geintregeerd kapperssysteem, voor afspraken, klantgegevens en afrekenen. wij hopen dat u als klant net zo enthousiast raakt als wij!

Hopelijk tot snel bij Hairaware

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/3/2011 - HairAware

Welkom op de bloppagina van HairAware!

Vanaf heden zullen wij regelmatig blogs posten met betrekking tot onze salon, haarmode en de nieuwste trends en tips! Ook zult u hier zo nu en dan foto's vinden van de geweldige kapsels die wij hebben gecreeerd!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Een blog voor iedereen die geinteresseerd is in haar en onze salon

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Posts

HairAware 2,5 jaar!
HairAware

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer