Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Dit is de weblog van de Halzwetjes

3/4/2006 - Teun is geboren

Hallo allemaal,

 

Teun is geboren op zondag 2 april 2006. Als trotse ouders horen wij te zeggen dat Teun de mooiste baby van de wereld is, dus zullen we dat zeker niet nalaten. Voor een zondagskind had Teun er wel flink de vaart in want met een goede 4 uur was de bevalling geslecht door Suus. Niet geheel zonder kleer scheuren maar zeker te overzien en het eerste gekrijs maakt dan een heleboel goed.

 

Teun is compleet op de wereld gekomen, alles er op en eraan en ook de eerste testjes heeft hij met glans volstaan. De verloskundige en kraamhulp hebben Teun met een gerust hart achtergelaten in huize "Halzwets". Goede temperatuur, gedronken aan de borst en ook al geplast helemaal goed dus. Met Suus gaat het ook goed, van 11 uur bij de bevalling van Gijs naar 4 uur voor de bevalling van Teun, dat gaat dus niet zonder enige naweeen en dat valt even tegen. Verder is ze zo trots als een pauw op haar kleine ventje en wij (Gijs en Marcel) zijn bere trots op de prestatie die ze heeft geleverd.

 

Gijs was tijdens de bevalling in goede handen bij Martijn en Suus, en na twee uur oefenen zat "broer Teun" en zo goed in dat hij dat ook aan het kraambed kon zeggen. Broer Teun werd overladen met kusjes en een lieve aai over zijn bol van zijn grote broer Gijs.

 

We houden jullie op de hoogte en we zullen ook snel foto plaatsen, kijk hiervoor ook op www.xs4all.nl/~halzwets

 

Dikke kus van Marcel, Suus, Gijs en Teun

4 Comments Post A Comment! Permanent Link

21/11/2005 - Dit is alvast een voorproefje

Dag allemaal,

 

Dit is de weblog van Marcel, Suus en Gijs. De naam van Kleine Zwet 2 blijft nog even geheim....... maar die wordt zeker toegevoegd als hij/zij van zich laat horen.

 

Groetjes en we zullen de foto's en filmpjes van Gijs up to date houden via http://www.xs4all.nl/~halzwets/

 

Marcel, Suus en Gijs

5 Comments Post A Comment! Permanent Link

About Me

Weblog van Marcel, Suus, Gijs en Teun

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer