Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Wegwijs in Handtherapie: lekker handig! Home | Profile | Archives | Friends
Steeds meer klinieken en praktijken zeggen gespecialiseerd te zijn in Handtherapie. Waar zit nu de echte kennis en wat zijn slechts slimme marketeers ?

Waarom deze blog?14/9/2011

Ik heb lange tijd problemen met mijn rechterhand gehad. In het lokale streekziekenhuis werd gezegd rust te houden. Op de gipskamer is een soort spalk van gips gemaakt. Een onhandig groot ding waarmee ik overdag niets kon.

Voor therapie werd ik naar de fysiotherapie verwezen. Geen ervaring hebbende met de zorg, heb ik de dichtsbijzijnde fysio opgezocht. Deze zij mij wel te kunnen helpen en liet mij tweemaal per week komen om mijn hand te masseren. Dit heb ik zo 4 weken volgehouden zonder constatering van enige verbetering. Op mijn vraag of het allemaal ergens toe zou leiden, kreeg ik uiteindelijk het antwoord dat ik wellicht toch maar eens meer specialistische zorg moest gaan zoeken. Ik werd verwezen naar een praktijk gespecialiseerd in handtherapie in Utrecht. Daar doen ze niets anders.

Nou daar deden ze van alles, maar niets om mijn hand beter te maken. Eerst allerlei enquetes en vragenlijsten invullen en pas bij de derde behandeling werd er serieus naar mijn hand gekeken door een therapeut die zo van de opleiding komt. Hoe kun je dan al handspecialist zijn.

Na het nodige 'google' werk heb ik zelf een andere praktijk gevonden. Ook nog eens dicht in de buurt bij mijn huis. Hier blijken ze echt gespecialiseerd te zijn. Direct aandacht voor mij en mijn hand en tijdens het eerste consult ging ik al met een op maat vervaardigde spalk de deur uit, waarmee ik veel van mijn dagelijkse activiteiten kon uitvoeren.

Ik noem hier expres geen namen omdat ik gemerkt heb dat men graag naar elkaar verwijst en er op Google veel zijn die zeggen dat ze specialist zijn. Graag zou ik deze blog gebruiken om jullie te vragen je ervaringen ook te delen, zodat ik wat gegevens kan verzamelen over wie de echte handtherapeuten zijn. Hopelijk kunnen we elkaar zo helpen tot een lijst te komen van kwalitatief goede handtherapie instellingen!

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer