Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weblog van Hans

filmpjes

19:23, 15/5/2014 .. 0 comments .. Link


Inleiding

19:15, 15/5/2014 .. 0 comments .. Link

Dit verhaal, deze blog gaat over mij, Hans, ik ben 58 jaar, en woon samen met mijn vrouw Ellen en haar dochter Ruby. Sinds 21 mei 2014 weet ik dat ik kanker heb aan mijn dikke darm.

Het verhaal is bedoeld om anderen te informeren, maar ook om voor mijzelf, om dat wat er met mij gebeurt op en van mij af te schrijven..

Ik probeer zo duidelijk en volledig mogelijk te zijn, je kunt reageren maar dat hoeft niet...

 

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je mij in gedachten wilt steunen.....

 

HansNa de eerste dag....

18:05, 15/5/2014 .. 0 comments .. Link

Pfft dat was wel wat zeg...

Maandag dacht ik een onderzoekje te ondergaan om te ontdekken waar de bloedarmoede door werd veroorzaakt.. Dat pakte toch even apart uit.

Nadat ik wakker was geworden uit het roesje dat ik had gekregen werden Ellen en ik verzocht om te blijven wachten op de arts.
Ik dacht dat er bij het onderzoek een poliep zou zijn gevonden, hoe anders was het. Ik heb darmkanker! niks poliepje ofzo nee hoor. Meteeen maar de cold turkey en hup mijn en ons leven is meteen op de kop gezet. Na het vreselijke gesprek werden we verwacht bij de verpleegkundige die een schema had opgesteld voor de onderzoeken die ik moet ondergaan. 

Gelukkig vinden de onderzoeken snel plaats zodat we volgende week woensdag de uitslag kunnen vernemen.

Darmkanker is onderverdeeld in 4 fasen. 1 is goedaardig gezwel, 2 is kwaadaardig gezwel, 3 is kwaadaardig met uitzaaingen, 4 is einde verhaal, hetgeen betekent dat je al vol zit met andere gezwellen.. pfftt.

Nu zal het op zeker niet fase 1 zijn, de arts vertelde op basis van zijn ervaring dat het een kwaadaardige is.. dus rest hopelijk 2 of 3 ... 4 is pure horror en daar wil ik nu even niet aan denken.

 

Weet je, het is zo gek dat in een minuut je leven verandert... en niet alleen mijn leven, ook Ellen, Ruby en mijn moeders leven staat meteen op de kop... dat kost even tijd om te verwerken.

Ik heb me meteen ziek gemeld en in overleg met mijn chef blijf ik thuis... Intussen hebben we een heel stel therapeuten op ons pad getrokken om mij en ons te helpen.

Eerst de othomioluculaire aanpak om via de voeding de kanker te lijf te gaan; hiermee maken we het milieu voor de kanker onaantrekkelijk en moeilijk om te overleven;  voorts heb ik Reconnective Healing ingezet, naast de Helende Reis, opstelling en ander energiewerk. Hiermee hopen we de omstandigheden voor de kanker te veranderen.....

 

Tot dusver gaat het goed, ik voel me goed, net alsof er niets aan de hand is...raar is dat...

 

Wordt vervolgd!  morgen CT scan en longfoto's....

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

filmpjes
Inleiding
Na de eerste dag....

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer