Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
dolen door Almelo

Description

Almelo, de stad waar ik woon en werk, in perspectief gezien. Aktueel, maar ook voorzien van persoonlijke herinneringen. Soms humoristisch,soms cynisch. In ieder geval de stad waar ik al 42 jaar van mijn leven doorgebracht heb.


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Mijn eerste bericht

06.11.2005

 

Mijn allereerste bericht op een helemaal nieuw weblog. Het aanmaken kostte enige moeite, maar het is een prima bezigheid om een saaie zondag door te komen. Niet dat de zondag saai is maar wel dat er een saaie rust op de zondag heerst.Volgens mij snakt iedereen op zondagmiddag al naar de bedrijvigheid van de maandag.

Waarom een weblog vraag ik mezelf af en dat over Almelo. Wil ik iets nalaten, wil ik iets delen, geen idee allemaal nog. De hoofdzaak zal waarschijnlijk liggen in hoe IK mijn leven van alledaag in Almelo doorbreng en wat ik om mij heen zie. Ook zijn dat herinneringen want dat wil ik wel proberen; mijn persoonlijke herrineringen aan mijn Almelo op de 1 of andere manier vastleggen. Want wat wel vasstaat is dat Almelo in de 42 jaar dat ik er nu woon aan het veranderen is.

Geboren in Weststellingwerf, na 4 jaar verhuisd naar Almelo en vervolgens op mijn 20e een uitstap naar Rotterdam, om na 4 jaar toch weer terug te keren naar ' het oude nest", kan ik nu toch wel zeggen dat ik me Almeloer voel zonder me daarvoor te schamen. Ik ben er naar school geweest, ben er wezen stappen in het schamele uitgaansleven, heb mijn (ex)partner(s) er ontmoet, ben er getrouwd en gescheiden, heb jarenlang gewerkt in een plaatselijk kindertehuis, werk nu in een andersoortige hulpverlening, heb vrienden zien vertrekken en weer terug zien komen, mijn directe familie woont in Almelo, mijn kinderen zijn er geboren en getogen en dus verweven met Almelo. 

Kortom .........ik ben een almeloer!!

 


Posted: 14:22, 6/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer