Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rolex

6/3/2012 - Da Vinci Chronograph IWC horloges geïnspireerd door 'innovatieve' schilder

Da Vinci Chronograph IWC horloges zijn geïnspireerd door de 'ononderbroken, innovatieve kracht "van de Italiaanse schilder en uitvinder, de fabrikant beweert.

Volgens de Schaffhausen uurwerk-maker, de apparaten een nieuwe standaard in de Watch-ontwikkeling en in het bijzonder de 89360 kaliber chronograaf uurwerk is gebaseerd op een nieuwe automaat met dubbele pal kronkelende systeem.

Dit in tegenstelling tot bouwmethoden eerder in IWC horlogesAls meer meting wordt gecombineerd in een binnenste draaiknop waardoor gemeten uren en minuten snel worden gelezen.

Hierdoor betekent dit dat "niet alleen de mechanische rendement wordt verhoogd ook de praktische de drager zijn beslist verbeterd" het bedrijf blijven.

Een nieuw soort stopwatch en de tussentijdse tijdmeting display zijn ook onderdeel van de toekomstgerichte Da Vinci Chronograph.

De Star Online onlangs gemeld dat de Il Destriero Scafusia IWC horloge, dat is beschreven als de meest gecompliceerde polshorloge van alle tijden, is gegaan op het display als afgezien van een bijzondere collectie in Maleisië.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Rolex-horloges

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer