Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

happy blog 

een extreme KUT dag

11:46, 3/12/2011  ..  0 comments  ..  Link

dacht ik weer een weekend geen ruzie te hebben als ik bij mijn vader ben, nee doet die vader van een klojo weer eens zeggen dat ik alles fout doe, ja maar dan krijg je me wel boos ja. nou ja ik hoop dat hij zometeen weer normaal gaat doen anders ben ik hier heel erg snel weg hoor, want dan ga ik lekker bij mijn moeder thee drinken en dan blijf ik de rest van het wekend daar en dan zie ik mijn vader weer over 2 weken maar ja als hij zo door blijft gaan ga ik voorgoed bij mijn moeder wonen( ik hoop dat ik vanacht nog een beetje rust kan krijgen). maar gelukkig heb ik morgen karate en kan ik mijn agressie afreageren op de mensen daar  (dat mag je mag alleen niet te hart slaan).

 

(ik kan hem wel wurgen maar daar ben ik te lief voor en doe ik dat maar niet(anders krijgen ik meschien een strafblad en dat wil ik niet(grapje))).

 

 

 

 tijgertje

17:08, 25/9/2011  ..  0 comments  ..  Link
  deze vond ik ff tussen door op het internet schattig he vind jij ook niet

mijn dag

17:01, 25/9/2011  ..  0 comments  ..  Link

mijn dag was echt zo saai  het was te warm om iets te doen ik kon alleen maar de hond uitlaten ik moest het wel doen anders werd mijn vader boos om helemaal niks maar verder was er niks gebeurd een saaie dag dus.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

een extreme KUT dag
tijgertje
mijn dag

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer