Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Over alle dagelijkse beslommeringen van een werkende moeder

Over alle dagelijkse beslommeringen van een werkende moeder

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Monday

Ik stond vandaag erg moe op, na een super leuk en gezellig weekend. 

Zaterdag vierden we de verjaardag van mijn man met familie en vrienden. Het was erg gezellig, gelukkig was het droog en konden we in de tuin zitten. Ik was de hele week al bezig geweest met snoeien en we hadden nog snel even een hut in elkaar geflanst van afval steigerhout. Het was zonde geweest als we alleen maar binnen hadden kunnen zitten. Blij dus met het weer! Heerlijk met z'n allen aan de lange tuintafel, kletsen bij de staantafels en de kids vermaakten zich prima op de trampoline en met het speelhuisje. Rond zes uur hadden we hamburgers gebakken, die erg goed in de smaak vielen. Voor het recept ga je naar www.ah.nl en dan zoek je op "Double American Classic". De komkommertjap met dille was echt lekker. Tot 's avonds laat was het prima weer om buiten in de loungeset te zitten, omdat de kinderen zich zo goed vermaakten keken we niet echt op de klok. Om half elf vonden we het wel echt tijd worden en hebben we de kinderen naar bed gebracht. Daarna het meeste opgeruimd en nog even lekker met z'n tweetjes nagenoten van de dag. 

Zondag stond er een dagje Efteling gepland. We hadden kortingkaartjes waarvan de geldigheidsdatum bijna verstreken was, dus we moesten wel. In eerste instantie was ik wat huiverig, maar ik kan niet anders zeggen dan dat de kinderen zich fantastisch hebben vermaakt, zonder ook maar een keer te zeuren! Stiekem geniet ik zelf ook nog van de attracties; het schommelschip zorgt voor heerlijke kriebels en een geweldige lach op mijn gezicht. 

En dan is het weekend alweer voorbij en snooze ik zovaak mijn wekker dat ik bijna moet gaan haasten. Ik ben nooit zo'n ochtendmens geweest en ik heb dan helemaal moeite met opstarten als we een druk weekend hebben gehad. Maar ik overleef het met mijn ochtendritueel. Zodra de kinderen wakker worden, komen ze zelfstandig naar beneden, dit is meestal tussen 7 en half 8. Mijn kids zijn 3 en 5 jaar en slapen in tegenstelling tot ons, wel boven. De oudste zet de tv aan en knalt Netflix op, de jongste doet daaar gewoon aan mee. Ik smeer brood en zet het bij ze op de salontafel, zo zijn ze wel eventjes zoet. Ik kan dan douchen, aankleden, opmaken,  ontbijten, tasjes klaarmaken, etc. Als ik daarmee klaar ben, help ik de kinderen met aankleden en tanden poetsen. En dan lopen of fietsen we naar school, die is vlakbij, een paar straten verderop. 


[ 21:55 ] [ 13/6/2016 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer