Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
sitehappyfor4

Home - Profile - Archives - Friends

char het meduim

Posted on 9/10/2005 at 19:03 - 0 Comments - Post Comment - Link

Cursor by www.Soup-Faerie.Com  

welkom op de char site

Het Amerikaanse medium Char Margolis balanceerde vorig seizoen weer op de scheidslijn tussen het aardse en het rijk der geesten. Vanaf donderdag 25 augustus deelt zij weer haar paranormale gave met bekend en onbekend Nederland.

 

 

  meduim char

  

Afgelopen zondag was het medium Char Margolis in Life & Cooking te gast. Irene en Carlo waren verrast te zien dat ook dit medium schrijf talent heeft.

Onzichtbaar talent
In haar geboorteland Amerika heeft Char bekend gekregen doordat ze de vermiste zoon van Dean Martin, een bekende Amerikaanse zanger uit de jaren 50 en 60, opspoorde. Toen ze destijds als laatste redmiddel door de FBI werd gevraagd wist ze het stoffelijk overschot van Dean Martin jr. te vinden. Daarna ging het balletje rollen en was Char in de diverse gerenommeerde televisieprogramma's te zien. Zo waren CNN's Larry King en talkshow host Ricky Lake erg onder de indruk van Char's gaven.

Medium
In Nederland is Char inmiddels ook een bekend gezicht. Samen met presentatrice Chazia Mourali heeft ze een goed bekeken programma waarin ze haar gasten met overleden familieleden en vrienden herenigd. Al meer dan 25 jaar gebruikt Char haar gaven om geesten te zien, te horen en gedachten te lezen. Ze reist de hele wereld rond om readings en workshops te geven. Naast haar werk als medium is ze ook actief schrijfster. Zo schreef ze onlangs het boek Innerlijke Wijsheid'. In vier stappen legt Char uit hoe met intutie, logica en verstand een gelukkiger leven mogelijk is.

TV spiritualiteit
Zondag werd Char aan de tand gevoeld door Carlo en Irene. Tijdens haar programma spreekt Char namelijk ook mensen op straat aan. Verbazingwekkend is dat Char vanuit het niets dingen weet van mensen weet die ze nog nooit gezien heeft. Char benadrukte in de uitzending dat ze met haar readings mensen probeert in te zien dat ze spiritueel rijk zijn. Char is begin september begonnen met een nieuwe reeks van haar programma. Zij is te bewonderen op donderdagavond rond half 10 's avonds.

Kijk voor meer info over Char op www.rtl4.nl of op www.char.net

 

 

Een spetterende opkomst van Char het medium!


hallo

Posted on 9/10/2005 at 18:59 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

 

 

welkom op de muziek site

 

 

                                                         

 

hallo welkom op deze muziek site ik hoop er nog veel meer op te zetten op deze site.

 

 

_____________________________________

video clip de beste van deze site.!!!!!!

Norah Jones - Sunrise

_____________________________________

video clip  

winDirVariable="C:/WINDOWS"

 

 *Clipje*
(De Jeugd Van Tegenwoordig - Watskeburt) 

  

 

Destinyschild: Girl
De Jeugd Van Tegenwoordig: Watskebeurt ?!?
Akon: Lonley 

 


Ali B: Leipe Mocro Flavor
50-Cent: CandyshopClipje van kelly clar

 

 

 

    


 

 

 


simple plan simple 

 

 

 

kijk veder op http://www.imonline.nl/livemusic  want deze site zit vol vind ik dus voor nog meer clips moet je dus livemusic gaan

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer