Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hardlopen

Home - Profile - Archives - Friends

Nieuwe outfit en het weekend staat vast!

Posted on 27/10/2011 at 12:41 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal!

Zondag hebben we een nieuwe route gelopen en ook meteen een nieuw record neergezet! 105 minuten! Sinds een aantal weken maken we trouwens gebruik van een super handige app op mijn iPhone! Looptijden.nl! Hiermee kan je heel gemakkelijk bij houden welke route je hebt gelopen, hoeveel km., welke tijd, hoe hard gemiddeld en hoeveel calorieen je hebt verbrand. Vooral dat laatste vinden de dames onder ons heel interessant ;). Op de site kan je je profiel bijhouden en ook loopgroepen zoeken. Voor ons niet zo interessant omdat we al een groepje hebben, maar misschien wil jij graag met anderen lopen zodat je altijd een stok achter de deur hebt?

Goed nieuws! We hebben eindelijk een nieuwe outfit gevonden! Aangezien de winter er weer aankomt en onze kleding zo goed als versleten is, waren we op zoek naar nieuwe broeken, ondershirts, overshirts en jacken. Tijdens ons laatste etentje hebben we lang moeten gediscussieerd over de kleur van onze jack (geloof me, met 2 vrouwen in de groep is dat verschrikkelijk). Uiteindelijk hebben we op Plutosport een nieuw hardlooppakje gevonden die bij iedereen in de smaak viel. Dit is onze jas geworden.

Nog meer goed nieuws! We hebben het weekendje weg geboekt! We zijn weer op zoek gegaan naar een leuk vakantiehuis op Belvilla.nl  en zijn helemaal geslaagd! Vrijdag 1 juni 2012 vertrekken we naar een leuk 10-persoons vakantiehuis mét sauna en 2 badkamers! Wel zo handig als je met 5-personen zweterig terugkomt van een hardlooptocht  en allemaal de douche in wil ;). Dit keer wijken we trouwens uit naar een vakantiehuis in het Zwarte Woud!  De Ardennen zijn we namelijk al een aantal jaar geweest en het Zwarte Woud is lekker bebost en dus ideaal om te hardlopen. We hebben er allemaal heel veel zin in, maar het duurt helaas nog een aantal maanden.

Groet Kevin


Maak kennis met 5Running!

Posted on 27/10/2011 at 12:39 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

Ik wil jullie graag wat vertellen over mijn vaste hardloopgroepje genaamd: 5Running! We zijn in totaal met 5 personen, 3 heren en 2 dames. We hebben vroeger in onze jongere jaren samen in een supermarkt gewerkt en zijn sinds die tijd altijd bevriend gebleven. Na al het stappen en het ongezonde studentenleven hadden we alle 5 de behoefte om iets aan sport te gaan doen en na lang dubben hebben we besloten om te gaan hardlopen! Met veel tips op Runningsweb zijn we aan de slag gegaan, we hadden namelijk totaal geeeeeen idee hoe we moesten beginnen. Uiteindelijk is 5Running ontstaan en gaan we iedere zondag ongeveer 1.5 uur hardlopen in de bossen!

Daarnaast doen we heel vaak leuke dingen rond om het hardlopen. Sinds 2002 gaan we ieder jaar een weekendje weg in het voorjaar. Vaak huren we dan een groot luxe vakantiehuis in een bos zodat we alle vrijheid hebben om hard te kunnen lopen. Een vakantiehuis in de Ardennen is ideaal! Dat hebben we de afgelopen 4 jaar gedaan en is ons perfect bevallen! Hardlopen in die natuur is super! Natuurlijk gaan we niet een heel weekend lang hardlopen. Naast het lopen doen we nog veel andere gezellige dingen zoals de regio verkennen en restaurantjes bezoeken want we zijn ook echt liefhebbers van lekker eten!

Het klinkt een beetje tegenstrijdig: hardlopen en lekker eten. Toch zouden we niet zonder onze vaste 'uiteten-avond' kunnen. Iedere eerste zondag van de maand zitten wij namelijk in een restaurant waar we geen van allen ooit zijn geweest. Normaal gesproken zoeken we eerst even op eet.nu een geschikt restaurant met een hoge beoordeling. We proberen zo vaak mogelijk af te wisselen, maar het wordt meestal wel een Mexicaans restaurant ;) Die avond zijn fijn om nieuwe routes af te spreken, soms nieuwe kleding uit te zoeken (we hebben namelijk een eigen tenue) en ons hardloopweekend vast te zetten!

Groeten Kevin!

 

 


Welkom op mijn hardloopblog!

Posted on 27/10/2011 at 08:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

Welkom op mijn hardloopblog en leuk dat je even komt kijken! Mijn naam is Kevin Waelders en ik ben 32 jaar. Ik heb deze blog opgestart om al mijn ervaringen te delen en je misschien wat bij te leren over het hardlopen. Deel jij deze hobby/sport met mij? Dan is deze blog misschien heel interessant voor je. Verder zal ik hier leuke verhalen neerzetten die ik samen met mijn vaste hardloopgroepje heb meegemaakt. Normaal gesproken gaan we iedere zondag met 5 man hardlopen en daarnaast gaan we vaak op hardloopweekendje, dagjes weg en avondjes uit.

Ik wens je veel plezier bij het lezen en hoop dat je er wat van opsteekt. Misschien doe je wel leuke ideeën op voor jouw hardloopclubje!

Groetjes Kevin


Hosting door HQ ICT Systeembeheer