Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
$ title
Mijn doelen, hoe bereik ik ze?

$ description
Ik ben Sascha, 15 jaar en wereldkampioen korfbal! Dit was mijn doel en dat betekend dat ik nieuwe doelen ga stellen.

$ menu
[home] [profile] [archives] [friends]

$ Eerste blog (24/3/2014)

Ik gebruik deze eerste blog om mijzelf voor te stellen. Ik ben Sascha, 15 jaar. Ik zit in 4 havo en wil na mijn eindexamen graag de opleiding Fysiotherapie gaan doen op het HBO.

Mijn grote passie waar ik bijna alles voor doe is KORFBAL. Tuurlijk denken mensen: ooh die gemengde sport voor mietjes en nee het is geen echte sport. Maar ik hoop te bewijzen dat dat niet waar is! Ik ben op mijn zesde begonnen met korfbal in Haarlem. Vier jaar geleden ben ik weggegaan bij mijn oude vertrouwde clubbie om een betere speelster te worden. Tegenwoordig rijd ik een half uur heen en een half uur terug voor een training. Ik speel op het hoogste niveau en ik heb me afgelopen jaren goed ontwikkeld en daardoor kom ik nu uit voor het Nederlands Team onder de 16 jaar. Waarmee we twee weken geleden wereldkampioen zijn geworden. WERELDKAMPIOEN! Ik ben hier natuurlijk ontzettend trots op maar dit was mijn doel en dat betekend dat ik nieuwe doelen voor mezelf moet gaan stellen.

Ik heb deze blog gemaakt om te laten zien hoe ik me voorbereid op wedstrijden, trainingen en toernooien zodat ik het uiterste uit mezelf kan halen om mijn doelen te halen!

[0 comments] [post comment] [link]
Hosting door HQ ICT Systeembeheer