Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nieuwe Hemel - Nieuwe Aarde

Engelen in je haar... Lorna Byrne

13:38, 18/7/2014 .. 0 comments .. Link

1. Door andere ogen...

Toen schrijfster twee was, kreeg haar moeder van de dokter te horen dat ze achterlijk was. Toen ze nog maar een baby was had haar moeder al in de gaten dat Lorna †altijd in haar eigen wereldje zat. In de wieg liggend zag ze haar moeder over zich over haar heen buigen, terwijl ze omringd werd dooor prachtige, lichte, glanzende wezens in alle kleuren van de regenboog: ze waren veel groter dan zijzelf, maar kleiner dan haar moeder. †Waarschijnlijk zo groot als een kind van drie.

De wezens zweefden in de lucht alsof ze veertjes waren,  en ze herinnert zich haar armen uitgestrekt te hebben,  om ze aan te kunnen raken, wat haar overigens nooit lukte. Wel was ze gefascineerd door deze wezens met hun prachtige licht.

Ze wist toen nog niet dat ze iets anders zag als wat andere mensen zagen en kwam er pas veel later van hen te horen dat deze wezens engelen heetten.

Ouder wordend merkte haar moeder dat ze alijd ergens anders naar keek of staarde, wat ze ook probeerde om haar aandacht te trekken. In waarheid was ze inderdaad altijd ergens anders: ze ging de engelen achterna, keek naar †ze, praatte en speelde met ze; Was betoverd door hen.

Ze leerde pas laat praten, maar was dus †al vroeg met engelen in gesprek. Hierbij dezelfde woorden gebruikend als wij, als mens, maar soms ook zonder woorden nodig te hebben. Gewoon elkaars gedachten lezend.

Ze dacht aanvankelijk dat alle mensen zagen wat zij zag maar toen zeiden de engelen haar, beter niemand iets iets te vertellen over wat zij zag; dat het een geheheim tussen hen en haar moest blijven. Een belofte waar ze zich jaren aan heeft gehouden maar nu, dit boekschrijvend, †eindelijk veel van haar ervaringen met engelen, met ons delend.

(O.a.) Volgens lorna, moeten er soms akelige dingen gebeuren, om te zorgen dat mensen veranderen, om te zorgen dat er zaken in ons leven veranderen. De actuele gebeurtenissen van gisteren met het uit de lucht schieten van een ten volle bezet †passagiersvliegtuig †lijkt me navrant in dit †beeld te passen. †Toch wil ik, misschien op een wat vreemde plaats hierna, ook aandacht geven aan het m.i. evenzeer ware feit, dat ook wonderen voortdurend, ondanks en misschien ook †mede, dankzij mensen, gebeuren. Mensen zien ze alleen niet.†nieuwe hemel nieuwe aarde..

13:41, 20/6/2014 .. 0 comments .. Link

... We staan aan de vooravond van,

wat eens bekend zal worden als

de Grote††Transformatie

van het menselijk ras.

Wanneer we ervoor kiezen

ons op te blijven houden met

zinloze gedachten,

in beslag genomen worden door

zinloze zaken,

zullen we doorgaan

zinloze bestaanspatronen

te ervaren.

die we,

voor het grootste deel

zelf,†

hebben geschapen...

(Marrianne Williamson -uit 'Illuminata') (blz 68 en verder)

Even voorstellen:

Hier:

Heartdreamer -†

Voornemens

een blog in leven te roepen

†die gaat maken

dat

alle (sexual) abuse

planeet aarde

verlaat.

Amen

(dit laatste is geen kerkelijke eindzegen maar wil voor mij zeggen:

:' Zo zij het'.)

eerst maar eens even

een klein gedicht van

carla pols in: ' polsstokjes'

je dwaalt wat in het voorhof rond

wordt met de dag steeds triester

je bent je eigen tempel

niemand dwingt je

niemand kiest er

voor jou

de lange†

smalle weg†

tot in je diepste kern

het heiligste der heiligen

te gaan

als†

hogepriesterAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

bewust Zijn

Categories


Recent Entries

Engelen in je haar... Lorna Byrne
nieuwe hemel nieuwe aarde..

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer