Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
$ title
HEBBES Leidsche Rijn

$ description
Weblog van een meisje die niet mee doet aan de real-life game HEBBES.

$ menu
[home] [profile] [archives] [friends]

$ HEBBES: Hunt or be hunted starts 07.04.10 (7/4/2010)

Vandaag was het zo ver: de mensen van HEBBES kwamen bij ons op school. Ho ho, wacht eens even, WTF is HEBBES?!

Ja, dat dacht ik ook, toen ik het voor het eerst hoorde.

Vandaag was het in de pauze opmerkelijk rustig. Waarschijnlijk is iedereen buiten, dat doen ze wel vaker als het lekker weer is, dacht ik. Toen de pauze op de helft was, zag ik een meisje een waterpistooltje uit haar tas halen en op een leraar schieten. Mijn reactie: "Dat kind zal wel weer te veel Spangas hebben gekeken, tss."  Bij Spangas was namelijk (Ik kijk het zelf niet hoor) een gedeelte van het verhaal geweest over een spel dat PARA heette. Met waterpistooltjes elkaar natspuiten tot er niemand meer over blijft.

Aan het eind van de pauze merkte ik waarom het zo rustig was. Zowat de hele eerste leerjaar stond bij 1 tafeltje. Waarom wist ik niet, maar daar kwam ik snel achter.

De les begint weer

Na de pauze begon de les weer. Wat hadden vrije werk tijd, dus het was nog al rumourig. Daar leerde ik over het spel van HEBBES. Ik kreeg het uitgelegd tot in de puntjes. Het gaat zo:

Elke jongere in Leidsche Rijn kan mee doen aan HEBBES. Er wordt een foto van je gemaakt en je krijgt je waterpistooltje. Ook krijg je een polsbandje. DIe moet je tijdens de komende drie weken van HEBBES altijd om hebben. Op 07.04.10 krijg je een mail gestuurd met je slachtoffer. Die moet je via Hyves, Google etc. opsporen. Als je die persoon vindt, moet je hem sprayen met je waterpistool. Zijn/haar bandje wordt afgeknipt en je krijgt het briefje met zijn/haar slachtoffer, die moet je dan ook weer opsporen, etc. Wie op het eind het meeste slachtoffers heeft, wint HEBBES.

Ik doe er niet aan mee, ik vind het niets voor mij. Daarom ga ik nu elke dag in deze blog schrijven, zodat de rest van de wereld ook waat wat het is.

Het fenomeen van HEBBES.

 

[0 comments] [post comment] [link]
Hosting door HQ ICT Systeembeheer