Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn heden en het verleden 

11:04, 9/11/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

'Toch wel grappig dat ik blijf schrijven terwijl eigenlijk niemand echt de moeite neemt om het te lezen, wand tja, een blog over hoe Emily zich voelt of wat er in haar omgaat is dat nog wel zinnig om te lezen?

Ik kan het goed begrijpen wand ik ben ook vrij onzinnig en ik ben misschien ook niet leuk genoeg om mijn verhalen te gaan lezen. Ik bedoel eigenlijk te zeggen hiermee, waarom zouden mijn verhalen wel intreressant zijn als ik zelf saai ben? Misschien wil ik ook eigenlijk wel helemaal niet dat dit gelezen word en doe ik gewoon weer moeilijk (zoals altijd)

Vanochtend had ik weer eens een hectische ochtend, vriendlief ging weer eens prescies om 08.15 zijn bed uit terwijl ik half negen op school moet zijn, zóóó frustrerend, ik vergeet de helft weer en mijn lichaam zit weer in de stress. Ik begrijp af en toe mezelf echt niet, en dan raak ik zo in de knoop wand wat is er nou erg aan om iets te vergeten? Op zo'n moment krijg ik zo'n naar gevoel in mijn lichaam, dan wil ik echt alles in elkaar slaan inclusief mijn vriend. En dan zegt mijn verstand wel van: Em, luister, dat heeft helemaal geen zin, stop denken doen. Maar hoe kan ik stop denken doen doen als ik mezelf niet eens onder controlle kan houden? Ik zou zo graag normaal willen zijn net als alle meiden van mijn leeftijd. Heerlijk doordeweeks naar school(ahum) In het weekend bij vriendinnen logeren en naar de kroeg. Met mijn moeder shoppen in de stad. En dan met mijn vader heerlijke buitenritten met de paarden. Ik weet zelf ook wel dat ik mezelf alleen maar gek maak met die gedachtes, maar waarom komen die gedachtes nou juist elke keer terug als ik ze niet wil hebben? Bestond er maar een uit knop, vaak fantaseer ik mij over een manier waarop ik een einde kan maken aan alle problemen zonder dat ik dood ben, wand ja dood, wat heb je daar nou eigenlijk aan? Je hebt eigenlijk helemaal niks aan de wereld en aan je lichaam, kom op, ik ben iedere week beroerd en dat beperkt mij zoveel in mijn vrije tijd omdat ik moe, zwak of misselijk ben (letterlijk) Dan komt er ook nog eens bij dat ik die k.u.t. medicijnen slik die me de uistraling van een lijk geven en mijn energy verbrand alsof het....tjonge jonge je weet wel is. Ik wou eigenlijk water zeggen maar dat klopt niet helemaal.

 

Ik ben weer lekker aan het zeuren en zeiken hé? Klopt! heb gewoon heel veel aan mijn koppie zitten.02-11-2010

09:33, 2/11/2010  ..  Posted in Mijn diertjes  ..  Link

Zo vandaag is de schoolweek officheel weer begonnen! Bah, bah en nog een bah!

Werd vanochtend om 07.00 wakker, nog niet uitgeslapen en veelste moe. Ben gelijk onder de douche gesprongen en bij mijn beestjes gekeken. De muizen gaan goed, de ratten ook. Browny lag lekker in zijn nieuwe kooi te luieren en Els lag er bovenop.

Nieuwe kooi? Ja! Er is eindelijk genoeg ruimte in de dierenwinkel dus ik kan een nestje fokken met Browny, dit doen we omdat we de exacte leeftijd van Brown niet weten en hij al aardig grijs is. Gister heb ik een oude vogelkooi van Vinc gehad en heb die helemaal rat vriendelijk gemaakt compleet met rattenbuis, plattautjes en een speelhuisje. Heb Els en Browny gister voor het eerst bij elkaar gedaan en ze maakte geen ruzie en leken elkaar direct geaccepteerd te hebben. Heb ze eerst lekker in bad gedaan met nieuwe knaagdiershampoo. Nu is het 21 dagen wachten tot er iets geboren word!

De hamsters daarin tegen heb ik een beetje mijn twijffels over, heb nu 2 hamsters zitten. Dwerghamsters een grijze en een witte. Toen ik vanochten bij ze keek had het witte vrouwtje bloed bij haar mond en een hap uit haar oor. Niet heel ernstig alleen hamsters leven in principe solitair dus vechten doen ze sowieso. Het is de bedoeling dat hun ook een nestje krijgen over ongv 20 dagen.

 

Maar waarom fok ik die diertjes eigenlijk?

Ik ben op het idee gekomen toen ik voor het eerst bij Vinc zijn diertjes ''leverancier'' was. Ik schrok me kapot en vond het verschrikkelijk wat ik daar aantrof. Knaagdieren in plastic bakken met zijn 5en. Mannen, vrouwen, alles door elkaar. Mijn eerste rat die ik daarvandaan heb gehaald is dan ook binnen een week overleden. Marley. Als je er vanuit gaat dat muizen en ratten binnen 6 weken geslachtsrijp zijn is het daar een grote broeikas compleet met ziektes. Mijt, schurft, verkeerd voer en konijnen in kleine hokjes zonder water. Toen ik daar ook de deur uitstapte stond het huilen me nader dan het lachen. Ben daar nog een paar keer geweest en heb het ook tegen mijn ouders verteld. Mijn ouders zijn echte dierenvrienden en vonden het verschrikkelijk om te horen.

Heb in die weken ook vaak geroepen, we gaan onze eigen diertjes fokken! En zo is eigenlijk het project op stand gekomen. Ik doe dit vooral omdat ik vind dat je dan ook de garantie aan je klant kan geven, je weet wat het mankeerd, de echte leeftijd en ze hebben dan ook 100% een goed leven bij mij.

De diertjes zitten in grote hokken, met voldoende frisse lucht, krijgen het beste voer en geen ''opfok brok'' Ik fok niet meer nestjes dan dat er nodig zijn, scheid moeder en kinderen optijd van elkaar om inteeld te voorkomen. Ik behandel de diertjes iedere maand tegen mijt en 1 keer in de week een grote schoonmaak. Wanneer er klanten voor een diertje komen kijken geef ik ze advies en krijgen ze een folder mee. Dat is mijn ideale situatie. Heb nu 4 ratten zitten, 4 muizen en 2 hamsters. Wie weet wat de toekomst brengt.

Heb gister niet echt veel gedaan, lekker thuis gechillt en een pyama dag gehad. Vandaag wil ik weer gaan springen met Sheila!

 

xx**EmilyWeekendje 31-10-2010

10:18, 1/11/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link
Zo vandaag 10.00 opgestaan, computertje aangezet eigenlijk net als alle andere ochtenden maar nu al met 3 dagen ontzettende irritante rugpijn. Hoe het komt? Ik heb geen idee...ik denk dat het komt omdat Vincent mijn rug heeft gekraakt een paar dagen terug.


Het is alweer maandag, de eerste dag van de week of de 2de? Welke mensen leven eigenlijk vanuit het feit dat de week op zondag begint?Verder over mijn weekend. Ben al op donderdag naar Vincent gegaan, donderdag was een drukke dag maar een leuke dag. Heb nu hamsters en muizen erbij. De muizen zijn zwanger en zijn naar mijn verwachting volgende week uitgerekend. De hamsters is nog even afwachten of die een nestje gaan maken. Donderdag avond ben ik gelijk even naar de paardjes geweest, alleen gevoerd en gepoetst wand had verder geen zin om even te rijden of actief bezig te zijn. Ben vroeg naar bed gegaan en heb de volgende dag lekker uitgeslapen tot 12 uur.


Vrijdag eigenlijk niks bijzonders gedaan, met mijn schoonmoeder naar een paarden winkel geweest en nieuwe dekens gekocht voor Dirk en Sheila, daarna naar de paarden geweest en s'avonds weer vroeg naar bed. moe.

Zaterdag de hele dag in de winkel gewerkt, Vin gekookt, ijsje gegeten en weer naar bed. alweer moe.

Zondag uitgeslapen tot 10 uur, wow wat een tijd he! en daarna naar de paardjes gegaan samen met Vin. We hadden het idee om ´´vroeg´´ een buitenrit te maken maar aangezien het regende ging dat niet door. Dan maar actief bezig zijn. We hebben de stal leeggehaald voor Dirk en schoongemaakt. Daarna wat simpele hindernisjes neergezet en heb ik voor het eerst met Sheila gesprongen! Nog een leuke ontdekking trouwens gedaan....Bonkey kan op een tonnetje staan! Echt leuk joh die gekkerd bleef er wel 10 minuten op staan hihi.
S´avonds niks gedaan, alleen geslapen en alweer moe.


xx**Emily

Tijd geleden

08:19, 3/7/2010  ..  Posted in Mijn diertjes  ..  Link
Zozo..zo weer een stukje voor me blog, wat is dat een tijd geleden zeg! We zijn onderhand alweer een hoop veranderingen verder, heb mijn diploma VMBO gehaald en de kennismaking dag van mijn nieuwe opleiding die in A'dam gaat plaatsvinden is ook al achter de rug!

Heb nu heerlijk vakantie en ik begin me nu ook steeds meer te realiseren dat het allemaal nog niet eens zo slecht met me gaat. Ik rij weer paard, wie had dat ooit gedacht? Ik ben Rens echt ontzettend dankbaar dat ik lekker mag rijden. Het geeft me rust en ontspant me. Paarden stralen ook rust uit, kracht en hebben ontzettend veel geduld. Ik heb weer werk, bij een supermarkt, oké geen topbaan maar het is toch geld verdienen! En ik heb weer goed contact met me vader en dat vind ik nog wel het allerbelangrijkste van alles.
Dinsdag heb ik de diploma uitreiking en dan komt hij ook.

 

Brak & Beroerd

08:33, 1/6/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link
Hey,

Ze zijn er weer de bb, brak en beroerd. Heb weer veelste hard gezopen van het weekend..

Ben er weeer!

08:54, 23/5/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

Zo na 1 nachtje thuis te hebben geslapen ben ik weer bij Col een nachtje slapen! Ik ben vancohtend een beetje chaotisch wakker geworden omdat ik best laat thuis was ben bezig barbequen bij een man en een vrouw waarvan de zoon regelmatig in de winkel is waar ik tegenwoordig sinds 2 weken ook regelmatig tot vaak ben. Later kreeg ik nog een offline bericht van Jimmy op mijn msn en heb ik 50 minuten met hem gebeld. Het was best een lastig gesprek dat wel, hij heeft wel goed weer bewezen dat hij niks veranderd is en ook laten merken dat hij dat helemaal ook niet van plan is. Best vreemd, wand hij zei ook over de telefoon dat hij me heel erg miste en dat hij er geen zin meer in heb (met zijn leven dan he) En dat hij gauw weer wou afspreken en liefde van me wou. En oja hij heeft wel 3 of 4 keer gezegt dat hij van me houd. Hij maakte me best is de war maar heb niet aan hem toegegeven.

Vandaag dus een hectische dag. Werd wakker gebeld en gevraagt mee te gaan naar het strandje in Hoorn, tuurlijk wou ik dat! Vin ging ook mee dus het zou een gezellige boel worden. Ik me superturbo omgekleed en mijn vissenkom verschoond. Toen stond Col al voor de deur en zijn we naar het strandje geweest en daarna hebben we lekker hamburgers gegeten bij de Burger King. Toen we thuis waren hebben we nog een sticky gerookt en nu zijn de jongens lekker bezig met koken. Mijn buik rammeld wel. Poeh. Ben benieuwd hoe het gaat smaken. Vanavond hebben we nog niet heel veel plannen, morgen gaan we met z'n 4en naar de autocross in Andijk. Heb er nu al zin in! Vandaag heerlijk weer. Ik hoop dat het morgen nog lekkerder is en dat we heelrijk bruin worden...niet rood haha.

 

Ik ga lekker eten, fijne avond allemaal!

 

 

xx** EmmyIn de weilanden.

08:22, 22/5/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

En toen waa het alweer zaterdag poeh wat gaat die stomme tijd toch snel als je het naar je zin hebt.

Ik ben de afgelopen 2 dagen bij Colinda blijven logeren in een heel klein dorpje midden in de weilanden en de koeiengeur en het is geen grapje. Colinda moest nouja moest...die ging een weekje samen met haar vriend op een huisje passen omdat die wegging met de motorclub. Geen vervelend klusje niet? Hier in Noord-Holland is het de afgelopen dagen heerlijk weer geweest! Colinda heeft ook sinds 1 week geleden een nieuw baantje bij mij aan de wijk dus zie haar nu regelmatig tot veel en ze nodigte me uit om te komen logeren hartstikke lief!

 

De eerste dag was ik eerst bijna de hele dag in de dierenwinkel wat ook erg leuk was bij Vin, heb de vogeltjes lekker water en voer gegeven en schoongemaakt. Colinda moest tot 6 uur werken maar mocht gelukkig een kwartiertje eerder weg dus wij hup vanuit de dierenwinkel naar mijn huis toe wat gelukkig maar zo'n 1 minuut lopen is en de scooter in mijn schuur gedropt. Toen zijn we doorgegaan naar een dorp vlakbij dit huisje en hebben we daar lekker boodschappen gehaald en spulletjes. Toen heeft de vriend van Colinda ons opgehaald en zijn we doorgereden naar het huis van Vin die dus ook in dat dorpje woond van de winkel. Nou Vin ffe douchen en toen ben ik bij hem in de auto en Col bij haar vriend in de auto zijnn we zo doorgegaan naar het huisje waar we heerlijk spagettie hebben gegeten die Col had gemaakt. In de avond niet zo spannend, lekker wijn gedronken en we hadden lekkere stokbrood en toastjes. Ben rond 2 uur kwart over 2 gaan slapen. Col en haar vriend natuurlijk eerder haha en toen zat ik dus alleen met Vin, ook gezellig alleen ja,  Em is weer onzeker he.

 

De volgende ochtend werd ik al om 6 uur gewekt door Col haar vriend die te werk ging, nouja geen probleem ben uit bed gestapt en heb daarna heerlijk boven geslapen in het waterbed van de eigenaar van het huisje waarop Col aan het passen is deze week. Slaapt wel vreemd hoor zo'n waterbed. Rond 11 uur half 12 werden we weer wakker en ging Colinda al schoonmaken??!! En heb ik een beetje tv gekeken. Daarna zijn we naar de zus van Col gegaan in het dorp lopend en hebben we samen pannenkoekenmix gehaald en die daarna gebakken lekker hmmm! En meer heb ik geen zin om te typen--

08:45, 15/5/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link
Ik moet het gewoon doen, wat stelt het leven eigenlijk verder nog voor? Wat heb ik aan vrienden als ze me laten stikken, wat heb ik aan die ene jongen die mij laat zitten? Wat heb ik aan die ene echte jongen die ik nog steeds niet kan loslaten? Waarom ken ik hem zo moeilijk uit mijn leven laten verdwijnen...Waarom bestaat er geen uit knop? Het is nu al bijna 1 maand geleden en loop er nog steeds om te huilen. Waar is het verdomme mis gegaan, waarom vind niemand de tijd machine uit en kan ik niet terug gaan naar dat ene moment. Of eigenlijk meerdere momenten. Zoveel herinderingen die ik niet los kan laten, het lijkt wel of we 30 jaar getrouwd zijn geweest in plaats van anderhalf jaar samen. Ik begrijp niet waarom hij het er zo bij kan laten zitten. Moet ik echt van een gebouw afspringen om hem een keer zijn gevoelens te laten zien? Het gevoel word maar niet minder, heb ik de verkeerde laten gaan? Zal ik ooit nog gelukkig worden?

Simply because i cant.

21:48, 9/5/2010  ..  Link
I can't stop missin you.
Wish I was there with you.
I can't stop missin you.
No, no, no, no.
I can't stop missin you. (no)
Wish I was there with you. (with you)
I can't stop missin you.
No, no, no, no.


I miss the way you kiss,
miss the way you wear them heels and make it switch.
Miss the way your hair blows in the wind.
And I miss you stayin here 'til the mornin,
Miss the way you put on your makeup.
Miss the way you love me too much.
It's everything about you baby.
Wanna know where you been lately.
Do you go out?
Do you still live at your old house?
D you got somebody new in your life?
Cuz I can't get you out of my mind.


And I wanna erase,
but I can't stop seein' your face.
And every girl I try to replace you with.
Why can't I get over it?
Simply cuz I can't...


I can't stop missin you. (can't stop)
Wish I was there with you. (with you)
I can't stop missin you.
No, no, no, no.
I can't stop missin you. (can't stop)
Wish I was there with you. (with you)
I can't stop missin you.
No, no, no, no.

I can't stop...


Missin everything you say,
missin all the crazy love we made.
Why'd you throw it all away?
I want you to know
It's been hell tryna do this without you here.
Baby, '07's supposed to be our year.
You confront my worst fears.
And I had my doubts,
every time you was going out.
Cuz I knew you were tellin me lies
and I can't get that outta my mind.

And I wanna erase,
but I can't stop seein' your face.
And every girl I try to replace you with.
Why can't I get over it?
Simply cuz I can't...


I can't stop missin you. (can't stop)
Wish I was there with you. (with you)
I can't stop missin you.
No, no, no, no.
I can't stop missin you. (can't stop)
Wish I was there with you. (with you)
I can't stop missin you.
No, no, no, no.


Wish
I
Could wake up and forget about you.
Not try
to call you when I know I want to
(Oh WIsh I)
I gotta fight this feeling.
(Wish I)
Can't let it take over me.
(Wish I)
You just don't understand how much you were a part of me.

I can't stop missin you.
Wish I was there with you. (with you)
I can't stop missin you.
No, no, no, no.
I can't stop missin you. (can't stop)
Wish I was there with you. (with you)
I can't stop missin you.
No, no, no, no. (I can't stop, I can't stop missin you)

Het tegenovergestelde

00:12, 6/5/2010  ..  Link
Waarom doe ik altijd het tegenovergestelde van wat ik bedoel? Ik word zo moe van mezelf af en toe, en ik denk mijn hoofd van mij. Ik voel me een stumper, zal ik het verpest hebben? Nee toch, zo overdreven moet ik niet denken? En dan zit ik hier weer op mijn computertje in dat rotte kleine eigenlijk veel te grote slaapkamer te typen hoe rot ik mij voel, terwijl ik de problemen eigenlijk bij de kern moet aanpakken, maar wat zijn mijn problemen eigenlijk? Waarom is er zoveel veranderd, waarom ik, waarom klopt de gezegde: ''waar je mee omgaat raak je mee besmet''? Waarom zoveel vragen en zo weinig antwoorden punt. Geen vraagtekens meer. Ik wil antwoorden, veranderingen en eigenlijk een tijdmachine. Terwijl ik ook wel weet dat het niet mogelijk is om de dingen terug te draaien zoals ze waren. Je verleden kan je niet meer veranderen maar je toekomst wel denk ik. Wand als ik terug naar het verleden zou gaan, dan had ik weer niet wat ik nu heb bereikt, maar andersom had ik Jimmy misschien nooit kwijt geraakt, zou ik nu nog aan de drugs zitten en nu strak staan van de speed. Is dat dan wat je wilt Emily? Altijd die drang naar spanning? Altijd onzeker zijn, liegen, bedriegen en jezelf eigenlijk meer voor de gek houden dan dat mogelijk is? Wand zie jij niet gewoon alles als een grap? Je word met niets geboren en gaat met niets weg, waarom hecht je dan zoveel waarde aan bijzaken? Waarom weet je alles al en doe je het tegenovergestelde? Wat is er aan de hand met mij? I'm going crazy!

Verwaarloost

09:42, 3/5/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link
Hee moppies,


Heb al een tijdje niet meer geschreven in mijn blog, had elke keer geen tijd(smoes) geen zin (smoes) en geen behoefte, oke dat is waar. Wand eigenlijk gaat het allemaal best goed op een pest dag na zoals vandaag.

Vandaag lekker gewerkt maar had me dag niet helemaal, heb lekker tot 4 uur in mijn pyama gezeten en daarna uitgebreid gedouched. Was een beetje chagerijnig dat komt omdat ik ja, weet ik veel gewoon van veel dingen baal en me veelste veel zorgen maak om onbelangrijke dingen. Terwijl het voor mij juist wel belangrijk is! Vaak word ik niet serieus genomen en dat irriteerd mij enorm. Als ik dan mezelf de vraag stel waarom dat zo is krijg ik een onduidelijk antwoord. Veel is onduidelijk voor mij. Waar ga ik wonen? Hoe zal mij leven er verder uit zien, zal alles beter gaan, of zal alles juist verslechteren. Sinds ik bij mijn moeder woon ben ik veel over mijn toekomst gaan nadenken. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik bereiken en wat wil ik juist niet? Ik mis veel spanning, ik ben nu ongeveer 1,5 maand clean en dat is best heel moeilijk. Mensen zijn terleur gesteld, ik heb mensen terleur gesteld, verdrietig gemaakt en misschien ook wel ontzettend boos gemaakt. Als ik erover nadenk dan word ik er verdrietig om, kwaad maar ook gemotiveerd om de dingen te veranderen zoals ze zijn, niet dat me dat altijd lukt. Wand vaak genoeg blijf ik hangen in die bui. Lekker ongeremd janken kan best opluchten. En een nieuwtje: heb vanmiddag gewoon aan Jimmy gedacht zonder er iets bij te voelen, goed hé? Dus ik boek gelukkig al vooruitgang.


Klein blogje vandaag, maar wel weer een stukje van mijn gevoel!
xx

Emmy

Top dagen gehad!

09:35, 29/4/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

Hey moppies!

Heb top dagen gehad kan ik wel vertellen! Ik mis Opmeer nu al!

Gister heb ik eerst gewerkt, tot kwart voor 8! Daarna ben ik naar huis gegaan, was eerst mijn stiefvader nog boos en ontevreden doordat ik geen Amerikaanse nasi had meegenomen haha, dus was wel weer naar boven gevlucht om mijn tas te pakken. Heb om half 9 de trein gepakt richting Obdam en ben daar opgehaald door Colinda en Matthijs met de auto. Eerst nog naar Colinda's andere huis gegaan en daar de post opgehaald en door naar het huis van haar vriend, vanaf daar met de scooter naar Opmeer doorgereden! Aangekomen op de camping eerst nog een ijsje gegeten, ik trakteerde hihi. Aangekomen bij het huisje eerst lekker mijn spulletjes neergezet en het matras verhuist naar de woonkamer! Wat een klus hihi, toen we dat lekker hadden opgemaakt was het tijd voor een glaasje rosé en een lekker siggaretje. De rest van de avond hebben we lekker tv gekeken en rond 12 uur zijn we gaan slapen!

Vandaag een best vreemde dag, ik was al om kwart over 6 wakker, jeetje wat een achterlijke vroege tijd, het was warm en de zon scheen heerlijk door de luxeflex heen. Gelukkig wel weer in slaap gevallen. Rond 9 uur half 10 zijn we allebei wakker geworden. Eerst lekker gehangen in bed en tv gekeken en toen heeft Colinda een ontbijtje gemaakt, lekkere pistoletjes uit de oven met cappuchino. Heb me aangekleed, gedouched! En toen heerlijk in het zonnetje buiten gezeten en muziek gedraaid, Richard kwam ook nog eventjes langs. Voelde me best wel opgelaten en heb dan ook niks gezegt van het lieg incident. Rond 2 uur ben ik naar station gebracht en ben in naar Alkmaar gegaan samen met Wessel. Daarover komt later wel meer informatie.

 

Jimmy deed ook nog raar, hij belde me, schold me uit en liet me niet op rust op msn, ik reageerde natuurlijk weer! Stom van mij, jammer voor hem wand ik laat me dan toch echt niet meer intimideren!

 

Nu ga ik lekker House kijken en slápén!

xx Emmy

 Spelletjes

09:45, 27/4/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

Er word gewoon een spelletje gespeeld met me, ik voel het en ik ben verdomme al gewaarschuwd!

Jimmy is niet eerlijk tegen mij, ik regel met mijn ouders dat ik donderdag mag blijven slapen in Opmeer(uiteraard met een smoes!) Probeer ik te bellen, sms ik, staat zijn telefoon ineens uit. Probeer ik Richard te bellen zijn zogenaamde vriend, nee hoor geen bereik! Stuur tot wel 3 smsjes aan toe, krijg ik terug Jimmy is deze hele week bij Marloes!? Wat zijn dit voor grappen? Marloes is een meid van 25 en een van mijn vriendinnen wat moet Jimmy bij haar? Zo naief als ik ben ga ik Marwan bellen krijg ik de booschap, Marloes mag Jimmy niet en die is niet bij haar ik bel je straks wel terug. Dus ik word terug gebeld door Marloes: Jimmy is hier al tijden niet geweest! Wat een soap zeg! Dus ik weer Richard bellen (snap je het nog?) Krijg ik de booschap, Jimmy is hier niet, ik heb een dubbelgesprek. Ik bleef gelukkig nog rustig maar ik kookte! Ik mijn werkdag verpest, in de stress om maar één keer te regelen dat ik bij hem kan slapen, verpest hij het! Wat een hufter! Waarom liegen, kan hij me dan niet in een keer laten zitten dan me op deze manier kwetsen!? Colinda, een vriendin van me die tegenover me woond die heeft mij gezegt dat hij er gewoon is en dat zijn scooter voor de deur staat! Hufters die jongens!

Vandaag verder een onspannen dagje gehad, afgezien van die enorme buikpijn die ik nu al een tijdje heb! Heb maar 1 uurtje les gehad op school, heb lekker buiten in het zonnetje gezeten en nog even in mijn boek gelezen!

 

Vanavond had ik gewerkt, ging rot. Daarna een goed gesprek gehad met mijn moeder en heb te horen gekregen dat ik morgen in Opmeer ga slapen! Yes! Lekker naar Colinda toe!

Nu ga ik lekker mijn bedje in,

 

xx Emmy

 Wat een dag!

09:47, 26/4/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

Hallo,

 

Best een aparte dag vandaag,  had lekker de eerste 2 uur vrij genomen van school foei! Aangekomen op school had ik daar alweer een beetje spijt van omdat er bijna niemand was hihi. Gelukkig kwam uiteindelijk Davey aangelopen en zijn we samen op zoektocht gegaan om vloetjes te zoeken voor de joint! Toen we dat hadden gevonden en wat enthousiaste mensen hebben we lekker in het zonnetje gezeten en toen de bel ging ben ik naar economie gegaan! Wat braaf van mezelf!

In economie kreeg ik een smsje van mijn moeder dat ze gebeld was door school dat ik de eerste 2 uur niet aanwezig was, oeps! Stom! Maar oke..

Na economie ben ik lekker naar huis gegaan en een eitje gebakken, daarna naar de bieb geweest om een goed boek te zoeken, gelukkig gevonden! King Arthur, wel 400 pagina's dus ben nog wel eventjes zoet! Wat ik ook goed vanmezelf vind, omdat ik de laatste tijd helemaal geen tijd meer voor mezelf nam maar alleen maar bezig was met anderen. En lezen betekend voor mij echt ontspanning dus het is al heel positief dat ik deze stap genomen heb!

Vanavond is een beetje een rare avond, zit niet heel erg lekker in mijn vel, heb ik mijn vorige blog al geschreven dat ik misschien zaterdag blijf slapen bij Jimmy, nou het gaat dus waarscheinlijk niet door omdat ik geen alibi heb. En om eerlijk te zijn, ik weet ook niet of het wel zo'n verstandige beslissing is om weer tegen mijn moeder te gaan liegen en bij degene te gaan slapen die eerst mijn hart breekt en vervolgens weer tegen mij doet alsof er helemaal niks gebeurt is, alsof een relatie uitmaken de normaalste zaak van de wereld is? Laat ik mij eigenlijk nu niet gebruiken omdat ik nog steeds van hem hou? Sta ik wel echt zo sterk in mijn schoenen zoals ik zelf eigenlijk dacht? Heb ik wel zo'n grote mond?

Nee..

Maar oke, waar ik dus ook een beetje van baal is dat ik mijn zus iets in vertrouwen heb verteld en ze het doorverteld aan mijn moeder waardoor ik toch weer op mijn dak krijg, terwijl als je iets verteld vertel je het toch niet zomaar zonder het eerst aan mij te horen of doe ik nu zo kinderachtig? Hoe moet ik hiermee omgaan?

Zomenteen ga ik lekker slapen met een kruikie erbij en mijn goede boek maar wil hieronder nog even een plekje geven aan een persoon die eigenlijk de liefste persoon is die ik tot nu toe heb ontmoet:

 

Lieve Sora,

Je bent een jongen met een hart van goud. Je staat altijd voor mij klaar en wilt mij het liefst de hele wereld geven terwijl je eigenlijk zelf dingen aan je hoofd heb! Ik weet vanmezelf dat ik veel ste veel eis en vaak stemmingswisselingen heb, hier heb ik ook medicijnen voor geslikt maar daar ben ik (helaas) mee gestopt, Op het moment speelt er veel door mijn koppie heen. IK vind het erg vervelend dat jij er de dupe van bent en ik gun je dat helemaal niet! IK hou echt van je, je bent zo lief en begripvol! Ik wil niet dat je me blokkeerd en verwijderd van msn, wand dan zou mijn hart voor de 2e keer gebroken worden en dan is ie helemaal niet te plakken. Ik weet dat ik me vaak misdraag en respectloos ben, ik vind het heel moeilijk om er mee om te gaan. Sorry, kies zelf wat je hiermee doet, ik hoop alleen het allerbeste!

 

 

 

 

xxx Emily.

 

 Het weekend is weer bijna voorbij!

08:30, 25/4/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

Hoi,

 

Het weekend is weer bijna voorbij en wat heb ik toch een best saai weekend gehad. Vrijdag heb ik lekker in mijn eentje film gekeken op mijn ouders slaapkamer. Daarna ben ik lekker vroeg naar bed gegaan. Ik voelde me niet zo heel lekker in mijn vel dus wou dat de dag zo snel mogelijk voorbij zou gaan. Heb toen ook nog veel aan Jimmy gedacht, veel nagedacht ook en het er nog eventjes met  Lindsey over gehad, dat luchte gelukkig ook wel een beetje op. Lindsey vertelde me ook dat ik meer naar mezelf moet gaan luisteren naar wat ik wil, en niet naar wat anderen willen. Dat vond ik een goede tip en ga er dan ook zeker aan werken!

 

Zaterdag eigenlijk de hele dag niks gedaan, beetje gehangen en tv gekeken. Wel wennen zo hoor, eerst altijd een druk weekendje, en nooit tijd voor mezelf. En nu, als vrijgezelle dame, kan ik alles doen wat ik wil! In de avond heb ik lekker gewerkt tot 8 uur bij de chinees en daarna is mijn broer op bezoek gekomen. Toen zijn we lekker naar de mac geweest en werd ik weer eventjes verdrietig (gek he wat zo'n broer met je kan doen!) Ook was er even een pijnlijke stilte omdat het niet ging zoals ik in mijn hoofd had, ik wou graag in het restaurand eten en hij reed de mac drive in, af en toe ben ik echt zo kinderachtig! Gelukkig kon ik mezelf over mijn trots heen zetten en begon ik weer een gesprek over saaie films. Thuis aangekomen heb ik uiteindelijk toch nog lekker gegeten en hebben we het film kijken naar volgende week doorgeschoven.

Zondag (vandaag) werd ik lekker om 10 uur wakker. Jammer wand had best langer willen doorslapen. Lekker onder de douche gesprongen en ontbeten met een eitje. Daarna ging ik weer twijfelen, zal ik hem bellen? Heb ik Jimmy dus toch weer gebeld met de vraag of ik volgende week mag blijven slapen, stom stom stom! Maar het mag, dus ben benieuwt hoe het gaat lopen!

 

Nu ga ik lekker te werk en vanavond vroeg naar bed, ben bek af!

 

Fijne zondag iedereen nog verder,

 

xx

 Relatie over.

08:30, 23/4/2010  ..  Posted in Mijn dagboek  ..  Link

Nu we het toch over actueel hebben. Ik heb een nieuwtje, en niet zomaar een nieuwtje. Mijn relatie is over na anderhalf jaar. En wat geeft me dat toch een rotgevoel zeg! Het is nu precies 2 dagen geleden. Maar het is dus toch gebeurt, over, klaar, basta.

Wat een gek idee eigenlijk, dat iemand met wie zo lang intiem ben geweest, uit je leven verdwijnt. En je moet het nog accepteren ook! Net alsof dat makkelijk lukt. En mijn vriendinnen doen echt wel hun best, alleen ja, ik wil niet ondankbaar overkomen. Maar aan de ene kant heb ik helemaal geen behoefte om erover te praten en dan weer wel. Ik wou dat er zo'n uit knopje bestond. Waarom heeft niemand die anno 2010 niet uitgevonden? Of bestaat die al? Kan iemand me dat vertellen?  

Ik wil hem, ik wil die zachte schouder, ik wil hem kunnen opbellen en vertellen wat ik heb meegemaakt. Ik wil zijn stem horen, ik wil hem aanraken, kussen en knuffelen. Samen weg, samen lekker op de bank een filmpje kijken. Op de scooter rondjes rijden, logeren, lachen, huilen, zelfs ruzie maken, verlangen, ik voel me gekwetst.

 

 

 

xx

 

EmmyAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Mijn dagboek
Mijn diertjes

Recent Entries

Untitled
02-11-2010
Weekendje 31-10-2010
Tijd geleden
Brak & Beroerd

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer