Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Help Eman & Ahmed

About Me

De belevenissen van 4 Iraakse kinderen die in Alkmaar woonden met veel plezier en nu na een paar verhuizingen in AZC Katwijk wachten op hun uitzetting. Is er nog hoop op een toekomst in Nederland?
Home | Profile | Archives | Friends

Dunia was jarig - 20:01, 5/1/2012

Vandaag was ik wederom bij Hanae en de kinderen in Katwijk. Kadootjes voor Dunia haar verjaardag gebracht (zij is 1 januari 9 jaar geworden). Met de kinderen naar de supermarkt geweest zodat ze niet op de fiets door de storm hoefden. Inmiddels wordt er voor Hanae een fiets geregeld, fietsenmaker Janson in Alkmaar heeft aangeboden een oude fiets van Nicole gratis voor haar op te knappen, echt heel tof. Ook een tas vol kleding en schoenen en stripboeken meegekregen van Janine (moeder van oudklasgenootjes) . De spullen waren voor hun en voor de kinderen van een vriendin van Hanae, zij kan daar gaan uitdelen.

Ook had ik de taalcursus met CD mee en Hanae uitgelegd hoe ze aan de slag kan, de volgende keer ga ik weer samen met haar oefenen zodat ze zich ook zonder de kinderen beter kan redden.

Gezellig bijgepraat en soep gegeten. Hanae had met haar dochters een taart gemaakt van een soort koekjes, zag er prachtig uit. Ze wilde deze als kado meegeven omdat ze zo blij is met alle hulp van iedereen. Tja ik kan hem niet echt gaan uitdelen aan jullie allen, dus maar een foto hierbij. En wij zullen er met smaak van genieten.
En nu maar weer afwachten, de stempelplicht op zon- en feestdagen is inmiddels vervallen, dat geeft een beetje lucht.

Gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel even kort met burgemeester Bruinooge gesproken over de brief die ik heb gestuurd waarin ik vraag of hij kan helpen het gezin terug naar Alkmaar te verhuizen. Hij zei dat het wel moeilijk is maar dat hij wel zijn best wil doen. Dus nog geen nee en we houden hoop.
Op tijd weg in verband met de stormwaarschuwing. Bezoekerspas inleveren en dan een knuffel voor de kids en uitgezwaaid bij de slagboom, tot de volgende keer !

 

 


« Last Page   Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer