Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Van alles en nog wat

Description

Over muziek, sport, film, politiek, etc. Van alles, eigenlijk.


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Danica Patrick


Ja, wat moet ik hier nou over vertellen .... Sinds 2005 (of eigenlijk eerder) ben ik deze nog jonge vrouw gaan volgen. In dat jaar startte zij in de beroemde Indianapolis 500 als 4e (2e startrij aan de binnenkant), en als 4e zag zij de zwart/wit-geblokte vlag. Een race die overigens werd gewonnen door de Brit Dan Wheldon. Maar dit terzijde.

Maar wt een race was dat, zeg! Foutloos reed zij overigens ook niet, hoor.

Motor af laten slaan, 'spinnen', en een stuurfoutje. Maar zo'n 10 ronden voor het eind (de Indy 500 is 200 ronden lang; elk rondje is 2,5 mijl lang - 1 mijl is 1,6 km) lag deze kleine dame wl mooi aan de leiding! Helaas was het pechduiveltje op haar schouder komen zitten; bij haar laatste pitstop (dat was zo'n 40 ronden voor het eind) was er nt te weinig methanol in het tankje gepompt. Waardoor zij een unieke kans om geschiedenis te schrijven in rook op zag gaan.  Zij wist haar wagen nog wel als 4e over de streep te rijden. En dat vond ik k prachtig. Sindsdien ben ik haar gaan volgen. Overigens, die prestatie deed zij met onderstaande bolide.

In 2005 en 2006 reed Danica Patrick voor het IndyCar-team van Rahal/Letterman.

Even een korte uitleg over de Indy Racing League.

Daar rijden ze grotendeels op kombanen, ofwel "Oval's".

Als onderbreking zit er 1, 2 of 3 gewone circuits tussen, waarbij men zowel naar rechts als links stuurt. Op een "Oval" stuurt men enkel naar links.

In Indianapolis worden doorgaans snelheden gehaald tussen de 340 en 370 km p/uur. Dat is dus aardig hard. Met zulke snelheden heeft men ook altijd G-krachten op het lijf en het hoofd. Zij heeft dat dus ook. Vandaar dat deze kleine frle dame  (24 jaar, 1 meter 58, 50 kilo) vaak in de fitness-ruimte te vinden is.

En het moet gezegd: zij mag er best wezen.   Zie onderstaande foto's.

Er zullen ook personen zijn die vinden dat vrouwen die in de auto/motorsport actief zijn, gewoon manwijven zijn. Een mening die ik absoluut niet deel.

Ja, er zullen best uitzonderingen zijn. Maar die ben ik nog niet tegen gekomen.

Danica verzorgt zichzelf goed, en buiten de wagen vind ik haar gewoon een mooie vrouw. Een vrouw met"big ball's"! Figuurlijk gesproken dan.

Een vrouw die weet wat zij wil; een vrouw met een doel voor ogen. En ik ben er van overtuigd dat, zodra bij de Indy 500 (dit jaar op 27 Mei live te zien bij RTL 7) , alles goed verloopt, dat zij er voor een enorme sensatie gaat zorgen.

Maar de Indy 500 is k onderdeel van de Indy Racing League. Die start in Maart in Miami. Voor meer informatie, ga naar www.indycar.com .

Voor meer informatie over het IRL-team Andretti/Green-racing, kijk op www.andrettigreenracing.com . En wie nog wat wil weten over deze Amerikaanse snelheids-duivelin, kijk op www.danicaracing.com .

Ik hoop dat Danica Patrick eerdaags de overstap kan maken naar de Formule 1. Aan welk team ik dan zou denken .....? Honda, Red Bull Racing, of wie weet, het Nederlandse SPYKER-team. Het team dat haar als coureur opneemt, die toont lef n vertrouwen. Zoals Michael Andretti dat heeft gedaan, door haar in zijn renstal op te nemen. Overigens zijn er ook nog andere sites gerelateerd aan Danica Patrick. En wie enkel op zoek is naar foto's: ook aan foto's geen gebrek. Evenals filmpjes.

 

Waar ik de volgende keer over schrijf, dat weet ik op dit moment nog niet.

Zoals ik al zei: over alles en nog wat.


Posted: 22h22, 17/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer