Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het Dorp Van ...

Linda Prupke

15:25, 23/1/2015 .. 0 comments .. Link

 

 

Over Philo de barman, friet met satesaus en de Carnavalk: Linda Prupke over haar Valkenswaard

 

  

Ik ben in 1976 geboren in de Dr. Ariensstraat en op mijn 14e ging ik al op stap. Ik was meestal te vinden in cafe Het Brugske op de Statie. Daar was het ons kent ons en vreemden werden er snel vrienden! In Het Brugske is ook mijn muziekkennis ontwikkeld. Met zijn allen meezingen met bijvoorbeeld Neil Diamond of Bob Dylan... Natuurlijk onder het genot van een biertje getapt door Philo!

 

Koken en de Carnavalk

 

Koken doe ik graag dus sta liever zelf in de keuken om te koken voor vrienden en familie dan dat ik uit ga eten. Ik probeer alles zelf te maken, maar wat ik niet voor elkaar krijg is de satesaus van Het Konijntje (die van Gerard dus) en dat is dan ook meteen de beste snack van Valkenswird: friet met satesaus!!

Met kunst heb ik niet zo veel moet ik zeggen.. al vind ik de beelden van de Carnavalk en de Valkenier wel erg mooi.

 

Al 19 jaar niet saai 

Panden die al een lange tijd leeg staan die afgebroken zouden worden zoals op de Luikerweg en de Dommelseweg die mogen van mij het liefst vandaag nog tegen de grond.  

Mijn favoriete winkel ligt voor de hand: dat is natuurlijk Boekhandel Priem waar ik nu al 19 jaar werkzaam ben. Altijd is de werkdag anders en we hebben veel plezier met de klanten die ook graag bij ons in de winkel komen. Laat ik het zo zeggen: het is bij ons nooit saai. 

 

Positief zijn want iedereen in Valkenswaard is bijzonder 

Ik heb niet snel verdriet, maar waar ik wel een beetje verdrietig om kan zijn is dat sommige mensen zo negatief kunnen doen of zijn. Zelf probeer ik het altijd van een positieve kant te bekijken en dat maakt voor mij het leven toch net iets leuker. 

Hmm met wie ik in Valkenswaard nog eens zou willen borrelen.... een drankje doen? Met zo veel mensen denk ik dan, want iedereen heeft wel iets bijzonders te vertellen wat ik leuk zou vinden om te horen! 

Eeuwig "sund" is : Je leven niet leven zoals je dat zelf zou willen doen....

 

Linda Prupke

 Will Theus

16:13, 16/1/2015 .. 0 comments .. Link

 

Over allegaartjes-sfeer, Ronald en Jan: Will Theus over zijn Valkenswaard

 

Mijn favoriete cafe en restaurant.

 

Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard en mijn geboortehuis staat in de Antoniusstraat. Ik houd erg van stappen en verblijf dan het liefst in cafe De Fantast.

Dit cafe heeft 'n gezellige dorpse allegaartjes sfeer. Het is ook 'n trefpunt voor veel muzikanten en er komen veel live acts.

Uit eten in ons dorp doe ik zelden. Wanneer ik ga dan kom ik meestal bij de Bel terecht. Ook hier is er die relaxte sfeer en natuurlijk fatsoenlijk eten.

 

Kunst, de natuur en Ronald

 

Omdat mijn leven geheel om muziek draaitis muziek uiteraard de mooiste kunstuiting. Mijn voorkeur hierin is zeer divers en varieert van klassiek tot Pearl Jam.

Ik houd erg van wandelen , vooral dan om m'n hoofd leeg te maken. Het mooiste plekje in Valkenswaard is voor mij de Malpie. Ik ontmoet daar soms 'n reiger die ik al Ronald genoemd heb.

 

Leegstand en De Zoete Inval

 

De Luikerweg is 'n doorn in mijn oog, ziet eruit als 'n verlaten Pools dorpje. Ook de leegstand in de Valkenstate en de Kerverij vind ik triest om te zien. Sommige activiteiten in Valkenswaard, bijv. het Zomeravond feest, maken mij soms verdrietig als ik de programmering zie. Dit zou in mijn ogen veel meer kwaliteit moeten hebben.

De winkel waar ik het liefst kom is de muziekwinkel op de Leenderweg.  Ook hier is het daar altijd de zoete inval, ons kent ons, gewoon een gezellige sfeer.

 

The Fallouts en Jan Snellen: beiden om nooit te vergeten

 

In het begin van mijn muziekloopbaan speelde ik met The Fallouts elke zondag bij Bosje en dit was voor mij het begin van alles: muziek, ik ontmoette daar tig liefdes en werd er van puber een vent. Deze tijd vergeet ik dus nooit.

 

Op 7 oktober 2012 overleed een van mijn beste vrienden, psycholoog en rasmuzikant Jan Snellen. Ik zou het liefst nog 's 'n avond met Jan willen borrelen en buurten.

 

Will TheusAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Linda Prupke
Will Theus

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer