Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
$ title
12 december 2012 is het Einde der Tijden.

$ description
het einde is naar bij de wereld gaat ten onder op 12 december 2012

$ menu
[home] [profile] [archives] [friends]

$ (30/10/2012)

Zowel de Bijbel ( bijbelcode ), de Maya's, Nostradamus en een aantal hedendaagse geleerden is 12 december 2012 het einde der tijden.

Wiskundigen hebben in de Bijbel een code gevonden, dat er volgens de Joodse tijdtelling ( wij leven nu in het jaar 7000 )het einde der tijden in aangebroken.

De Maya's geven in hun kalender dezelfde datum aan, terwijl ook Nostradamus dit inzicht deelt. Los van elkaar. Toeval? Is dit werkelijk zo?

Nieuwe ziektes van de laatste 20 jaren, de toenemende spanningen tussen bevolkingsgroepen, het instorten van de banken ( de Euro zal weldra volgen ), het gevaar van zeer grote stenen, die deze wereld in een andere baan kunnen doen belanden. Niet vergeten de extreem Moslimgemeenschappen in Pakistan die op totale vernietiging uit zijn en de moderne kruisvaarders, die ( zie Bush) de beloofde landen moeten terugveroveren. De grote rampen,   die de laatste jaren onze aarde treffen.

Dir moeten welhaast de negatieve tekenen zijn dat de aarde op zijn einde loopt op 12 december 2012.........

[0 comments] [post comment] [link]
Hosting door HQ ICT Systeembeheer