Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het Huis DSO

About Me


Home | Profile | Archives | Friends

Projectgroep Organisatieontwikkeling DSO aan de slag - 16:09, 22/3/2010

Deze maand is een projectgroep ingericht die in vliegende vaart aan de slag is gegaan met de uitvoering van de organisatieontwikkeling van DSO. De eerste taak is het afronden van de Houtskoolschets, op basis van het Fundament en de eerste Bouwstenen, en het maken van een implementatieplan. Op 1 april zijn deze in concept klaar. Het concept van de Houtskoolschets en het implementatieplan worden daarna naar alle medewerkers van DSO verstuurd en besproken in de afdelingsoverleggen. Met het implementatieplan gaat de projectgroep het ‘huis DSO’ verder inrichten. Hierover hoor je later meer.

Opdrachtgever van de projectgroep ‘Organisatieontwikkeling DSO’ is Henk Mulder en gedelegeerd opdrachtgever is Jaap Meindersma. De projectgroep bestaat (voorlopig) uit de volgende collega’s met de bijbehorende (primaire) taken:

Gert Geertsma, projectleider

Lydia Putter, coördinator implementatie heipaalprojecten
Eric Edens, adviseur organisatievraagstukken en conceptontwikkeling
Erica Pierik, conceptontwikkeling
Jochem Sprong, projectleider huisvesting
Karin Veldman en Virginia Mossaad, communicatie
Liesbeth Koster, projectassistente en contactpersoon

Het projectteam wordt aangevuld met in- en externe deskundigen, bijvoorbeeld bij het maken van Insightsprofielen en het vormen van teams..

Mocht je vragen hebben, dan kun je die kwijt aan de projectgroepleden. Voor informatie, afspraken of contact kun je terecht bij Liesbeth Koster.

Wij houden jullie op de hoogte.
Namens de projectgroep,

Gert Geertsma


3 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer