Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het verhaal van Jeroen

hetverhaalvanjeroen

08:52, 15/4/2014 .. 0 comments .. Link

Dinsdag 4 maart

Het is nu tweeënhalve week geleden dat het uit is gegaan met mijn vriendin. Ik heb besloten om zowel mijn goede als slechte herinneringen te verwerken door middel van deze blog. Ik hou mijn blog openbaar, want ik gebruik alleen mijn voornaam en voor de rest blijf ik volkomen anoniem. Mijn (nu ex-)vriendin noem ik X, om haar onherkenbaar te laten.

Laten we beginnen bij het begin: ik leerde X kennen op een schooldag in november. De schoolbel was al gegaan en ik maakte mijn weg naar huis, enigszins gehaast. Toen gebeurde het stomste, en tegelijkertijd mooiste van die dag. Mijn ergernis maakte dat ik haar uitschold, dat meisje voor me in de fietsenstalling, alleen omdat ik er langs wilde. Pas toen ik voorbij was gefietst en omkeek, zag ik haar lach, vriendelijk en bescheiden. Terwijl ik wegfietste, hoorde ik haar nog zeggen: 'Sorry, mijn schuld!'

Maar het was haar schuld niet en wie was ik om haar uit te schelden. Dus de volgende dag zocht ik haar op. Ik vond haar in het begin van de eerste pauze, terwijl ze haar boeken in haar kluisje legde. Toen mijn hoofd om het deurtje verscheen, zag ik dat ze terugdeinsde. Ik kon niets meer uit mijn mond krijgen dan eens simpele 'hoi'. Ze keek me niet begrijpend aan tot diezelfde glimlach weer verscheen en ik mijn zin kon hervatten. 'Het spijt me van gisteren in de fietsenstalling. Als je weet waar ik het over heb? Ik was die jongen die je uhm... Sorry.' Maar ze schudde haar hoofd en stelde zich voor. Vanaf die dag ontmoette ik haar elke schooldag op die plek, op dat tijdstip. En elke dag was ze mooier, sprankelender, maakte ze mijn wereld bijzonderder. Elke dag betekende ze meer voor me. Ze was niet langer dat meisje van de fietsenstalling, maar mijn meisje. Mijn vriendin.

 

Woensdag 5 maart

Na anderhalf jaar leuke dingen gedaan te hebben met X, kwam er een schaduw over onze relatie. We kregen vaker gedoe en ruzies.

Op een zondag middag zaten we in de tuin en het gezeik begon weer. Ze checkte mijn facebook en zag dat ik vrienden was geworden met het nieuwe meisje uit mijn klas. R, zo noem ik haar, was halverwege dit jaar bij ons op school gekomen, haar ouders waren omgekomen bij een auto-ongeluk en sindsdien woonde ze bij haar oma. Vanaf het begin kon ik het al goed vinden met R, een slim meisje met een goed gevoel voor humor. In de pauze nodigde ik haar uit om bij mijn groepje te staan, ik introduceerde haar aan al mijn vrienden. Iedereen mocht haar vrijwel meteen, behalve X. Ze was als de dood dat ik haar zou vergeten en verder zou gaan met R. Sinds dat moment checkte X mijn telefoon constant en las ze al mijn gesprekken na. Grote onzin want R was lesbienne, maar dit was haar grote geheim en mocht niemand weten. Die middag ging het helemaal mis, ik had R geaccepteerd op facebook en haar profielfoto geliked en meteen kreeg ik een hele onweersbui van X over me heen. X begon me uit te schelden voor player en klootzak, ze ging compleet door het lint. Ik wilde weglopen, maar toen begon ze te schreeuwen: “Denk je dat je dit kunt maken, ik verdien veel meer Jeroen! Vieze klootzak, het is uit!“  Ik was er kapot van, ondanks het gedoe hield ik toch heel veel van haar. Ik kon alles met X delen, ze was mijn vriendin en mijn beste vriend in één. Ik ging naar huis en deleten al onze foto’s van mijn mobiel, maar ik liet ze nog op mijn laptop staan. Ik kon het nog niet aan om meteen alles te verwijderen. De volgende dag hadden R en ik samen les, ze was de eerste aan wie ik vertelde dat het uit was. Ze was in shock, ik en X waren altijd samen en dit zou dus flink veranderen. In de pauze stond X al bij mijn vrienden dus R en ik besloten ergens anders te gaan lunchen. Dit viel niet in de smaak bij X, zij vertelde aan al mijn vrienden dat ik vreemd was gegaan. Gelukkig geloofden mijn vrienden me en lieten ze het niet tussen onze vriendschappen in staan. Je weet wat ze zeggen Bro’s before Hoes.

Makkelijker werd het er niet op, hatelijke blikken en negeersessies zorgden voor een kille sfeer in onze vriendengroep. Ik baalde hiervan en wilde het zo snel mogelijk oplossen, maar X dwarsboomde alles. Van het weekend geeft mijn beste vriend een feest, we zijn allemaal uitgenodigd. Dus stapte ik gister op X af, ik heb tegen haar gezegd dat ik hoop dat we er een prettig en gezellig weekend van kunnen maken en wonder boven wonder kwam er een glimlachje op haar gezicht. Ik kon mijn ogen niet geloven. Dus ik hoop dat het nu weer een beetje rustig tussen ons in. We zullen het zien...

 

Zondag 9 maart

Ditfeest was ehteen grote ramp. Ik wet dat t  laat is ,aar ik moet t van me afschrijven, nu . Waarm kan t nit een keer normaal?!! Ik dach dat dit eenleukr avond ginf worde. Di slet, ze verpest altid alles. Ik haatt der! Mensn moeten weten hoe dit gegan  is.. dE avond begon gooed. Zelfs toen Kim kwm, we kondeprima prate. Ze ;achte weer naar  me zpals ze vroegr deed. Ik had zels weer vertrouwne erin dat er weer wt tussen ons speelde. Die tructjes altijd van har , dat ik erin   getrpt ben. Kimvertelde me zelfs   ober derziekte. Ze kn geen kindern meer krijgen erdoor zei ze. Zou ook wl weeer en truc zijn.. I geloofde der, ik wild har helpen, ik had meelijden. Mar wat er dus gerbeurdd. Ze wilde me me afsprken met zn tweetjs ergns buitn Om evne goed te prten. Kom ik daar, is ze r niet. Dat was nog neit t ergste. Ik hb eenb half ur op r gewavht, hoor ik wat uit de bosjees. Het klonk als gil vab kiM. In een flist stond ik bij deplek waar ikt  hoorde. R klonk nog een sort schreeu,, maar niet die van kinm. Deze schreuw kwam uit mneigen mond.. ik zie niet alleen   kim, mar ook min beste vriemd  bas. En ik ka  wel vertelle dat t mniet alleen zoenenwas wat ze deden. Ik ws peerplex. Ik voelde me leeg en bedrogen tegelijk. Hoe kkonde ze dat doen. k wilde ze betrppen maar kon niks uit mn mond krijgen. I  was zooboos . Een  foto heb k wel. MAg wel gelik iederen meegenieten toch?! Hebbn ze zelf verorzaakt.

Ik wet noggoed dt kim me vertelde adt ze het alleen aou don met mensnn van wie ze echtt heild.. Nog gen maand darna waz ze met fabio uit r klas t bed ingedoken. ze wist niet dat k da wist zo dom.. E ondrtussen wel mn gesrpeekken conroleren met Renee. Alsopf ik ooit mt Renee vnde Laan zouw zoene. Ik hoef r nooit mer te sprekekn of te zin, ik mot nu ecct gaan slapn. Allesdraait. Is vermoeienn.

 

Zondag 9 maart

Wat heb ik gedaan??

Ik heb nog steeds barstende koppijn, Langzamerhand komen er beelden terug van wat er gisteren allemaal gebeurd is. Wat ik gisteren geschreven heb helpt ook met mijn herinneringen, maar wat ben ik toch een sukkel.

Ze heeft wel mijn beste vriend gezoend en dingen gedaan die het daglicht niet verdragen, dat kan ze toch niet zomaar doen?? Alleen maar om mij jaloers te maken, ik haat haar echt. Maar alsnog Ik had nooit al die namen mogen noemen, ook al ben ik nog zo boos op haar.

Die dronken bui heeft alles verpest, dit blog is inmiddels gerepost door tientallen mensen. Ook de foto die ik heb getweet van X, of zoals jullie nu wel weten Kim, is overal te vinden op het internet…

Ik ben vanmorgen wakker gebeld door R, ze was woedend. Hoe kon ik haar naam en haar geheim zomaar op internet plaatsen. Ze wilt me nooit meer spreken, net als Kim en Bas. Ik heb niemand meer…

 

Na dit bericht stop ik met mijn blog, het heeft al schade genoeg aangericht. Ik weet niet of iemand dit nog leest, of er iemand nog geïnteresseerd in mij is. Maar als dat wel zo is, laat me je dan dit vertellen: Pas op met wat je op internet zet, staat het er eenmaal op kan het niet alleen jouw leven verpesten maar ook die van heel veel anderen.  

 

Tot ziens,About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

hetverhaalvanjeroen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer